TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Belki sana umut olur diye yazıyorum yazını okuyunca çok üzüldüm bende tedaviye başldğmda 22 tane yumurtm toplandı 16 sı döllendi 8 taneden 6 sı 5. günü gördü ama son ikisi 5. günü 2 gün sonra gördü, ilk transfrm yapıldı en iyi kaliteli 2 embryo ama boş gebelik çıktı snra 2 ay snra diğer 2 tane transfer edildi yine boş gebelik çıktı kaldı dört tane 6 ay ara verdim psikolojm bozuldu çünkü neyse transfer günü geldi 2 tanesini çözdüklerinde bozuldular mecbur son 2 sini çözdürdüler hani şu sonradan gelişenler varya onlar ama ben asla sağlıksız olduklrnı düşünmdm içimden bir ses bunlar olcak dedi transferm yapıldı ve 8. günü kanda 213 ü gördük snra ikiz oldklrnı öğrendk snrada cinsiytlerni öğrendk ve bütün testler yapıldı çok sağlıklılar hatta haftamızdan bir kaç gün ilerde gidiyoruz yani neyin ne olucanı Allahtan başkası bilemez üzme kendini herşey Allahtan dır.

Vay be. Ne şahane bir hikaye. Rabbim sağlıkla kucağınıza versin inşallah.

Arkadaşlar eli ayağı dudakları kuruyan var mı aranızda? Çatıyor acayip sekilde

Kızlar bugünki sonucum 72,48 yükselme nasıl sizce

Laboquick canım
Benim 5. Gün embriyosu transferden sonra 5. Gün laboquickte negatif çıktı yarın test günüm hayırlısı artık.. seni de tebrik ederim canım inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebişini :)

Benim 5. Gün embriyosu transferden sonra 5. Gün laboquickte negatif çıktı yarın test günüm hayırlısı artık.. seni de tebrik ederim canım inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebişini :)
İnşallah canım dualarım sizlerle rabbim hepimize sağlıklı bebişler nasib etsin inşallah

Kizlar benim dun gece yine lekelenmem oldu sabah erkn gebelik testi yaptim 2. Cizgi silik cikti. Hala lekelenmem devam ediyo. Bu aksam kan vericem dua edin nolur pozitif olsun
İdrarda çıkması zaten pozitif olduğunu gösterir.İnşallah degerinde güzeldir ama lekelenme konusunda doktorunla görüş.Allah korusun düşük riskin falan olabilir canım

İdrarda çıkması zaten pozitif olduğunu gösterir.İnşallah degerinde güzeldir ama lekelenme konusunda doktorunla görüş.Allah korusun düşük riskin falan olabilir canım
Gorustum. Pembe kahve oldugu surece ara ara lekelenme bekleriz ilaclardan dolayi dedi.
Insallah pozitiftir insallah. Ama erken gebelik testi olmasina ragmen cizgi cok silik cikti yukleyeyim buraya

Gorustum. Pembe kahve oldugu surece ara ara lekelenme bekleriz ilaclardan dolayi dedi.
Insallah pozitiftir insallah. Ama erken gebelik testi olmasina ragmen cizgi cok silik cikti yukleyeyim buraya
Bugün kaçıncı günün canım.Baya gorunüyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…