erken gebelik testinde sabah ilk idrarda yapmak gerekmiyor gunun her saatinde cikabiliyor. Ben yaptigimda oglefen sonra 3 civariydiErken test aldım canım ozaman cuma sabahi test yapıyım ben çıkar inşallah
Tamam canım Sağolerken gebelik testinde sabah ilk idrarda yapmak gerekmiyor gunun her saatinde cikabiliyor. Ben yaptigimda oglefen sonra 3 civariydi
Canım gözün aydın hadi 3 embriyo transfer etmişler çok istiyordun ikiz biliyorum3 tane 5.gün emriyo transferim oldu
Transfer günümu saymazsak bugün 3.günüm
En erken ne zaman test yapmalıyım sizce
Siz nezaman evde test yapmaya başladınız
İnşAllah güzel haberlerle gelirsin Rabbim sevindirsinKızlar sabah kan vermeye gidicem inş dua edin bana da ins yavrularım benimledir
İnşallah canım teşekkürler güzel dileklerin içinCanım gözün aydın hadi 3 embriyo transfer etmişler çok istiyordun ikiz biliyoruminşallah bebeklerine kavuşursun 7.gün test yapabilirsn bence.
Amin cnm ins rabbim cumlemize nasip etsincok guzel masallah Allah kat kat arttirsin inslaalh
Ohh çok şükür canım ya içimi rahatlattin inş degerlerim kat kat artar rabbim 2 buçuk yıllık mucizemi verdi çok şükür bin şükür isteyen herkeze versin insHadi gözün aydın hayırlı olsun
Rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin inşALLAH
Değerin gayet iyi
Benim 9. gün 63 çıkmıştı
Sonucunu aldın mı cnm. Galiba pozitiv olmuş MaşAllah Rabbim tamamına erdirsinAmin cnm ins rabbim cumlemize nasip etsin
Bende de belirti yok cnm adet ağrısı akşamları şişkinlik dışında. İnşAllah pozitivdir sende de. Kacıncı günündesin?İnşallah canım teşekkürler güzel dileklerin için
Hiç bi belirtim yok benim
normal mi acaba
Bu tedaviminde negatif olmasından korkuyorum
Evet cnm aldım çok şükür rabbim sizlere de nasip etsin hayırlısıyla inş :)Sonucunu aldın mı cnm. Galiba pozitiv olmuş MaşAllah rabbim tamamına erdirsin
Ay Amiiinn çook Amiin sağlıkla kucağına almak da nasip olsun inşAllahEvet cnm aldım çok şükür rabbim sizlere de nasip etsin hayırlısıyla inş :)
3.gunumdeyimBende de belirti yok cnm adet ağrısı akşamları şişkinlik dışında. İnşAllah pozitivdir sende de. Kacıncı günündesin?
Sen ne durumdasın canım? Test yapmadın mı hala?Bende de belirti yok cnm adet ağrısı akşamları şişkinlik dışında. İnşAllah pozitivdir sende de. Kacıncı günündesin?
canim benim ilki gelisemedi kalp atisini duyamadik bu nedenle dusuk oldu. Hsg, genetik test, pihtilasma testi hepsi temiz cikti. Bir sebep buljnamadi. Hatta dr. Dediki temiz cikmasina uzuldumkızlar birşey sorucam size
benim ilk denemem ocakta negatif oldu
haftaya adet olucam dondurulmuşlar ile 2. tedaviye başlicam
ilk tedavisi negatif olan arkadaşlar doktor neden negatif oldğuna dair bir açıklama yaptımı yada sebep gösterdimi size
Anladım canım bana açıklama yapmadı doktorum hatta ilkninin negatif olmasının normal olduğu tarzı bi hali vardıcanim benim ilki gelisemedi kalp atisini duyamadik bu nedenle dusuk oldu. Hsg, genetik test, pihtilasma testi hepsi temiz cikti. Bir sebep buljnamadi. Hatta dr. Dediki temiz cikmasina uzuldumeger bir sey ciksaydi sebep bundan deriz ve tedavisini uygulariz. Malesef bir sebep bulunamadi
Daha kan vermedim canım 7. günümdeyim. Heyecanlıyım. Rabbim hepimize evlat sevmeyi nasip etsinSen ne durumdasın canım? Test yapmadın mı hala?
bana da oyle demisti ilki tutmasa da ikincinin tutmasi daha kolay olur demisti. Ama bu sehir efsanesi mi yoksa bilimsel bir gercek mi bilemicemAnladım canım bana açıklama yapmadı doktorum hatta ilkninin negatif olmasının normal olduğu tarzı bi hali vardı
2. tedavi için planlamalar yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?