TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Ahh ha niye öyle talihsiz şeyler soulemoski annen. Zaten cok gerginiz. Hicolumsuz bir şey duymak istemiyorum ben de. Benim annem de transferin 3 . Günü bir şey söyledi aldım durdum. Ama sonra bu söylenen şeyde bir hikmet gördüm ki Allah inanırsın, annem onu söylediği için inşallah büyük bir yıkımdan kurtulacagimizi anladım. Bu bebekle ilgili bir konu değildi. Diyeceğim o ki annen yapmış bir yanlış, sen affet, annen öyle diyecek diye öyle olmayacak. En uzuldügun zamanlarda en kızdığın kişiye dua etmek iyi bir şeymiş. Sinirlerini de yatıştırır mis. Allah var herşey var

1.5 veya 2 canim ama bir iki gundur az iciyordum. 23 yumurtam toplandi benim. 5.gune giden 10 yumurta dondurulmustu
Ama çok toplanmış yumurtan. En az 3 buçuk litre su içmen gerektiğini doktorun söylememişmiydi? Benim de 25 toplandı ve biz ciddi risk altındayız. Transferimiz ertelenmesi gerekirken trasfer yapıldı (gerçi bunda benim kararım da etkili ) ohs sendromunu mutlaka duymuşsundur. Heran su toplayabiliriz. Sanıyorum bir de sende 2 tane koyuldu. Senin en az 3 buçuk lt su içmem gerekiyor. 2 saatte bir idrara çıkacaktın bu kadar su ile. Hatta ben yaklaşık 1.lt suya biraz da limon sıkıp içiyorum. Hatta ve hatta bu risk asil iki üçüncü aylarda tehdit oluşturuyormuş dedi doktorum. Kesinlikle birakmayacaksin dedi bana. Valla kızdım. Bunları yapman gerek arkadaşım.

Sagol canim benim . Benim taze transfer degil dondurulmustu. Ekimde opu oldum aralikta transferim oldu. Yani onunla alakasi yok canim. Hamileliklerde olabiliyormus boyle

16.gun kanimi verdim on dk sonra sonuc cikacak insallah cok heyecanliyim 12.gun 795ti
Hadi bakalim hayirlisi olsun canim. Benimde 12.gunu 969.8 di ama doktor bir daha vermene gerek yok dedi.

Kizlar tsh hormonum sinirda cikmis Suanlik sorun yok dedi doktor takip edilmesi gerekiyormus 3.169 cikti sonucum. Birde idrar yolu enfeksiyonu cikti . Moralim bozuldu ya
Sorun yok diyen doktorun tüp bebek mi yoksa dahiliye mi? Sorun var canım bu değer daha yükselecek gebelikte mutlaka 2-2.5 altı olması gerekiyor ben çok çektim. Dahilşyeye gidiyorsan mutlaka endokrin doktoruna git bu işin uzmanı onlar. Tüp bebek denerken bile 2 ve altı olmayınca transfer erteleniyor öyle söyliyeyim yani.

Aslinda ben de her defasinda tsh için endokrine yonlendirilirdim. Bu tüp bebekte hiç bakılması tsh lara. Sanıyorum diğer tuo bebek deneyimin üzerinden 1 yıl geçmedi diye. Hicbir tahlil istemediler zaten benden bu defa. Çok hızlı başlamıştım. Test gününde bir hatırlatayım olmazsa bakılsın bi

Bana tup bebek doktorum soyledi canim . Tabi panik yapilcak bisey yok dedi ama ben haftaya sali tekrar yaptiricam testi. Ona gore eger yukselirse dahiliye giderim. Yani doktorun bi lafiyla oturmam canim.

Tabi ki affettim ama kulağımda sürekli o söylediği sözler var her neyse onu geçtim de iki gündür müthiş ağrılarım var adet olacağım heralde Çarşamba test günüm yarın da adet günüm ilk tüp denememizdi tutmadı galiba senin de ilk denemen mi?

Masallah. Iki tane mi koyulmustu tek mi? Bir de 10. Gun yaptirmisydin hic test?
1 tane koyuldu. 9.gun 278 cikmisti 12.gun 795 16.gun 2800 bugun de kes
9.gun yaptirmistim 278ti 12.gun 795 16.gun 2800 oldu. Simdi doktora girc
9.gun 278 cikmisti

Benim son adet tarihim 25 idi. Test günün ise ocak 22 si. Benim 3. Deneme bu canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…