TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Günaydın hayırlı olsun. Bu süreçte beslenmene çok dikkat et birde ağır iş yapma
Çok teşekkür ederim dikkat ediyorum ama sürekli yatamiyorum evin içinde dolaniyorjm arada.yalnızım evde elimden geldiğince bişey yapmamaya çalışıyorum ama insan bi an unutuyor uzanıyor oraya buraya .inşallah bir sorun olmadan atlatiriz bu süreci ve guzel pozitif sonuç alırız.

Merhabalar. Benim de bu ay 3.gün embriyosu ile ilk tüp bebek denemem yapıldı. Bugün transfer sonrası 12.günüm. Doktor 14. Gün test yap dedi ama ben bugün dayanamayıp yaptırdım sonuç 5.36 çıktı sonradan yükselme olur mu ki ?

Yükselir değerin canım inşallah ayaklarını yukarı kaldır yat dinlen belki tutunmaya calisiyordur bebeğin dikkat et. İnşallah 14. Güne iyi bi yükseliş olur ve sürekli artar değerin bebeğin de sana sımsıkı tutunur inşallah.

Dğeri düşük olupta yükselen varmı arkadaşlar umut olssun birbirmize. Benim 6. Gün embriyosu 11. Gün test yaptır dedi doktorum bende dayanamadm idrar testinde pozitif görünce 8. Gün 18,80 10. Gün 24,40 çıktı. Böyle olup yükselen varmıdır? Bu arada ben ilk testimi öğlen 14:00 2. Testimi sabah 8 de verdim oda farkeder mi?

Merhaba kızlar transferimin 2 günü çok kötü karin ağrılarım oluyor cok korkmuyorum normalmi bu ilk denemem

Merhaba bende 4 martta transfer oldum ama nedense adet döngüsüne gore test istediler yani bugün 13.Gün ama bana 18 mart a test vermem gerektigi soylenildi 4 .tüp bebek tedavim ilk defa şaşırdım yani sizce mantiklimi ?

Merhaba bende 4 martta transfer oldum ama nedense adet döngüsüne gore test istediler yani bugün 13.Gün ama bana 18 mart a test vermem gerektigi soylenildi 4 .tüp bebek tedavim ilk defa şaşırdım yani sizce mantiklimi ?
Benim transfer tarihim 5 Mart test günüm 14 Marttı
Hatta ben 12 Mart’ta sonucu öğrendim
Bana da çok geç geldi
Kan versen belli olmuştur artık

Aminnn inşallah Bekleyne herkese Allah hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah. Heyecandan midem bulanıo olumsuz olcak diye korkum çok büyük. Ama her şey Allahtan
Insallah hayırlısı ıle Rabbım nasıp eder.

Yok yapmadım negatif gözükürse boşuna stres stres beklemek istemedim. Yarın sabah ilk iş kan testi inşallahAminn inşallah hepimiz için güzel şeyler olsun
3. Gun olan transfer harıc 8. Gun bellı oluyo kanda. 5. Gun embrıyosu daha erken. Hayırlısı olsun hakkında

Benim de transferin ilk gününü saymazsak 5. Günüm ama net Bi belirtim olmadı. Hafif göğüs ağrısı ve halsizlik bugun de biraz karın ağrısı var sizde farkli ağrı oldu mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…