TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Evetttt cnm sonucum şimdi çıktı 84,6 degerimm çokkk şükürrrr pozitiffffff 12. Güne göre biraz düşük geldi degerimmm sizce nasılll kızlarrrrr?????
Canim Allah tamamına erdirsin inşallah idrar testi yapmış miydin ben daha kan vermedim

Teprikler cnm allah tamamina erdirsin insallah kasik agrin varmiydi senin
Cnmm benimm kasık agrım hala var belim agrıo gögüslerim ara ara sızlıo, ama diger 2denememdede hiç kasık agrım olmamıştı sonuçları negatifti, bunda yogun bazen kasıklarım agrıo bazen az kısa aralıklarla, şuan 12.günüm ve bi baktım çok büyük bir kahve lekelenmem olmuşşş şokk oldum...

Evettt cnmm dün erken gebelik testi yapmıştım silik çıkmıştı testte, Aminnnn cnmmm Rabbimmm her istiyen diliyene versin saglıkla benim bu 3.denememdi..
Ben normal test yaptım belki ondan çıkmadı ne bileyim umut işte biz çok zor embriyo elde ediyoruz inşallah tutar Allah büyük

Doktoruna sor cnm igne veriyor ama kahve rengiya korkma insallah birsey olmaz dinlen

Ben normal test yaptım belki ondan çıkmadı ne bileyim umut işte biz çok zor embriyo elde ediyoruz inşallah tutar Allah büyük
Cnmmm normal testlerde hiççç çıkmıo herkesin yakındıgı konu bu, sen yaptınmı testini bgn güsel haberlerle gel cnm allahın izniyle...

Cnmmm normal testlerde hiççç çıkmıo herkesin yakındıgı konu bu, sen yaptınmı testini bgn güsel haberlerle gel cnm allahın izniyle...
Amin canım inşallah birazdan hastaneye gideceğiz umarım pozitif olur ama aksi olursa da çok sağol canım desteğin icin

Ayyyy cnmm bnm yaaa çokkk üzüldümmm ne sebep söledi doktorlar? Şuan tedavi sürecindemisn?
Canim sebep bulamadilar bizim testlerimizde temiz cikti suan 2.denemeye basladim bugin transferim yapildi test gunumu bekliyecegim tabiki artk daha stresli olacak her acidan

Gercekmi benimki normal teste cikiyor insallah yanlis degildir.gecen ay igne kullanmistim sonra pozitif cikinca idrarda yanildim ama koca negatif olmustu.bu ay igne yok estofem le progestan fitil pozitif cikarmaz insallah.ve kasiklarim agriyor tamda bugun yada yarin adt gunum

Bugün transferin 8. Günü dundendir adet olacak gibi alt karnında hafif sancılar hafif bir bel ağrısı ve acayip uyuma isteği içindeyim ve göğüslerin bir beden kadar büyüdü uçları koyulaşıyor damarlarim görünmeye başladı ve psikolojim bozuldu bayağı olumsuz düşünceler kafamda ilk gunler ben anneyim diye dolaniyor saatleri sayiyordum gecmiyor diye dundendir ya yoksa ya olmadisa diye habire gozlerim doluyo ( moralim cok bozuk desteginize ihtiyacım var kizlar

Cnm bnde donmuşlarla yaptım bu defa rabbim yüzünü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…