TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

MaşAllah canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Darısı başımıza. Benim de trsnsferin 6. günü transfer günü dahil 11 yıllık bekleyiş benimkisi de. 2. denemem. Ama çok tedavi gördüm. Şimdi de transferden sonra kendimi çok dinliyorum belirti arıyorum. Kanama yerleşme kanması olmadı diye üzüldüm. Adet ağtısı bel ağrısı ve kasık batması dışında he bi de akşamları karında şişlik gaz dışında birşey yok. Çok üzülüyorum ama yine de Allaha tevekkül ediyorum. Rabbim hepimizin yüzün güldürsün bebişlerimize kavuştursun. Amiinnn

belirti arama canım
herkeste aynı olacak diye bişey yok
pozitif ol bebeğinle konuş
onu çok sevdiğini söyle
beni bırakma annecim diye konuş
bunlar çok önemli hatta olmuş gibi kabul et
şükürler olsun de
ben böyle yaptım devamlı
rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşALLAH

Amiin canım cümlemizin inşAllah. Ediyorum dua da onunla konuşuyorum da. İnşAllah benimledirler. 2 embriyo transfer edildi. Dilerim beni hiç bırakmazlar. Adaylara da hayırlı transferler dilerim. Test günü bekleyenlere Allah pızitivi gostersin. Siz hamiilere de sağlıklı hamişlik süreci nasip etsin bizlere de sizlere katılmayı rabbim göstersin

Devlettemi yaptınız ozeldemi 2 transfer devlet de pek olmiyoda

Allahın izni ile inşallah güzel sonuçlar alman dileği ile
Amin cnm ins allah razı olsun rabbim sana da ins hayirlisyla kalp atışıni duymayi nasip etsin ins cnm bugün çok güzel bir gün olacak çok heyecanlıyım kan verdim de geldim erkenden 11 gibi almaya gitcem sonucumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…