Harikaaaaaa gözün aydın canımmmGunaydin kizlar 8.gun
Tesekkurler canim cumartesi kanda ne olacak bakalimHarikaaaaaa gözün aydın canımmm
canim Allah.ima cok sukir benimki pozitif. Ama bugune kadar bulantim vardi birazda gogus hassasiyetim hepsi durdu. Dr. Pazartesi kese icin cagirdihilal1907
Beth18
Y Yesilfasulye
3 31dedeanne55
Kizlar guzel haberlerinizi bekliyoruz bugun test gununuz. Insallah hepiniz pozitiflerle gelirsiniz. Rabbim yardimciniz olsun
Gözün aydın canıımmm sağlıkla kucağına alırsın inşallahcanim Allah.ima cok sukir benimki pozitif. Ama bugune kadar bulantim vardi birazda gogus hassasiyetim hepsi durdu. Dr. Pazartesi kese icin cagirdi
sagol insallah.Gözün aydın canıımmm sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Hayirlisi olsun insallah hayirli haberlerHerkese günaydın
Bugün saat 16.30 da kese için dr a gidicem
Ne olur benim için dua edin sağlıklı bir gebeliktir
Kese ve kalp atışlarını da duyarım inşallah
13 yıldan beri bu anı bekliyorum
6+0 Bugün
Hayirlisi olsun insallah hayirli haberler
cok guzel masallah Allah kat kat arttirsin inslaalhKızlar ben geldim çok şükür hamileyim yaRabbim nasip etti elhamdulillah cumlemize nasip etsin bugün 8. Günum değerim 82 çıkmış iyimi sizce
Kızlar ben geldim çok şükür hamileyim yaRabbim nasip etti elhamdulillah cumlemize nasip etsin bugün 8. Günum değerim 82 çıkmış iyimi sizce
cemile___ hayirli haberlerle gel insallah uzun suren bekleyisin insallah son bulur
3 tane 5.gün emriyo transferim oldu
Transfer günümu saymazsak bugün 3.günüm
En erken ne zaman test yapmalıyım sizce
Siz nezaman evde test yapmaya başladınız
Canım ben 7. Gün erken test le baktım çıkmıştı negatif senin 5. Gunse daha erken çıkabilir ama yine de bekle derim 7. Günü benim 3. Gün du3 tane 5.gün emriyo transferim oldu
Transfer günümu saymazsak bugün 3.günüm
En erken ne zaman test yapmalıyım sizce
Siz nezaman evde test yapmaya başladınız
Erken test aldım canım ozaman cuma sabahi test yapıyım ben çıkar inşallahBenim 3.gun embriyosu 7.gunde erken testte cikmisti. 5.gun embriyosu icin bu sayi 5.gune denk geliyo. Ama erken test olmali diger testlerde cikmayabilirBal10cukkk
Değeriniz kaç çıkmıştiBenimde 3. gün transfer oldu
Ben 8. gün akşamı evde test yapmıştım
9. gün de kan verdim sabahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?