TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Benimde ayın 10unda 2 adet 5. Gün transferi yapıldı. Bekliyorum. Karnımda ağrılar oluyor. Yatıyorum. Beklemek cok zor bi şekilde geçiyor. 21ine kan testi yapcam. Hayırlısı.

Benimde ayın 10unda 2 adet 5. Gün transferi yapıldı. Bekliyorum. Karnımda ağrılar oluyor. Yatıyorum. Beklemek cok zor bi şekilde geçiyor. 21ine kan testi yapcam. Hayırlısı.
Benimde ayni sekilde 2 adet 5. Gun canim cok hetecanliyim Rabbim guzel haberler yazmayi nasip etsin

Hayirli olsun cnm bence cok guzel gozeun aydin

Hayirli olsun cnm bence cok guzel gozeun aydin
Ayy canim benim bir kesinlesse cok stresli geciriyorum aklimdan cikmiyor .
Bu surecte annem yanimda herseyi annem yapiyor ama bende kalkiyorum dolaniyorum yardim.ediyorum. ama ilaclari kullaninca basim cok donuyor gozum karariyor 1 saat uyuyunca kendime geliyorum.
Allahim.herkesin bu ciktigi yolda kucaginie elini sevincini bos birakmasin tum isteyen kullarina nasip etsin cok zor surec

Amin cnm amin rabbim hayirlisiyla nasip etsin insallah

İğne etkisi 13 gün sürmez gözünüzaydin sımsıkı tutunmuş minnoş sana annesi
Benim 7.gün böyleydi 9.gün 159 çıkmıştı sonucum sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah ay ne çok seviyorum şu çift çizgi testleri

Gribim evde yatmayla geçiriyorum zamanımı en hasta olmamam gereken zamanda hastalandım sen neler yapıyorsun canım nasıl geçiyor zamanın
Gecmis olsun canim insallah bi aksilim olmaz oksurme ve hapsirmayla bi sıkıntı olmayacagi soyleniyor cnm ben hala yatiyorum vc ve yemek harici kalkmiyorum desem yeri artik yarindan itibaren kalkarim ins.

Canım şimdi hamilesin galiba hayırlı olsun allah kucağınada almayı nasip etsin
Maşallah canım allah kucağınada almayı nasip etsin
Hayirli olsun canim bende bugun transfer oldum ins. Hayirli haberler alalim test gunum 22 ocak olarak soylendi 5. Gun embriyosu dondurulmustu benim iki tane transfer edildi
Canım inşallah sıkı sıkı tutunmuşdur bebişlerin sana
Canım rahat ol oyalanacak bişeyler bul kendine inşallah hayırlı güzel haberler alırsın.
Benimde ayni sekilde 2 adet 5. Gun canim cok hetecanliyim Rabbim guzel haberler yazmayi nasip etsin
Amin canım rabbim hepimizin gönlüne göre verein hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz.

Ayy cok moral oldu tesekkur ederim kanda pozitif gormeyecegimden korkuyorum sabah 1 idrar testi daha yaptiracagim insallah ikinci cizgim yine cikar daha rahat edecegim

Merhaba kızlar bende 11 Ocakta transfer oldum beklemedeyim sabırsızlıkla :))) Allah hepimize pozitif sonuçlar görmeyi nasip etsin :))
Nasıl geçiyor? Hiç bir belirti varmı?
Benim dün ara ara regl olacakmısım gibi bi ağrılar oluyo. Umarım bebeklerim tutunuyordur

Günaydın kızlar .
Kan testime iki gün var
bir bel ağrısı yaşıyorum (çatAlbölgesi)anlatamam bacaklarımın herikiside uyuşuyor
İnşallah hayırlara çıksın ...
Üşütme benzeri bir kasık ağrımda var bir iki gündür

Transferimin 11.günündeyim sabaha karşı dayanamayıp erken gebelik testi yaptım silik ikinci çizgiyi gördüm
Meleğim miniğim benimle inşallah

Hadi inşallaah iyi haberlerini alırız.. kacıncı gün embriyosu?

ben bir daha düşünmüyorum çünkü evladım var(allah herkese nasip eder inş.)benim tedavi amaclı denedik bakalım nasip kismet

Selam kizlar benim transferin 4. günü ve sadece sag kasigimda biraz agri var..
3. gün estradiol 176, progesteron 10.36 cikti.. iyi mi kötü mü? Hic bir fikrim yok. Hemsirelerde telefonda dogru dürüst bir sey demiyorlar
Sizin degerleriniz nasildi?

Günaydın 28 ocak yani dün transferi oldu .8 şubatta test günüm. Günler nasıl geçecek bilmiyorum :) Rabbim güzel sonuçlar almayi nasip etsin inşallah.

Günaydın 28 ocak yani dün transferi oldu .8 şubatta test günüm. Günler nasıl geçecek bilmiyorum :) Rabbim güzel sonuçlar almayi nasip etsin inşallah.
Günaydın hayırlı olsun. Bu süreçte beslenmene çok dikkat et birde ağır iş yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…