Ben sabah ve akşam kullanıyorum.aksamkini de jelden sonra uyuyakaliyom genelde :)Bende kullanıyorum.normal bir durum.Brnde de öyle oluyor.Siz fitili kullandıktan sonra nekadat süre uzanıyorsunuz
Anladım canım tesekkurlerCnm zaten amacıda o fitilin rahimi kalınlaştırıp bebegi tutmasını saglamak normal cnm...
Pek uzanmıyorum hatta hiç :))Bende kullanıyorum.normal bir durum.Brnde de öyle oluyor.Siz fitili kullandıktan sonra nekadat süre uzanıyorsunuz
Kaçıncı gününüzdesiniz :)Ben sabah ve akşam kullanıyorum.aksamkini de jelden sonra uyuyakaliyom genelde :)
8 olduKaçıncı gününüzdesiniz :)
Benimde 7.günüm. Hiç Belirtim Yok ve cok korkuyorum8 oldu
Benimde 7.günüm. Hiç Belirtim Yok ve cok korkuyorum[/QUOTEBen de de hiç belirti yok.Ben de ümitsizliğe kapiliyorum.
Canım son durumun ne? Gittin mi daha sonra hiç? 20. Gün 60 kusur idi en sonAMINNNNNN
5 dk anca uzaniyorum benPek uzanmıyorum hatta hiç :))
Bende 5 dakika ayaklarım çapraz yukarıya doğru uzatıyorum 10 dakika yürüyorum ev içinde böylelikle Jelin dağılımı daha kolay oluyormuş ve de o bahsettikleri kahverengi parçalar oluşmuyormuş5 dk anca uzaniyorum ben
Sizin transferin kaçıncı günü oldu sonucu öğrendiniz miBende 5 dakika ayaklarım çapraz yukarıya doğru uzatıyorum 10 dakika yürüyorum ev içinde böylelikle Jelin dağılımı daha kolay oluyormuş ve de o bahsettikleri kahverengi parçalar oluşmuyormuş
Bugün 10 günüm ve salı günü öğrenecem bende sonucumu hiç bir belirti hissetmiyorum ama yine de kalbimin bi köşesinde umudum var belki tutmuştur diyeSizin transferin kaçıncı günü oldu sonucu öğrendiniz mi
Benimde hic belirtim yoktu canim. Insallah hayirli sonuclar alirsinBugün 10 günüm ve salı günü öğrenecem bende sonucumu hiç bir belirti hissetmiyorum ama yine de kalbimin bi köşesinde umudum var belki tutmuştur diye
İnşallah senin de pozitif miydi sonucun. Ablamda tüp bebekle ikiz çocuklarını doğurdu oda aynı şekilde belirtim yoktu diyor ama insan yine de arıyor bi belirti malesefBenimde hic belirtim yoktu canim. Insallah hayirli sonuclar alirsin
Arama bosver pozitif olmaya calis belirti yasamamak.daha iyiİnşallah senin de pozitif miydi sonucun. Ablamda tüp bebekle ikiz çocuklarını doğurdu oda aynı şekilde belirtim yoktu diyor ama insan yine de arıyor bi belirti malesef
İnşallah iyidir salo gününü iple çekiyorım dualarını eksik etmeArama bosver pozitif olmaya calis belirti yasamamak.daha iyi
Hadi insallah pozitif sonuc alirsin..İnşallah iyidir salo gününü iple çekiyorım dualarını eksik etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?