TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Bugün test günümdü kan verdim sonuç almaya gittiğimde değerimi aöylemedEn alt sınırda olduğunu söylediler bi daha kanı değerlendirmeye aldık dediler böyle durumda olan var mı

Kuzenimin bugün transferi oldu ohss olmuş doktor en azından bi tane koyalım demiş etkilerini bhcg yükseldikçe daha çok yaşarsın iki tane koyulmasını istemişler yine de böyle bir durumda olan var mı

Benim sonucum negatif ama doktor cumaya kadar ilaçları kullanalım bir daha yapalım yükselebilir diyor

Merhabalar, transfer sonrası 5. Günüm, hamiş olanlar tam olarak belirtiler vs nedir ? Bilen var mi? Şimdiden teşekkürler

Kuzenimin bugün transferi oldu ohss olmuş doktor en azından bi tane koyalım demiş etkilerini bhcg yükseldikçe daha çok yaşarsın iki tane koyulmasını istemişler yine de böyle bir durumda olan var mı
Ohss hamilelik gerçekleşirse çok sıkıntı oluyor diye biliyorum.Keşke tarnsferi iptal ettirip dondursalardı.

Moralını yüksek tutmaya çalış cnm hayırlı de benim de 7.günüm bugün dünden beri kasıklarimda ağrı var hep benim ilk günden beri devam ediyor diyebilirim goguslerimde hassasiyetle ama hayırlı tabi belirtiler ilaç kaynaklı da olabilir

Test sonucumu aldım negatif malesef Allah razı olsun destek olan herkesten
Cnmmm kendini bırakma yılmak yok olana kadar yola devamm benim bu 3.denememdi çok yıkılmıştım negatiflerimde ama rabbim hayırılısı degilse hiç olmasın diye hep dua ettim rabbim ol dedimi hayırlısı ile olur...

İnşallahhhh Canim yaa, Allah isteyen herkese hayirlisini nasip etsin

Bende ocak ayında negatifi gördüm ilk denememdi
Hakkımızda hayırlısı buymuş ve zamanı gelmemiş demekki daha kızlar.
Hepimiz için dua ediyorum herzaman

Merhabalar, transfer sonrası 5. Günüm, hamiş olanlar tam olarak belirtiler vs nedir ? Bilen var mi? Şimdiden teşekkürler
Cnm bnde hep ama hepppp belirtileri olan varmı diye yazılanları okudum durdum,
Benim belirtilerim
Kasık agrısı
Bel agrısı adet agrısı ile tam aynı
Ara ara gögüs sızlaması
Vajinada yogun ayakta durunca dışa baskı
Hayırlısı olsun cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…