kaçıncı gününTest aldim yapamiyorum
Transfer haric 6kaçıncı günün
Kacinci gun embriyosu canim bekleyebilirsen bekle ama ben test alip asla yapmam dedigim gun yapmistim:))Transfer haric 6
Çok erken zaten transfer günün sayılmıyorTransfer haric 6
Ama sen cok erken yapmissin cikmamasi cok normal canim. Insallah pozitif sonuc alirsinDondurulmuş oldum
Akşam dayanamadım yaptım
Doktor yanıltıyor demişti
Negatif çıktı
Henüz çıkmaz bence
En iyisi cuma yu beklemek
Transfer haric 6 3.gun embriyo yarin sabah yapicam bitaneKacinci gun embriyosu canim bekleyebilirsen bekle ama ben test alip asla yapmam dedigim gun yapmistim:))
Ama sen cok erken yapmissin cikmamasi cok normal canim. Insallah pozitif sonuc alirsin
Transfer haric 6
ah ah benden sabırsızı yoktur herhalde 4.gün değerim 2 çıktı 5 gün değerim 3.11 çıktı yani yine negatif görünüyor ama azda olsa bir kıpırtı var gibi
Ay gercekten cok sabirsizsin insallah hamilesindirde bizde 9 ayini nasil doldurcaksin merak ediyorum bu sabirsizlikla :))))ah ah benden sabırsızı yoktur herhalde 4.gün değerim 2 çıktı 5 gün değerim 3.11 çıktı yani yine negatif görünüyor ama azda olsa bir kıpırtı var gibi
Kacinci denemen gercekten cok hizlisinah ah benden sabırsızı yoktur herhalde 4.gün değerim 2 çıktı 5 gün değerim 3.11 çıktı yani yine negatif görünüyor ama azda olsa bir kıpırtı var gibi
Bugün bir tanıdığım tüp bebek ile hamile kalarak doğum yaptı
Prenses gibi bir kızları oldu
2009da evlendiler ve 2011den beri tedavi görüyorlar.
Eşinde canlı sperm yok. 6 sene boyunda adamda 1 tane bile canlı sperm bulamadılar.
En sonki tedavilerinde sadece 1 tane canlı sperm buldular ve Allah ol dedi.
Doktorlara göre resmen bunun adı mucize.
Diyeceğim o ki umudumuzu asla kaybetmemeliyiz kızlar.
Bol bol dua edelim Rabbimize o istedikten sonra görüyorsunuz ki ne mucizeler oluyor.
Benim esimde de yoktu bu yıl bir kac tane çıktı o da tutmadıBugün bir tanıdığım tüp bebek ile hamile kalarak doğum yaptı
Eşinde canlı sperm yok. 6 sene boyunda adamda 1 tane bile canlı sperm bulamadılar.
Bol bol dua edelim Rabbimize o istedikten sonra görüyorsunuz ki ne mucizeler oluyor.
Harika birsey gercektenBugün bir tanıdığım tüp bebek ile hamile kalarak doğum yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?