TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Kuzenim de şuan ohss belirtileri yaşamıyor sanırım onun da hafifri ve geçti :) transferle birlikte 6.günü bugün ama hiçbir belirti yok diyor ohss bhcg yükseldiğinde artarmış ya karın şişliği vs bunlar da olmayınca acaba tutmadı mı diye düşündük

Yumurta rezervim çok kötü çıkıyor.4 yumurtadan biri döllendi .ikinci gün transfer oldum .kalitesi kötüydü bakalım nasip

Taze hamis olan arkadaslar geceleri ates basmasi terleme yasiyor muydunuz ? ????

Taze hamis olan arkadaslar geceleri ates basmasi terleme yasiyor muydunuz ? ????
cok terleme olmuyor ama bianda ates basiyor esime soruyorum kombinin ısisini mi yukselttin diye? Ama benim daha net degil canim iki kez kan verdim sadece ikiye katlanmisti cok sukur.

Dondurulmuş oldum
Akşam dayanamadım yaptım
Doktor yanıltıyor demişti
Negatif çıktı
Henüz çıkmaz bence
En iyisi cuma yu beklemek
Cnm ben transferin 3. gününden beri yapıyorum bu sabah da yaptım daha belli çıktı her gün daha da koyulasiyo inş vardir ya ama tam da inanamiyorum erkenden çıkarmı acaba testte diye bide 2 tane koymuslardi acaba varsa ondan mi erken çıktı diye düşünüyorum çok heyecanlıyım

İnşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…