İnşallah kan testinde çıkar diyelim yinede.Sabır içinde aminnn diyorum hepimize bolcaGünaydın arkadaşlar bugün test günüm sabah idrar testi yaptım negatif çıktı öğleden sonra kan verecem ama olsa çıkardı idrarda da diye düşünüyorum Allah sabrımızı arttirsin ne diyelim hayırlısı
Yinede bir kan testi yaptır bence.için rahat etsin ne olur ne olmazBugün test günüm ama dün akşam adet oldumtest yaptırmama gerek yok sanırım çok üzgünüm.
Sayısı fark etmez ben 3 tane vurmustum bugün 11. Gun idrarda negatif gördüm daha kan vermeedim ama iğne etkisi olsa çıkardıKizlar bisi merak ediyorum catlatma ignesinin etkisi 12 gunde geciyor ya 2 tane birden vurununca da mi ayni oluyor. iki tane vurunan varmi etkisi ne zaman gecti
Anladim canim cok sagol cevap verdigin icin. İnsallah kanda pozitif cikar. Transferinin kacinci gunu? Erkendir belkiSayısı fark etmez ben 3 tane vurmustum bugün 11. Gun idrarda negatif gördüm daha kan vermeedim ama iğne etkisi olsa çıkardı
Amin canım inşallah hayırlısı transferin 11. Gün ü tabi idrara geçmeme ihtimali var ama genelde pozitif olunca idrarda çıkıyor ne diyelim nasipten öte köy yokAnladim canim cok sagol cevap verdigin icin. İnsallah kanda pozitif cikar. Transferinin kacinci gunu? Erkendir belki
O kdr çokkk şey varkiiii internette cnmm hamile oldugunu ögrenip ısrarla idrar testi yapıp çıkmayan sayısı okdr çok kii... idrara zor geçio diyorlar..Amin canım inşallah hayırlısı transferin 11. Gün ü tabi idrara geçmeme ihtimali var ama genelde pozitif olunca idrarda çıkıyor ne diyelim nasipten öte köy yok
Evet canim bir ihtimal var ama öbür türlüsünü de kabulüm Mevlam ne eylerse güzel eylerO kdr çokkk şey varkiiii internette cnmm hamile oldugunu ögrenip ısrarla idrar testi yapıp çıkmayan sayısı okdr çok kii... idrara zor geçio diyorlar..
Aminnn cnmmm hakkımızda hayırlısı olsun...Evet canim bir ihtimal var ama öbür türlüsünü de kabulüm Mevlam ne eylerse güzel eyler
Amin canım inşallah hayırlısı transferin 11. Gün ü tabi idrara geçmeme ihtimali var ama genelde pozitif olunca idrarda çıkıyor ne diyelim nasipten öte köy yok
Amin canım inşallah ya kanda çıkargecenlerde gorduk canim kanda negatif cikti bi arkadasin umutsuz kan verdi pozitif cikti allahtan umit kesilmez. Guzel haberlerini bekliyoruz.
Test yapacaktin yaptinmi cnmO kdr çokkk şey varkiiii internette cnmm hamile oldugunu ögrenip ısrarla idrar testi yapıp çıkmayan sayısı okdr çok kii... idrara zor geçio diyorlar..
Normal jel geri kalanını atabiliyor.jeli yaptıktan sonra yürürsen öyle bi durumla karşılaşmasınMerhaba arkadaşlar bu crinone jel kullananlar benim 6.günüm bugün baya geri gelmiş açık pembe renkte jel tortulari pembe olunca uzuldum benim durumu mu yaşayan var mi
Hayırlı olsun canımTransferim oldu 11 gun sonra test allah herkezin gonlune gore versin
Benim 2.denemem ilkinde ttmustu ama 34 haftalik karnimda oldu maaalesef olu dogum yaptm bu sefer hayirlisi olur insalllahHayırlı olsun canım
Rabbim bu sefer sonuna kadar götürmeyi nasip etsin canım tutunca da dert bitmiyor malesef her anımız stres. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın ya Şafi ya muhafız diye oku sürekli elin karnındayken bebeğin sımsıkı tutunur inşallah canımBenim 2.denemem ilkinde ttmustu ama 34 haftalik karnimda oldu maaalesef olu dogum yaptm bu sefer hayirlisi olur insalllah
Amin insallahRabbim bu sefer sonuna kadar götürmeyi nasip etsin canım tutunca da dert bitmiyor malesef her anımız stres. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın ya Şafi ya muhafız diye oku sürekli elin karnındayken bebeğin sımsıkı tutunur inşallah canım
Evetttt cnm sonucum şimdi çıktı 84,6 degerimm çokkk şükürrrr pozitiffffffTest yapacaktin yaptinmi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?