TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Doğru söylüyorsun canm ama elde deil üzülmemek. Bu ayda nasip deilmiş demek.kan testi yaptırırmıyım bilmiyorum. Tekrar bi negatif görmek istemiyorum

Bugun transferimin 9. Gunu. 5. Gunden itibaren test yapiyorum silik cikiyor. Dun hafif lekelenmem oldu kan verdim 77 cikti. Bugun yine idrar testi yaptim oncekilerine gore daha silik cikmis. Dusukmu yapiyorum. Boyle birsey yasayan oldumu. Yarin yine kan verecegim ama saatler gecmiyor. Bu belirsizlik beni maffetti.

ne kadar streslisiniz bu kadar. kan da cikmis neden tekrar idrar testi yaptiriyorsunuzki . insallah yarin guzel haberler alirsiniz. lekelenmeler bendede gelmisti. hayirlsii olsun. Allah buyuktur

Merhaba arkadaslar 19 ocak transferi icin cok erken test yapmissiniz üzülmeyin stres yapmayin hayitlisi allahtan insallaj cikar allahtan ümit kesilmez. Benim bugün 10.günüm 7.gün ilk testinyaptim hic cikmadi ertesi gun ayni teste baktim cok asiri silik ama koyu bir cizgi gozuktu gozume esimde gördü sonra birdaha test yaptim bu sefer daha koyu cikati 2.cizgi var tam net te olmasa var. Yarin benimde kan tahlilim varrr insallah cikarrrr rabbimmm hepimize versinnn insallah :)

idrar tahlilinin resmini atarmisin canim. insallah guzel sonuclar alirsin

Merhaba benim transferimin 10.günü bugün idrar testi yapmaya 6.gün başladım hepsi negatif çıktı hassas testle bile denedim hayalet çizgi bile yoktu,yarın test günüm ama bugün kahverengi akıntım başladı devamı da bende hep regli olarak devam ediyor.bu ikinci tüp bebek denememdi..dün tüp bebek merkezinden arayan hemşire cumartesi mutlaka test yaptırmanız lazım dedi anlamadığım şey adet olucaksam niye gidip kan testi vermem gerektiği? İçimden hiç gidip yaptırmak gelmiyor ?

Bazen idrarda cikmayabiliyor ve lekelenmeleri adet olarak saymiyorlar sanirim. Benimde vardi mesela 9.gun baslamisti 10.gun bitmisti. Siz ne olur ne olmaz kaninizi verin.

Sizinde tutmuş galiba.Hayırlı olsun benim kalamistaki ilk denemem totalde 3. Denememdi.Merkezin başarılı olduğunu düşünüyorum ve tabi oncelikle Allah'in ol demesi.
Evet cok şükür benimde 2.denemem. Merkez bence cok basarili gercekten ilgi alaka co yüksek

değerim
9. gün 63.46
11. gün 103.80

bu şekilde olup hamileliği sağlıklı ilerleyen var mı,
2 katı artmamış sadece %63 artmış
merkezden dönüş yapan olmadı henüz
kafam allak bullak resmen

değerim
9. gün 63.46
11. gün 103.80

bu şekilde olup hamileliği sağlıklı ilerleyen var mı,
2 katı artmamış sadece %63 artmış
merkezden dönüş yapan olmadı henüz
kafam allak bullak resmen

Canim mecbur iki gun sonra tekrar kan vermen lazim. insallah bebegin sana tutunur . hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…