TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Kizlar tsh hormonum sinirda cikmis Suanlik sorun yok dedi doktor takip edilmesi gerekiyormus 3.169 cikti sonucum. Birde idrar yolu enfeksiyonu cikti . Moralim bozuldu ya

Kızlar bugün transferin 7. Günü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı genelde pozitif olanların silikte olsa çıkmış ama bende o da yok sizce hala şansım var mı adet olacağımdan da emin gibiyim artık ama yine de bi umut arıyorum

Daha erken canim 12.gunu bekle bence

Aynen canim sen baskasina bakma herkesin bunyesi farklidir. 11.gun idrarda negatif gorupde 12.gun kanda pozitif goren insanlar var. Stres yapma hersey olacagina varir. Allah buyuktur

Kizlar tsh hormonum sinirda cikmis Suanlik sorun yok dedi doktor takip edilmesi gerekiyormus 3.169 cikti sonucum. Birde idrar yolu enfeksiyonu cikti . Moralim bozuldu ya
Idrar yolu enfeksiyonunu nasil hissettin ki canim? Idrara agrili mi cikiyordun

Idrar yolu enfeksiyonunu nasil hissettin ki canim? Idrara agrili mi cikiyordun
Hayir canim ama 1 haftadan fazla olmasi lazim idrarim var gibi ama wc ye gidince bi damla geliyordu . Sonra idrar testi yapinca ortaya cikti. Bol su ic dedi iciyoruz bakalim.

Oy oyyy suyunu ihmal etme bebisinnn :) mucizelerimiz onlar bizim
:) Aynen oyle canim. Insanin morali bozuluyor kotu bisey duyunca. Allah buyuktur bakalim herseyin hayirlisini versin

Benim 9.günün teste hicbir sey görünmedi, ama kanda göründü. Gereksiz gere strese girmeyin. Bekleyin bakalım.

Herkese merhaba benim geçen cuma transferim yapıldı. Pazartesi yumurtalarım toplandı 5 tane 4 ü döllendi en son 2 tane kaldı en iyisini transfer ettiler diğerini donduracaklardı kaliteli değilmiş heralde gerek görmedi doktor. Bugün 6. Günümdü dün annem çok moralimi bozdu allah hayırlıysa versin ama sona kalan bir tane ne kadar iyi olur yani bilmiyorum ister misin öyle bişey ilerde falan bişeyler geveledi heralde sorun olursa bebekte ister misin demeye getirdi kahvaltı ediyorduk elimde ne geçerse vurdum kırdım evde sinir krizi geçirdim saatlerce ağladım bugün De gözyaşım hep hazırda bekliyor herşeye ağlıyorum çok korkuyorum benim bu halimden stresten tutunmadıysa diye çok zor bir süreç ve çok yıpranmış hissediyorum etrafımda herkes hamile ...
Kasıklarım ve belim ağrıyor bugün hep adet sancısı gibi sanki her an adet olacakmışım gibi daha da bozuldu moralim
umarım benimledir ...

Peki günde ne kadar su iciyordun? Bir de kaç yumurta toplanmıştı?
1.5 veya 2 canim ama bir iki gundur az iciyordum. 23 yumurtam toplandi benim. 5.gune giden 10 yumurta dondurulmustu

Canini sikma canim hersey Allah tan. Allah buyuktur o ne derse biz onu yasariz. Ve embriyonun genetigiyle yumurtanin kalitesizligi alakasi yok. Benim 5.gune en iyi embriyom genetikten gecemedi mesela. Sen canini sikma . Sen dualarini yap stres yapma. Annenin yanlis bilgileri yuzunden kendini harap etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…