Çok teşekkür ederim dikkat ediyorum ama sürekli yatamiyorum evin içinde dolaniyorjm arada.yalnızım evde elimden geldiğince bişey yapmamaya çalışıyorum ama insan bi an unutuyor uzanıyor oraya buraya .inşallah bir sorun olmadan atlatiriz bu süreci ve guzel pozitif sonuç alırız.Günaydın hayırlı olsun. Bu süreçte beslenmene çok dikkat et birde ağır iş yapma
Yükselir değerin canım inşallah ayaklarını yukarı kaldır yat dinlen belki tutunmaya calisiyordur bebeğin dikkat et. İnşallah 14. Güne iyi bi yükseliş olur ve sürekli artar değerin bebeğin de sana sımsıkı tutunur inşallah.Merhabalar. Benim de bu ay 3.gün embriyosu ile ilk tüp bebek denemem yapıldı. Bugün transfer sonrası 12.günüm. Doktor 14. Gün test yap dedi ama ben bugün dayanamayıp yaptırdım sonuç 5.36 çıktı sonradan yükselme olur mu ki ?
Benim transfer tarihim 5 Mart test günüm 14 MarttıMerhaba bende 4 martta transfer oldum ama nedense adet döngüsüne gore test istediler yani bugün 13.Gün ama bana 18 mart a test vermem gerektigi soylenildi 4 .tüp bebek tedavim ilk defa şaşırdım yani sizce mantiklimi ?
Benim transfer tarihim 5 Mart test günüm 14 Marttı
Hatta ben 12 Mart’ta sonucu öğrendim
Bana da çok geç geldi
Kan versen belli olmuştur artık
26 martKizlar öncelikle transferiniz hayirli olsun diliyorum.
Insallah hayirlisiyla transferimiz tutar hayirli ve saglikli evlatlar dunyaya getiririz .
Hadi bakalim kizlar transferi olanlar test gunlerini yazsin birlikte bekleyelim birbirimize destek olalim insaAllah ..
TEST GUNUNU
@anneveoglusu Test Gunu : 31 Mart
@Smurfs710 Test Gunu : 2 Nisan
HAMILELER
kuzununannesi
Mucizeolsakeske
sus_panda
aryemuh
Gamze020
p0ly__
kortopcu
gmysticall__82
Crn07
fatoceren8888
gmysticall__82
Karak87
dejavu_one
Hande1166
hpinar
EdilaH
sevgikelebegiolmaklazim
zzelalee
Melindanaz
Genczey
sakvsr
-Gul-
Fenomenal
naturelll
cemile___
siyah_pisicik
Askubra
batirfilay
duysin
Mucizem35
silimo
madammorsi
Lawinya34
filizim26
Esmeralda1004
zi_san
beatiful81
limonlutarcinlikek
CURANDERA
31dedeanne55
Vakitgece
ruyagokk
Karamel79
Bal10cukkk
pillar
nonay
yarenimmm
ZHR83
emn523452
@Circassian girl
@Dykdyk
@Gulen yuzum
@Bademellaa
@tugken
@abraxass01
@INCIK BONCUK
@lel
@masalperisi666
İnşallah güzel şeyler olacak canım bu zamana kadar idrar testi falann yaptınmı25 nisanda trabsfeeim oldu. 3. Gün embriyosu. Salı günü test günüm bakalım neler olacak
İnşAllah pozitif sonucu alırsınız Allahın izniyle25 nisanda trabsfeeim oldu. 3. Gün embriyosu. Salı günü test günüm bakalım neler olacak
Yok yapmadım negatif gözükürse boşuna stres stres beklemek istemedim. Yarın sabah ilk iş kan testi inşallahİnşallah güzel şeyler olacak canım bu zamana kadar idrar testi falann yaptınmı
Aminnn inşallahİnşAllah pozitif sonucu alırsınız Allahın izniyle
Insallah hayırlısı ıle Rabbım nasıp eder.Aminnn inşallahBekleyne herkese Allah hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah. Heyecandan midem bulanıo olumsuz olcak diye korkum çok büyük. Ama her şey Allahtan
3. Gun olan transfer harıc 8. Gun bellı oluyo kanda. 5. Gun embrıyosu daha erken. Hayırlısı olsun hakkındaYok yapmadım negatif gözükürse boşuna stres stres beklemek istemedim. Yarın sabah ilk iş kan testi inşallahAminn inşallah hepimiz için güzel şeyler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?