TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Bugün test günüm ama dün akşam adet oldum test yaptırmama gerek yok sanırım çok üzgünüm.

İnşallah kan testinde çıkar diyelim yinede.Sabır içinde aminnn diyorum hepimize bolca

Kizlar bisi merak ediyorum catlatma ignesinin etkisi 12 gunde geciyor ya 2 tane birden vurununca da mi ayni oluyor. iki tane vurunan varmi etkisi ne zaman gecti

Kizlar bisi merak ediyorum catlatma ignesinin etkisi 12 gunde geciyor ya 2 tane birden vurununca da mi ayni oluyor. iki tane vurunan varmi etkisi ne zaman gecti
Sayısı fark etmez ben 3 tane vurmustum bugün 11. Gun idrarda negatif gördüm daha kan vermeedim ama iğne etkisi olsa çıkardı

Sayısı fark etmez ben 3 tane vurmustum bugün 11. Gun idrarda negatif gördüm daha kan vermeedim ama iğne etkisi olsa çıkardı
Anladim canim cok sagol cevap verdigin icin. İnsallah kanda pozitif cikar. Transferinin kacinci gunu? Erkendir belki

Anladim canim cok sagol cevap verdigin icin. İnsallah kanda pozitif cikar. Transferinin kacinci gunu? Erkendir belki
Amin canım inşallah hayırlısı transferin 11. Gün ü tabi idrara geçmeme ihtimali var ama genelde pozitif olunca idrarda çıkıyor ne diyelim nasipten öte köy yok

Amin canım inşallah hayırlısı transferin 11. Gün ü tabi idrara geçmeme ihtimali var ama genelde pozitif olunca idrarda çıkıyor ne diyelim nasipten öte köy yok
O kdr çokkk şey varkiiii internette cnmm hamile oldugunu ögrenip ısrarla idrar testi yapıp çıkmayan sayısı okdr çok kii... idrara zor geçio diyorlar..

gecenlerde gorduk canim kanda negatif cikti bi arkadasin umutsuz kan verdi pozitif cikti allahtan umit kesilmez. Guzel haberlerini bekliyoruz.

Merhaba arkadaşlar bu crinone jel kullananlar benim 6.günüm bugün baya geri gelmiş açık pembe renkte jel tortulari pembe olunca uzuldum benim durumu mu yaşayan var mi
Normal jel geri kalanını atabiliyor.jeli yaptıktan sonra yürürsen öyle bi durumla karşılaşmasın

Benim 2.denemem ilkinde ttmustu ama 34 haftalik karnimda oldu maaalesef olu dogum yaptm bu sefer hayirlisi olur insalllah
Rabbim bu sefer sonuna kadar götürmeyi nasip etsin canım tutunca da dert bitmiyor malesef her anımız stres. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın ya Şafi ya muhafız diye oku sürekli elin karnındayken bebeğin sımsıkı tutunur inşallah canım

Amin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…