TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

3 gün embriyosu 8aa kalitesi varmış dondurulmuştu zaten.bi ay rahimde sıvı göründü diye yapadılar sonra rahim yeterince kalın değil dediler sonunda yaptılar tek yumurta transferi
Anladim canim 5.gun embriyosu olsaydi bugun testte cikar diyecektim

Mrb arkadaşlar bugün transferimin 9.günü ve afedersiniz tuvalette peçeteye kahverengi açık pembe bi kaç damla leke geldi.adet olacak gibi belimde ve karnımda ağrı var.böyle bi durum yaşayan varmı?adetim mi başlıyor acaba?

Var canm bende 9.gun yasadim aynisini doktorumu aradim proluton deport vurdur dedi. O da haftada bir vurulan bir igne ve ben 8.gunu vurdurmustum. O yuzden tekrar vurduramadim. Sadece dinlendim. Sende dinlen gerekmedikce kalkma

Ben canım. Biz ne dersek diyelim icin tam olarak rahatlamicak biliyorum ben de aynisini yasadim. Hala yasiyorum. 4. Gunu biraz pembe leke gelmisti sonra kesildi. 7-8-9-10. Gun tekrar basladi sonra kesildi. 13. Gun tekrar geldi ama biraz coktu korkup hastaneye bile gittim ama sonuca bak beta artisim hep 2 kati 2 kati devam etti. Lutfen kendini kasma, uzme, strese sokma. Allah im hayirlisiyla anne olmayi nasip etsin hepimize

Anladım canm çok teşekkür ederim. Son bişey sorucam sana . Ben transferin 7.günü erken gebelik testi yaptım .önce hiç çizgi çıkmadı ama bi kaç saat sonra silik bi ikinci çizgi çıktı.acaba bu ilaçların etkisi midir yoksa umutlansam mı ? Bilemedim

3 gün embriyosu 8aa kalitesi varmış dondurulmuştu zaten.bi ay rahimde sıvı göründü diye yapadılar sonra rahim yeterince kalın değil dediler sonunda yaptılar tek yumurta transferi
Benim de Çarşamba günü testim canım. Sonucu öğrenmeye cok korkuyorum. Benimde belşrtim hiç Yok. Göğüsüm bugun iyice yumuşadı kızlar sanki adetlerim yeni birmiş gibi hissediyorum. Allah yardımcımız olsun.

Benimde cumartrsi test günüm.Bende korkuyorum.beniöde göğüslerimde ağrı falan yok hiç.Allah yardımcımız olsun.iyi düşünelim iyi olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…