3 gün embriyosu 8aa kalitesi varmış dondurulmuştu zaten.bi ay rahimde sıvı göründü diye yapadılar sonra rahim yeterince kalın değil dediler sonunda yaptılar tek yumurta transferiHadi insallah pozitif sonuc alirsin..
Kacinci gun embriyosuydu
Cogu gitmis azi kalmis.:))Benimde 3.günüm.Hiçbir belirtim yok.Nekadar zormuş beklemek ya.
Yolun daha uzun canım kafanı dağıtacak şeyler bul rabbim emeklermizi boşa çıkarmasınBenimde 3.günüm.Hiçbir belirtim yok.Nekadar zormuş beklemek ya.
Anladim canim 5.gun embriyosu olsaydi bugun testte cikar diyecektim3 gün embriyosu 8aa kalitesi varmış dondurulmuştu zaten.bi ay rahimde sıvı göründü diye yapadılar sonra rahim yeterince kalın değil dediler sonunda yaptılar tek yumurta transferi
Su an icin iyi gidiyor cok sukurCanım son durumun ne? Gittin mi daha sonra hiç? 20. Gün 60 kusur idi en son
Aynen canım ama beklicezAnladim canim 5.gun embriyosu olsaydi bugun testte cikar diyecektim
İnş canım ya.Hep olumsuz şeyler geliyır aklıma.Geldikçede kalbim çarpıyor hızlı hızlıCogu gitmis azi kalmis.:))
Amin canım.Evet kafa dağıtmam lazım.Yoksa vakit hiç geçmiyorYolun daha uzun canım kafanı dağıtacak şeyler bul rabbim emeklermizi boşa çıkarmasın
Var canm bende 9.gun yasadim aynisini doktorumu aradim proluton deport vurdur dedi. O da haftada bir vurulan bir igne ve ben 8.gunu vurdurmustum. O yuzden tekrar vurduramadim. Sadece dinlendim. Sende dinlen gerekmedikce kalkmaMrb arkadaşlar bugün transferimin 9.günü ve afedersiniz tuvalette peçeteye kahverengi açık pembe bi kaç damla leke geldi.adet olacak gibi belimde ve karnımda ağrı var.böyle bi durum yaşayan varmı?adetim mi başlıyor acaba?
Ben canım. Biz ne dersek diyelim icin tam olarak rahatlamicak biliyorum ben de aynisini yasadim. Hala yasiyorum. 4. Gunu biraz pembe leke gelmisti sonra kesildi. 7-8-9-10. Gun tekrar basladi sonra kesildi. 13. Gun tekrar geldi ama biraz coktu korkup hastaneye bile gittim ama sonuca bak beta artisim hep 2 kati 2 kati devam etti. Lutfen kendini kasma, uzme, strese sokma. Allah im hayirlisiyla anne olmayi nasip etsin hepimizeMrb arkadaşlar bugün transferimin 9.günü ve afedersiniz tuvalette peçeteye kahverengi açık pembe bi kaç damla leke geldi.adet olacak gibi belimde ve karnımda ağrı var.böyle bi durum yaşayan varmı?adetim mi başlıyor acaba?
Peki canm sonucun ne oldu?Var canm bende 9.gun yasadim aynisini doktorumu aradim proluton deport vurdur dedi. O da haftada bir vurulan bir igne ve ben 8.gunu vurdurmustum. O yuzden tekrar vurduramadim. Sadece dinlendim. Sende dinlen gerekmedikce kalkma
Pozitif canim. Zaten 8.gun idrar testi yapmistim. 12.gunde kan verdimPeki canm sonucun ne oldu?
Anladım canm çok teşekkür ederim. Son bişey sorucam sana . Ben transferin 7.günü erken gebelik testi yaptım .önce hiç çizgi çıkmadı ama bi kaç saat sonra silik bi ikinci çizgi çıktı.acaba bu ilaçların etkisi midir yoksa umutlansam mı ? BilemedimBen canım. Biz ne dersek diyelim icin tam olarak rahatlamicak biliyorum ben de aynisini yasadim. Hala yasiyorum. 4. Gunu biraz pembe leke gelmisti sonra kesildi. 7-8-9-10. Gun tekrar basladi sonra kesildi. 13. Gun tekrar geldi ama biraz coktu korkup hastaneye bile gittim ama sonuca bak beta artisim hep 2 kati 2 kati devam etti. Lutfen kendini kasma, uzme, strese sokma. Allah im hayirlisiyla anne olmayi nasip etsin hepimize
Maşallah canm inş kucağına da alırsın sağlıkla :)Pozitif canim. Zaten 8.gun idrar testi yapmistim. 12.gunde kan verdim
Amin canim cumlemize nasip olsunMaşallah canm inş kucağına da alırsın sağlıkla :)
Benim de Çarşamba günü testim canım. Sonucu öğrenmeye cok korkuyorum. Benimde belşrtim hiç Yok. Göğüsüm bugun iyice yumuşadı kızlar3 gün embriyosu 8aa kalitesi varmış dondurulmuştu zaten.bi ay rahimde sıvı göründü diye yapadılar sonra rahim yeterince kalın değil dediler sonunda yaptılar tek yumurta transferi
Canım sen nezaman duş aldın transferden sonra?korkuyorum ben almadım hala.bugun 3.günüm.Amin canim cumlemize nasip olsun
Benimde cumartrsi test günüm.Bende korkuyorum.beniöde göğüslerimde ağrı falan yok hiç.Allah yardımcımız olsun.iyi düşünelim iyi olsun canımBenim de Çarşamba günü testim canım. Sonucu öğrenmeye cok korkuyorum. Benimde belşrtim hiç Yok. Göğüsüm bugun iyice yumuşadı kızlarsanki adetlerim yeni birmiş gibi hissediyorum. Allah yardımcımız olsun.
4.gunu aldim canm ama cok ilikla hatta baya soguktu:)Canım sen nezaman duş aldın transferden sonra?korkuyorum ben almadım hala.bugun 3.günüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?