Canm sıkma canını.bende aldım sonucumu negatif malesef.napalım bu defa nasip değilmiş.inş Rabbim bizimde yüzümüzü güldürür en kısa zamanda :)Test sonucumu aldım negatif malesef Allah razı olsun destek olan herkesten
Ohss hamilelik gerçekleşirse çok sıkıntı oluyor diye biliyorum.Keşke tarnsferi iptal ettirip dondursalardı.Kuzenimin bugün transferi oldu ohss olmuş doktor en azından bi tane koyalım demiş etkilerini bhcg yükseldikçe daha çok yaşarsın iki tane koyulmasını istemişler yine de böyle bir durumda olan var mı
Sonucunuz kactiBenim sonucum negatif ama doktor cumaya kadar ilaçları kullanalım bir daha yapalım yükselebilir diyor
Moralını yüksek tutmaya çalış cnm hayırlı de benim de 7.günüm bugün dünden beri kasıklarimda ağrı var hep benim ilk günden beri devam ediyor diyebilirim goguslerimde hassasiyetle ama hayırlı tabi belirtiler ilaç kaynaklı da olabilirBugün transferin 8. Günü dundendir adet olacak gibi alt karnında hafif sancılar hafif bir bel ağrısı ve acayip uyuma isteği içindeyim ve göğüslerin bir beden kadar büyüdü uçları koyulaşıyor damarlarim görünmeye başladı ve psikolojim bozuldu bayağı olumsuz düşünceler kafamda ilk gunler ben anneyim diye dolaniyor saatleri sayiyordum gecmiyor diye dundendir ya yoksa ya olmadisa diye habire gozlerim doluyo( moralim cok bozuk desteginize ihtiyacım var kizlar
Cnmmm kendini bırakma yılmak yok olana kadar yola devamm benim bu 3.denememdi çok yıkılmıştım negatiflerimde ama rabbim hayırılısı degilse hiç olmasın diye hep dua ettim rabbim ol dedimi hayırlısı ile olur...Test sonucumu aldım negatif malesef Allah razı olsun destek olan herkesten
Kızlar bende negatif aldım üzülmeyelim demek daha zamanı değilmiş:*Canm sıkma canını.bende aldım sonucumu negatif malesef.napalım bu defa nasip değilmiş.inş Rabbim bizimde yüzümüzü güldürür en kısa zamanda :)
Ertelemek istememişler umarım bebekler tutunursa dahada kötü olmazOhss hamilelik gerçekleşirse çok sıkıntı oluyor diye biliyorum.Keşke tarnsferi iptal ettirip dondursalardı.
İnşallahhhh
İnş hayırlı sonuçlanırErtelemek istememişler umarım bebekler tutunursa dahada kötü olmaz
Cnm bnde hep ama hepppp belirtileri olan varmı diye yazılanları okudum durdum,Merhabalar, transfer sonrası 5. Günüm, hamiş olanlar tam olarak belirtiler vs nedir ? Bilen var mi? Şimdiden teşekkürler
Kızlar bende negatif aldım üzülmeyelim demek daha zamanı değilmiş:*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?