Degere takilma 2 gun sonra artmasi onemli benim.ilk test gunumde 50 cikmisti ilk dneememdeEvetttt cnm sonucum şimdi çıktı 84,6 degerimm çokkk şükürrrr pozitiffffff12. Güne göre biraz düşük geldi degerimmm sizce nasılll kızlarrrrr?????
Canim Allah tamamına erdirsin inşallah idrar testi yapmış miydin ben daha kan vermedimEvetttt cnm sonucum şimdi çıktı 84,6 degerimm çokkk şükürrrr pozitiffffff12. Güne göre biraz düşük geldi degerimmm sizce nasılll kızlarrrrr?????
Teprikler cnm allah tamamina erdirsin insallah kasik agrin varmiydi seninEvetttt cnm sonucum şimdi çıktı 84,6 degerimm çokkk şükürrrr pozitiffffff12. Güne göre biraz düşük geldi degerimmm sizce nasılll kızlarrrrr?????
Evettt cnmm dün erken gebelik testi yapmıştım silik çıkmıştı testte, Aminnnn cnmmm Rabbimmm her istiyen diliyene versin saglıkla benim bu 3.denememdi..Canim Allah tamamına erdirsin inşallah idrar testi yapmış miydin ben daha kan vermedim
Cnmm benimm kasık agrım hala var belim agrıo gögüslerim ara ara sızlıo, ama diger 2denememdede hiç kasık agrım olmamıştı sonuçları negatifti, bunda yogun bazen kasıklarım agrıo bazen az kısa aralıklarla, şuan 12.günüm ve bi baktım çok büyük bir kahve lekelenmem olmuşşş şokk oldum...Teprikler cnm allah tamamina erdirsin insallah kasik agrin varmiydi senin
Pekiii cnm katlanmışmıydı? Sonraki günlerde?Degere takilma 2 gun sonra artmasi onemli benim.ilk test gunumde 50 cikmisti ilk dneememde
Pekiii cnm katlanmışmıydı? Sonraki günlerde?
Ayyyy cnmm bnm yaaa çokkk üzüldümmm ne sebep söledi doktorlar? Şuan tedavi sürecindemisn?Evet 34.hafta kalbi durdu ama maalesef
Ben normal test yaptım belki ondan çıkmadı ne bileyim umut işte biz çok zor embriyo elde ediyoruz inşallah tutar Allah büyükEvettt cnmm dün erken gebelik testi yapmıştım silik çıkmıştı testte, Aminnnn cnmmm Rabbimmm her istiyen diliyene versin saglıkla benim bu 3.denememdi..
Doktoruna sor cnm igne veriyor ama kahve rengiya korkma insallah birsey olmaz dinlenCnmm benimm kasık agrım hala var belim agrıo gögüslerim ara ara sızlıo, ama diger 2denememdede hiç kasık agrım olmamıştı sonuçları negatifti, bunda yogun bazen kasıklarım agrıo bazen az kısa aralıklarla, şuan 12.günüm ve bi baktım çok büyük bir kahve lekelenmem olmuşşş şokk oldum...
Cnmmm normal testlerde hiççç çıkmıo herkesin yakındıgı konu bu, sen yaptınmı testini bgn güsel haberlerle gel cnm allahın izniyle...Ben normal test yaptım belki ondan çıkmadı ne bileyim umut işte biz çok zor embriyo elde ediyoruz inşallah tutar Allah büyük
Doktorum daha ulaşamadım bakalım hemen aricam yine çokk zor elde edioruz çokkk emeklerle rabbimmm her istiyen diliyene hemen nasip etsin..Doktoruna sor cnm igne veriyor ama kahve rengiya korkma insallah birsey olmaz dinlen
Amin canım inşallah birazdan hastaneye gideceğiz umarım pozitif olur ama aksi olursa da çok sağol canım desteğin icinCnmmm normal testlerde hiççç çıkmıo herkesin yakındıgı konu bu, sen yaptınmı testini bgn güsel haberlerle gel cnm allahın izniyle...
Canim sebep bulamadilar bizim testlerimizde temiz cikti suan 2.denemeye basladim bugin transferim yapildi test gunumu bekliyecegim tabiki artk daha stresli olacak her acidanAyyyy cnmm bnm yaaa çokkk üzüldümmm ne sebep söledi doktorlar? Şuan tedavi sürecindemisn?
Güzel haberlerini beklioruz cnmmmAmin canım inşallah birazdan hastaneye gideceğiz umarım pozitif olur ama aksi olursa da çok sağol canım desteğin icin
Rabbimmm hayırlısıyla saglıkla kucagını bebişlerle doldursun cnmmCanim sebep bulamadilar bizim testlerimizde temiz cikti suan 2.denemeye basladim bugin transferim yapildi test gunumu bekliyecegim tabiki artk daha stresli olacak her acidan
Gercekmi benimki normal teste cikiyor insallah yanlis degildir.gecen ay igne kullanmistim sonra pozitif cikinca idrarda yanildim ama koca negatif olmustu.bu ay igne yok estofem le progestan fitil pozitif cikarmaz insallah.ve kasiklarim agriyor tamda bugun yada yarin adt gunumCnmmm normal testlerde hiççç çıkmıo herkesin yakındıgı konu bu, sen yaptınmı testini bgn güsel haberlerle gel cnm allahın izniyle...
Amin canim allahim isteyen herkese nasip etsin sana da cnm suan ezan okunuyor .ezanlarin hurmetineDoktorum daha ulaşamadım bakalım hemen aricam yine çokk zor elde edioruz çokkk emeklerle rabbimmm her istiyen diliyene hemen nasip etsin..
Cnm bnde donmuşlarla yaptım bu defa rabbim yüzünü güldürsünGercekmi benimki normal teste cikiyor insallah yanlis degildir.gecen ay igne kullanmistim sonra pozitif cikinca idrarda yanildim ama koca negatif olmustu.bu ay igne yok estofem le progestan fitil pozitif cikarmaz insallah.ve kasiklarim agriyor tamda bugun yada yarin adt gunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?