Kuzenim de şuan ohss belirtileri yaşamıyor sanırım onun da hafifri ve geçti :) transferle birlikte 6.günü bugün ama hiçbir belirti yok diyor ohss bhcg yükseldiğinde artarmış ya karın şişliği vs bunlar da olmayınca acaba tutmadı mı diye düşündükBu durumun benzerini yaşadım. E2 değerim çok yüksekti zaten transfer olurke de. Dediler ki ohs sendromu riskin yüksek donduralim mi. Dedim ben taze istiyorum. (Tabi çok dusundum) çünkü benim ilkinde de taze embriyo ile tutmuştu. Ve ohss riskine karşı ne yapmam gerektiğini biliyordum. Tecrübeliyim:) 4 lt ye yakın şu içtim. Limonlu su içtim bolca. Evvellah Çok şükür ohss olmadım. Benim de 2 koyulacakti, doktorum omzuma dokunup "gel bari 1 tane koyalım, risk azalsin" diyince dedim hadi öyle olsun seni mi kıracam :) ve çok şükür tuttu. Inşallah kuzeninizin de hayırlısıyla tutar.
Yaptinmintest canimBenimde bugün 8 7 şubat test günüm ama yarin yapmayi düşünüyorum
Yaptım negatif kötüyüm girip yazamadimYaptinmintest canim
gecmis olsun canim insallah bidahakine vakti degilmos demwkten baska care gelmez elimizden. Herseyin hayırlısı insallahYaptım negatif kötüyüm girip yazamadim
Sagol cnm ama üzülmemek elde değilgecmis olsun canim insallah bidahakine vakti degilmos demwkten baska care gelmez elimizden. Herseyin hayırlısı insallah
Haklusin canimSagol cnm ama üzülmemek elde değil
Neden düşükBenide yaz cnm listeye.28 ocak transfer oldum.9 ocak test günüm inşlh olumludur (şansım çok düşük)
Üzülme canm Allah'a kalmış isterse olirYumurta rezervim çok kötü çıkıyor.4 yumurtadan biri döllendi .ikinci gün transfer oldum .kalitesi kötüydü bakalım nasip
Aynı günBenimde 10 subat test gunum inş hayırlı haberler almak nasip olur cumlemize
Yaptım negatif kötüyüm girip yazamadim
Cnm peki hic idrar testi yaptın mi şimdiye kadar ? Bide taze transfer mi oldunAynı gün
Cnm peki hic idrar testi yaptın mi şimdiye kadar ? Bide taze transfer mi oldunAynı gün
Cnm Taze transfer mi olmuştun bide hic idrar testi yapmismiydin inş hayirlisiyla alırsın yavrunu kucaginaTransfer hariç 9.gün test günüm bugündü beşinci gün embriyosu
Cnm peki hic idrar testi yaptın mi şimdiye kadar ? Bide taze transfer mi oldun
cok terleme olmuyor ama bianda ates basiyor esime soruyorum kombinin ısisini mi yukselttin diye? Ama benim daha net degil canim iki kez kan verdim sadece ikiye katlanmisti cok sukur.Taze hamis olan arkadaslar geceleri ates basmasi terleme yasiyor muydunuz ? ????
Cnm ben transferin 3. gününden beri yapıyorum bu sabah da yaptım daha belli çıktı her gün daha da koyulasiyo inş vardir ya ama tam da inanamiyorum erkenden çıkarmı acaba testte diye bide 2 tane koymuslardi acaba varsa ondan mi erken çıktı diye düşünüyorum çok heyecanlıyımDondurulmuş oldum
Akşam dayanamadım yaptım
Doktor yanıltıyor demişti
Negatif çıktı
Henüz çıkmaz bence
En iyisi cuma yu beklemek
Cnm ben transferin 3. gününden beri yapıyorum bu sabah da yaptım daha belli çıktı her gün daha da koyulasiyo inş vardir ya ama tam da inanamiyorum erkenden çıkarmı acaba testte diye bide 2 tane koymuslardi acaba varsa ondan mi erken çıktı diye düşünüyorum çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?