Guzel artmis sikinti yapmayin. Tam 2 kati artmasi sart degildeğerim
9. gün 63.46
11. gün 103.80
bu şekilde olup hamileliği sağlıklı ilerleyen var mı,
2 katı artmamış sadece %63 artmış
merkezden dönüş yapan olmadı henüz
kafam allak bullak resmen
Guzel artmis sikinti yapmayin. Tam 2 kati artmasi sart degil
Canım hemen umutsuzluğa kapılma belki de yerleşme dir o kahverengi lekeler.Merhaba benim transferimin 10.günü bugün idrar testi yapmaya 6.gün başladım hepsi negatif çıktı hassas testle bile denedim hayalet çizgi bile yoktu,yarın test günüm ama bugün kahverengi akıntım başladı devamı da bende hep regli olarak devam ediyor.bu ikinci tüp bebek denememdi..dün tüp bebek merkezinden arayan hemşire cumartesi mutlaka test yaptırmanız lazım dedi anlamadığım şey adet olucaksam niye gidip kan testi vermem gerektiği? İçimden hiç gidip yaptırmak gelmiyor ?
Bencede iyi artmış niye üzülüyorsunuz ki. Hayırlı olsun güzel bir durum sizin icinBilmiyorum artık
Akibeti pazar günü belli olacak
Tekrar kan vericem
Bencede iyi artmış niye üzülüyorsunuz ki. Hayırlı olsun güzel bir durum sizin icin
Yok gelmeye başladı kırmızılar mecbur gidicem vericem kan ama yaptırmalısınız diyorlarCanım hemen umutsuzluğa kapılma belki de yerleşme dir o kahverengi lekeler.
Kan ver canım ya belli olmaz yine de umudunu yitirme hemen..Yok gelmeye başladı kırmızılar mecbur gidicem vericem kan ama yaptırmalısınız diyorlar
boyle stres yaparsan daha kotu hersey Allah tan biz simdi ne desek bos. Rabbim hayal kirikligi yasatmasin. Sende namazlarini kil dualarini yap. Icin ferahlasin biraz. Zor bir durum biliyorum ama Allah tan umit kesilmezMuhtemelen öyle olacak
Ben 2 günü zor geçirdim zaten
Bu 2 günü nasıl geçireceğim hiç bilmiyorum
Bakma onların oyle dediğineBilmiyorum ya duygularım karman çorman
Merkez aradı istediğimiz rakam değil dedi
Hafif düşük dedi
İyice sıkıldım bunaldım artık
Benimde cnm23 ocakta olsu bir tane besinci gun ama 2 subat test gunumMerhabalar benimde trasferim 23 ocakta oldu test günü 5 şubat verdiler çok geç değil mi ısrarla hemşire söylememe rhamen nerdeyse 13.gün oluyor merkeze gitmeden başka yerde yaptırmalı miyim
Sağol canım ekliyorumBen katılırım , okurum.
Gozun aydin cnm ilk mi testKızlaar aldım sonucu 292,9 olmuş:))
Tesekkür ederim yok bu benim ilk degil ama degerlerim çok düşüktü smdi güzel yükselmiş bakalm inşAllah böyle devam ederGozun aydin cnm ilk mi test
Nasılsın cnm ağrın var mı yatıyor musun hepBenimde cnm23 ocakta olsu bir tane besinci gun ama 2 subat test gunum
Benim kasıklarimda ağrı var ilk günden beri bugün kalktım artık yavaş yavaş yemek falan yaptım göğüs ağrısı dediğin gibi trasferden önceden beri devam ediyor ben ağrım var ama hepte yatilmiyor kalkınca da vicdan azabı çekiyorum hakkımizda hayırlısiIkigun yattim ama bugun ise geldim bi siki tim yom simdilik ama gece yatarken yan yatamiyorum goguslerim aciyo transferden oncede vardi simdi daha artti sanirim sen nasilsin
Cnm zaten amacıda o fitilin rahimi kalınlaştırıp bebegi tutmasını saglamak normal cnm...Kizlar merhaba transferimin 7.günündeym. Progestan fitil kullanıyorum. Bugun cok afedersiniz vajina girişimin daha kalın olduğunu hissettim. Boyle bişeyle karşılaşan oldu mu acaba sebebi ne olabilir ki.
Bende kullanıyorum.normal bir durum.Brnde de öyle oluyor.Siz fitili kullandıktan sonra nekadat süre uzanıyorsunuzKizlar merhaba transferimin 7.günündeym. Progestan fitil kullanıyorum. Bugun cok afedersiniz vajina girişimin daha kalın olduğunu hissettim. Boyle bişeyle karşılaşan oldu mu acaba sebebi ne olabilir ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?