TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Msj tk.

Selam arkadaslar 3. Gun emriosuna 9. Gun test yapan var mi ?? (Transfer gunu haris 9. Gun)
Bir de hamis olanlarin hepsinde lekelenme oldu mu?
Bende olmustu canim ama herkesin olcak diye birsey yok tabi

Merhaba arkadaşlar bugün kan verdim beta hcg değerim 817 çıktı hala inanamıyorum inşallah katlandigini kalp atışlarınıda duymak nasip olur bu bizim 5.denememizdı ilk defa pozitif sonuc aldım Rabbim hepimize nasip etsin inşallah (11.günüm iki tane 5.gün embriyosuydu ikiz olma ihtimali var mı bide değerin çok yüksek çıkmasıda şok etti bizi) hiç bu kadar yüksek duymuşmuydunuz 11 günde ?

Benim de 12.gun 916.8 di canim ama tek konulmustu benim.insallah senin ikizdir . Bir daha da kan verme demisti doktor . Eger doktorun verme derse lutfen verme kafani karistirma degerin oldugundan da guzel cikmis. Rabbim tamamina erdirsin

Benim de 12.gun 916.8 di canim ama tek konulmustu benim.insallah senin ikizdir . Bir daha da kan verme demisti doktor . Eger doktorun verme derse lutfen verme kafani karistirma degerin oldugundan da guzel cikmis. Rabbim tamamina erdirsin
Sağol cnm doktor pazartesi ver dedi cuma gel muayene ye dedi inşallah artar çok sagol

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim. Benim de 12.gün 1238 çıktı değer. Tek embriyo transfer edilmişti keseyi görmek için gün sayıyorum ben de.

Benim 9.gün istedi doktor siz bugün yaptırdınız ilk defa sanırım ikiz olabilir bence maşallah

Kuzenimin bugün transferi oldu ohss olmuş doktor en azından bi tane koyalım demiş etkilerini bhcg yükseldikçe daha çok yaşarsın iki tane koyulmasını istemişler yine de böyle bir durumda olan var mı
Bu durumun benzerini yaşadım. E2 değerim çok yüksekti zaten transfer olurke de. Dediler ki ohs sendromu riskin yüksek donduralim mi. Dedim ben taze istiyorum. (Tabi çok dusundum) çünkü benim ilkinde de taze embriyo ile tutmuştu. Ve ohss riskine karşı ne yapmam gerektiğini biliyordum. Tecrübeliyim:) 4 lt ye yakın şu içtim. Limonlu su içtim bolca. Evvellah Çok şükür ohss olmadım. Benim de 2 koyulacakti, doktorum omzuma dokunup "gel bari 1 tane koyalım, risk azalsin" diyince dedim hadi öyle olsun seni mi kıracam :) ve çok şükür tuttu. Inşallah kuzeninizin de hayırlısıyla tutar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…