Bu da Allah tan canim benim herseyin hayirlisini istemek lazim. Vardir bir hayir bundada . Insallah tez zamanda kendiliginden kalirsin.Iki kez yaptigim testde degerim malesef yerinde kalmis 31.6ilki 31.8 di doktor ilaclari kes dedi cok mutsuzumanlatamam.4 tedavininde sonuna geldim.
Ee canim sonuc ne ciktiCanım amin inşallah.Kan verdim geldim evdeyim.Çok heyecanlıyım.
Canim kan testi yaptirdinmi insallah guzel sonuclar alirsinİnşallah cnm yarın kan vericem korkudan test almadım yapmadım
Cok sevindim hayirli olsunSonucum 156 çok şükür
Kacinci gununuzdu buvgun?Doktor arayacak bakalım ne diyecek inşallah artarak devam eder Allah isteyen herkese nasip etsin çok güzel
Amin canim cumlemize kucagimiza da almayi nasip etsin Rabbim.Doktor arayacak bakalım ne diyecek inşallah artarak devam eder Allah isteyen herkese nasip etsin çok güzel
Sen test yaptin mi canimAllahim dayanma gucu versin bir daha yaparsın insallah
Hayırlı olsun canım benimde sonucun 167 ciktiSonucum 156 çok şükür
Masallah canim allah saglicakla kucagina versinTransfer hariç 9.gün test günüm bugündü beşinci gün embriyosu
Çok güzel çıkmış maşallah 12. Gün benimSizin bugün kaçıncı gündü az mı acaba bilemedim
Kızlar negatif malesef.çok üzgünümEe canim sonuc ne cikti
Cnmm kndini üzme desemde insan bu zorlu süreçte çok yıpranıo, emin ol bu mücadele sonunda başarıcan rabbim gönlüne göre hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin cnmKızlar negatif malesef.çok üzgünüm
Canim uzme kendini, Allah sabir versin ve dayanma gucu versin tekrar denersin insallah..Kızlar negatif malesef.çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?