Benimde ayni sekilde 2 adet 5. Gun canim cok hetecanliyim Rabbim guzel haberler yazmayi nasip etsinBenimde ayın 10unda 2 adet 5. Gün transferi yapıldı. Bekliyorum. Karnımda ağrılar oluyor. Yatıyorum. Beklemek cok zor bi şekilde geçiyor. 21ine kan testi yapcam. Hayırlısı.
Hayirli olsun cnm bence cok guzel gozeun aydinMerhaba arkadaslar
5. Gun embriyosu
2 adet embriyo transfer edildi.
Transferimin dun 5. Gunu bugun 6. Gunu
Sabah idrarimla idrar testlerim silik cikti fotografta attim.
Catlatma ignesinin 13. Gunu sizce ignenin etkisi gecmismidir sizce yoksa silik olanlar igne etkisindenmi cikiyor
Ayy canim benim bir kesinlesse cok stresli geciriyorum aklimdan cikmiyor .Hayirli olsun cnm bence cok guzel gozeun aydin
Amin cnm amin rabbim hayirlisiyla nasip etsin insallahAyy canim benim bir kesinlesse cok stresli geciriyorum aklimdan cikmiyor .
Bu surecte annem yanimda herseyi annem yapiyor ama bende kalkiyorum dolaniyorum yardim.ediyorum. ama ilaclari kullaninca basim cok donuyor gozum karariyor 1 saat uyuyunca kendime geliyorum.
Allahim.herkesin bu ciktigi yolda kucaginie elini sevincini bos birakmasin tum isteyen kullarina nasip etsin cok zor surec
İğne etkisi 13 gün sürmez gözünüzaydin sımsıkı tutunmuş minnoş sana annesiMerhaba arkadaslar
5. Gun embriyosu
2 adet embriyo transfer edildi.
Transferimin dun 5. Gunu bugun 6. Gunu
Sabah idrarimla idrar testlerim silik cikti fotografta attim.
Catlatma ignesinin 13. Gunu sizce ignenin etkisi gecmismidir sizce yoksa silik olanlar igne etkisindenmi cikiyor
Gecmis olsun canim insallah bi aksilim olmaz oksurme ve hapsirmayla bi sıkıntı olmayacagi soyleniyor cnm ben hala yatiyorum vc ve yemek harici kalkmiyorum desem yeri artik yarindan itibaren kalkarim ins.Gribim evde yatmayla geçiriyorum zamanımı en hasta olmamam gereken zamanda hastalandımsen neler yapıyorsun canım nasıl geçiyor zamanın
Canım şimdi hamilesin galiba hayırlı olsun allah kucağınada almayı nasip etsinKızlar pazartesi gunu 5. Gun tek embryo transfer olmustu. Bu aksam ustu test yaptim basta cok dağınik kirmizi oldu hafif silik cizgi var gibiydi. Simdi baktim su sekilde. Dura dura böle hic çıkmadı. Erken gebelik testleri bile sabaha kadR beklese bu sekil olmuyordu. Ne diyorsunuz
Maşallah canım allah kucağınada almayı nasip etsinElhamdulillah ben de olumlu sonuç aldım. İstanbul Şişli Memorialda tedavi oldum
İlk Bhcg 176 ikinci 566 çıktı. Artık biraz ferahladım. Şimdi ultrason randevusunu beklemek var sırada
Rabbim hepimize hayırlı haberler almayı nasib etsin
Canım inşallah sıkı sıkı tutunmuşdur bebişlerin sanaHayirli olsun canim bende bugun transfer oldum ins. Hayirli haberler alalim test gunum 22 ocak olarak soylendi 5. Gun embriyosu dondurulmustu benim iki tane transfer edildi
Canım rahat ol oyalanacak bişeyler bul kendine inşallah hayırlı güzel haberler alırsın.Benimde ayın 10unda 2 adet 5. Gün transferi yapıldı. Bekliyorum. Karnımda ağrılar oluyor. Yatıyorum. Beklemek cok zor bi şekilde geçiyor. 21ine kan testi yapcam. Hayırlısı.
Amin canım rabbim hepimizin gönlüne göre verein hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz.Benimde ayni sekilde 2 adet 5. Gun canim cok hetecanliyim Rabbim guzel haberler yazmayi nasip etsin
Ayy cok moral oldu tesekkur ederim kanda pozitif gormeyecegimden korkuyorum sabah 1 idrar testi daha yaptiracagim insallah ikinci cizgim yine cikar daha rahat edecegimİğne etkisi 13 gün sürmez gözünüzaydin sımsıkı tutunmuş minnoş sana annesi
Benim 7.gün böyleydi 9.gün 159 çıkmıştı sonucum sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah ay ne çok seviyorum şu çift çizgi testleri
Nasıl geçiyor? Hiç bir belirti varmı?Merhaba kızlar bende 11 Ocakta transfer oldum beklemedeyim sabırsızlıkla :))) Allah hepimize pozitif sonuçlar görmeyi nasip etsin :))
Neden son denemen canım? İnşallah pozitifi görürsüün..Merh. kizlar 15 ocak 'ta transferim oldu ilk ve son denemem Allah herkesi bebeklerini kucağına inş...
Hadi inşallaah iyi haberlerini alırız.. kacıncı gün embriyosu?Günaydın kızlar .
Kan testime iki gün var
bir bel ağrısı yaşıyorum (çatAlbölgesi)anlatamam bacaklarımın herikiside uyuşuyor
İnşallah hayırlara çıksın ...
Üşütme benzeri bir kasık ağrımda var bir iki gündür
Transferimin 11.günündeyim sabaha karşı dayanamayıp erken gebelik testi yaptım silik ikinci çizgiyi gördüm
Meleğim miniğim benimle inşallah
İnşallah nasip olurMerh. kizlar 15 ocak 'ta transferim oldu ilk ve son denemem Allah herkesi bebeklerini kucağına inş...
Günaydın hayırlı olsun. Bu süreçte beslenmene çok dikkat et birde ağır iş yapmaGünaydın 28 ocak yani dün transferi oldu .8 şubatta test günüm. Günler nasıl geçecek bilmiyorum :) Rabbim güzel sonuçlar almayi nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?