TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

3 tane 5.gün emriyo transferim oldu

Transfer günümu saymazsak bugün 3.günüm
En erken ne zaman test yapmalıyım sizce

Siz nezaman evde test yapmaya başladınız
Canım gözün aydın hadi 3 embriyo transfer etmişler çok istiyordun ikiz biliyorum inşallah bebeklerine kavuşursun 7.gün test yapabilirsn bence.

Canım gözün aydın hadi 3 embriyo transfer etmişler çok istiyordun ikiz biliyorum inşallah bebeklerine kavuşursun 7.gün test yapabilirsn bence.
İnşallah canım teşekkürler güzel dileklerin için

Hiç bi belirtim yok benim
normal mi acaba
Bu tedaviminde negatif olmasından korkuyorum

Hadi gözün aydın hayırlı olsun
Rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin inşALLAH
Değerin gayet iyi
Benim 9. gün 63 çıkmıştı
Ohh çok şükür canım ya içimi rahatlattin inş degerlerim kat kat artar rabbim 2 buçuk yıllık mucizemi verdi çok şükür bin şükür isteyen herkeze versin ins

kızlar birşey sorucam size
benim ilk denemem ocakta negatif oldu
haftaya adet olucam dondurulmuşlar ile 2. tedaviye başlicam
ilk tedavisi negatif olan arkadaşlar doktor neden negatif oldğuna dair bir açıklama yaptımı yada sebep gösterdimi size

canim benim ilki gelisemedi kalp atisini duyamadik bu nedenle dusuk oldu. Hsg, genetik test, pihtilasma testi hepsi temiz cikti. Bir sebep buljnamadi. Hatta dr. Dediki temiz cikmasina uzuldum eger bir sey ciksaydi sebep bundan deriz ve tedavisini uygulariz. Malesef bir sebep bulunamadi

Anladım canım bana açıklama yapmadı doktorum hatta ilkninin negatif olmasının normal olduğu tarzı bi hali vardı
2. tedavi için planlamalar yaptı

Anladım canım bana açıklama yapmadı doktorum hatta ilkninin negatif olmasının normal olduğu tarzı bi hali vardı
2. tedavi için planlamalar yaptı
bana da oyle demisti ilki tutmasa da ikincinin tutmasi daha kolay olur demisti. Ama bu sehir efsanesi mi yoksa bilimsel bir gercek mi bilemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…