- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
Karnimdan bakti toplu igne ucu kadar kesen su an dedi :) normal mi bilmiyorum:)) Girdinmi canim muayneye
Igne ucu kadar kesen var dedi :) iyi mi kotu mu anlayamadimNe yaptin canim
Ee daha ne olsun :) karpuz kadar olcak hali yok. Normal canim hadi gozun aydinIgne ucu kadar kesen var dedi :) iyi mi kotu mu anlayamadim
Cok sukur ya :) rahatladim yavrusum benimle insallahEe daha ne olsun :) karpuz kadar olcak hali yok. Normal canim hadi gozun aydin
Allah bagislasin :) herseyin hayirlisi olsun canim benimCok sukur ya :) rahatladim yavrusum benimle insallah
Benimde 3. Denemem ve test gunum 22si.. hayirli sonuclar alalim insallah..Benim son adet tarihim 25 idi. Test günün ise ocak 22 si. Benim 3. Deneme bu canim
Çarşamba 12. Günümüzdu 408 çıktı. bugün14. Günüm 1199 çıktı. Ama ben çok korkuyorum ya düşerse diye . Biraz fazla yukselmemis mi kızlar. Dondurulmuştu. Rabbime emanetler tabi. Ama geçen sene de böyle yüksek çıkmıştı bir hafta olmadan düşük yaptım içimi ferahltcak şeyler duymaya çok ihtiyacım var.
Canim sen eskiyi karistirma. Allah in izniyle dua et iyi gider hersey. Allah buyuktur. Iyi seyler dusun iyi olsun stres yapma canimÇarşamba 12. Günümüzdu 408 çıktı. bugün14. Günüm 1199 çıktı. Ama ben çok korkuyorum ya düşerse diye . Biraz fazla yukselmemis mi kızlar. Dondurulmuştu. Rabbime emanetler tabi. Ama geçen sene de böyle yüksek çıkmıştı bir hafta olmadan düşük yaptım içimi ferahltcak şeyler duymaya çok ihtiyacım var.
Anladım canım hakkımızda hayırlısı inşallah bizimle kalırlar Olmazsa da vardır bir zamanı napalım nasip:/Benim son adet tarihim 25 idi. Test günün ise ocak 22 si. Benim 3. Deneme bu canim
Valla doktorum yarın bidaha istedi bilemedim ki pozitif miYani pozitif mı canim
Amin canim inşallah. Biz istiyoruz Yaradandan., hayırlı ise ve biz de hakkıyla bakabileceksek versin RabbimBenimde 3. Denemem ve test gunum 22si.. hayirli sonuclar alalim insallah..
Amin. Hayırlısıyla...Anladım canım hakkımızda hayırlısı inşallah bizimle kalırlar Olmazsa da vardır bir zamanı napalım nasip:/
Transfer gününü sayiyormusunuz 12. gün derken? Eğer sayıyorsak aynen benim değerlerde böyle olacak sanıyorum. Pazartesi vereceğiz biz kan. 15.gün oluyor. Tahminen 2000 lerde olacak. Çünkü 10.gün 80 civarı idi . Inşallah yüksek değildir korkutma beni deeeeeeÇarşamba 12. Günümüzdu 408 çıktı. bugün14. Günüm 1199 çıktı. Ama ben çok korkuyorum ya düşerse diye . Biraz fazla yukselmemis mi kızlar. Dondurulmuştu. Rabbime emanetler tabi. Ama geçen sene de böyle yüksek çıkmıştı bir hafta olmadan düşük yaptım içimi ferahltcak şeyler duymaya çok ihtiyacım var.
Transfer gününü saymiyorum. İnşallah öyle bişey olmaz . Hemşire degerimin çok güzel olduğunu söyledi ama ben yine de düşünmeden duramıyorum. Pazartesi kontrolum var inşallah her şey yolunda gider. Korkma sen deee.Transfer gününü sayiyormusunuz 12. gün derken? Eğer sayıyorsak aynen benim değerlerde böyle olacak sanıyorum. Pazartesi vereceğiz biz kan. 15.gün oluyor. Tahminen 2000 lerde olacak. Çünkü 10.gün 80 civarı idi . Inşallah yüksek değildir korkutma beni deeeeee
Amiin Rabbim hayirlisini nasip etsin..Amin canim inşallah. Biz istiyoruz Yaradandan., hayırlı ise ve biz de hakkıyla bakabileceksek versin Rabbim
Aminnn ınsallah cümlemizinBirkaç gündür girmiyorum pozitif olan arkadaşzzelalee S sevgikelebegiolmaklazim Melindanaz hayırlı olsun hepinize Rabbim sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
Amin canimmm cumletenBirkaç gündür girmiyorum pozitif olan arkadaşzzelalee S sevgikelebegiolmaklazim Melindanaz hayırlı olsun hepinize Rabbim sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
Canım bu testin markası ne sonucun 13müş idrarda göstermesine çok şaşırdımKızlar ben görmek istediğimi mi görüyorum yoksa hayalet bi çizgi var mı 11.01 3.gün emriyosu transfer tarihim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?