Belki sana umut olur diye yazıyorum yazını okuyunca çok üzüldüm bende tedaviye başldğmda 22 tane yumurtm toplandı 16 sı döllendi 8 taneden 6 sı 5. günü gördü ama son ikisi 5. günü 2 gün sonra gördü, ilk transfrm yapıldı en iyi kaliteli 2 embryo ama boş gebelik çıktı snra 2 ay snra diğer 2 tane transfer edildi yine boş gebelik çıktı kaldı dört tane 6 ay ara verdim psikolojm bozuldu çünkü neyse transfer günü geldi 2 tanesini çözdüklerinde bozuldular mecbur son 2 sini çözdürdüler hani şu sonradan gelişenler varya onlar ama ben asla sağlıksız olduklrnı düşünmdm içimden bir ses bunlar olcak dedi transferm yapıldı ve 8. günü kanda 213 ü gördük snra ikiz oldklrnı öğrendk snrada cinsiytlerni öğrendk ve bütün testler yapıldı çok sağlıklılar hatta haftamızdan bir kaç gün ilerde gidiyoruz yani neyin ne olucanı Allahtan başkası bilemez üzme kendini herşey Allahtan dır.Herkese merhaba benim geçen cuma transferim yapıldı. Pazartesi yumurtalarım toplandı 5 tane 4 ü döllendi en son 2 tane kaldı en iyisini transfer ettiler diğerini donduracaklardı kaliteli değilmiş heralde gerek görmedi doktor. Bugün 6. Günümdü dün annem çok moralimi bozdu allah hayırlıysa versin ama sona kalan bir tane ne kadar iyi olur yani bilmiyorum ister misin öyle bişey ilerde falan bişeyler geveledi heralde sorun olursa bebekte ister misin demeye getirdi kahvaltı ediyorduk elimde ne geçerse vurdum kırdım evde sinir krizi geçirdim saatlerce ağladım bugün De gözyaşım hep hazırda bekliyor herşeye ağlıyorum çok korkuyorum benim bu halimden stresten tutunmadıysa diye çok zor bir süreç ve çok yıpranmış hissediyorumetrafımda herkes hamile ...
Kasıklarım ve belim ağrıyor bugün hep adet sancısı gibi sanki her an adet olacakmışım gibi daha da bozuldu moralim
umarım benimledir ...
Vay be. Ne şahane bir hikaye. Rabbim sağlıkla kucağınıza versin inşallah.Belki sana umut olur diye yazıyorum yazını okuyunca çok üzüldüm bende tedaviye başldğmda 22 tane yumurtm toplandı 16 sı döllendi 8 taneden 6 sı 5. günü gördü ama son ikisi 5. günü 2 gün sonra gördü, ilk transfrm yapıldı en iyi kaliteli 2 embryo ama boş gebelik çıktı snra 2 ay snra diğer 2 tane transfer edildi yine boş gebelik çıktı kaldı dört tane 6 ay ara verdim psikolojm bozuldu çünkü neyse transfer günü geldi 2 tanesini çözdüklerinde bozuldular mecbur son 2 sini çözdürdüler hani şu sonradan gelişenler varya onlar ama ben asla sağlıksız olduklrnı düşünmdm içimden bir ses bunlar olcak dedi transferm yapıldı ve 8. günü kanda 213 ü gördük snra ikiz oldklrnı öğrendk snrada cinsiytlerni öğrendk ve bütün testler yapıldı çok sağlıklılar hatta haftamızdan bir kaç gün ilerde gidiyoruz yani neyin ne olucanı Allahtan başkası bilemez üzme kendini herşey Allahtan dır.
Amin canım saol cümlemizinkini inşallahVay be. Ne şahane bir hikaye. Rabbim sağlıkla kucağınıza versin inşallah.
Benim dudaklarım çok kuruyor canım hem de günde 3 litreye yakın su içmeme rağmenArkadaşlar eli ayağı dudakları kuruyan var mı aranızda? Çatıyor acayip sekilde
Laboquick canımCanım bu testin markası ne sonucun 13müş idrarda göstermesine çok şaşırdım
Benim 5. Gün embriyosu transferden sonra 5. Gün laboquickte negatif çıktı yarın test günüm hayırlısı artık.. seni de tebrik ederim canım inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebişini :)Laboquick canım
İnşallah canım dualarım sizlerle rabbim hepimize sağlıklı bebişler nasib etsin inşallahBenim 5. Gün embriyosu transferden sonra 5. Gün laboquickte negatif çıktı yarın test günüm hayırlısı artık.. seni de tebrik ederim canım inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebişini :)
İdrarda çıkması zaten pozitif olduğunu gösterir.İnşallah degerinde güzeldir ama lekelenme konusunda doktorunla görüş.Allah korusun düşük riskin falan olabilir canımKizlar benim dun gece yine lekelenmem oldu sabah erkn gebelik testi yaptim 2. Cizgi silik cikti. Hala lekelenmem devam ediyo. Bu aksam kan vericem dua edin nolur pozitif olsun
Gorustum. Pembe kahve oldugu surece ara ara lekelenme bekleriz ilaclardan dolayi dedi.İdrarda çıkması zaten pozitif olduğunu gösterir.İnşallah degerinde güzeldir ama lekelenme konusunda doktorunla görüş.Allah korusun düşük riskin falan olabilir canım
Bugün kaçıncı günün canım.Baya gorunüyo canımGorustum. Pembe kahve oldugu surece ara ara lekelenme bekleriz ilaclardan dolayi dedi.
Insallah pozitiftir insallah. Ama erken gebelik testi olmasina ragmen cizgi cok silik cikti yukleyeyim buraya
8. Gunum canimBugün kaçıncı günün canım.Baya gorunüyo canım
8.gün bendede öyle çıktı normaldir insallah8. Gunum canim
Ay insallahBence hamilesin net görünüyor cizgi
Daha önceki kaçtı ki? Bir de kaçıncı günün?Kızlar bugünki sonucum 72,48 yükselme nasıl sizce
7. Gün 13.51 di bugün 9. Cu günDaha önceki kaçtı ki? Bir de kaçıncı günün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?