TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

10 dakika sonrasi gecersiz oluyor diye biliyorum canim. Sonra tekrar yaptin mi? Ben 8. Gun erken gebelik testi yapmistim onda silik cikmisti. Ama hic belli olmuyor. 8. Gun degerim 36ydi. 7. Gunu yapsam belki benim de cikmazdi

10 dakika sonrasi gecersiz oluyor diye biliyorum canim. Sonra tekrar yaptin mi? Ben 8. Gun erken gebelik testi yapmistim onda silik cikmisti. Ama hic belli olmuyor. 8. Gun degerim 36ydi. 7. Gunu yapsam belki benim de cikmazdi
Yok bi daha yapmadım canm

Su an belirtin var mi :) benim bazen gece yatana kadar kasiklarim agrimiyor. Agrimiyor diye de korkuyorum anam ben
:))) Kendimi hic dinlemiyorum inanki. Hastaneye gidene kadar rahat rahat evimde yatip uyumak istiyorum :))

Kızlar merhaba bugün transferimin 10.günü kan testi yaptırdım sonuç 500 çıktı biraz fazla geldi bana sıkıntı yoktur umarımm
Normal canim ve degerin cok guzel cikmis masallah. Ama doktorunla konus tabi biz simdi ne desek bos

Merhaba arkadaşlar 2tane 3gün emriyosu konulmuştu bugün dr gittim çok şükür birtanade olsa keseyi gördük rabbim isteyen herkese nasip etsin
Hayirli olsun canim tek olsunda saglikli hayirli olsun insallah.

Arkadaşlar hepinize hayırlı geceler benim bugün transferin 8. Günü iki tane 3. Gün embriyosu konuldu ama transferden sonra başlayan göğüs hassasiyeti bugün azalmaya başladı çok korkuyorum olmadı mı diye bu konuda tecrübesi olan varsa içime bir şu serpebilir mi hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz Rabbim yardımcımız olsun

Stres yapma üzme kendini benim kasıklarımda ağrı vardı 9 yada 10 gün azalmaya başladı hatta test gününde ağrım bile olmadı Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah

Stres yapma üzme kendini benim kasıklarımda ağrı vardı 9 yada 10 gün azalmaya başladı hatta test gününde ağrım bile olmadı Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah ama benim normalde regl den önce göğüs hassasiyeti azalır o yüzden dedim acaba adet mi olacam ama tabi çok ilaç kullanıyoruz hiç belli olmaz Rabbim e emanetiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…