Canim bulanti degilde benimde boyle bir anda belirtilerim gitmisti hatta bende korkmustum ama hersey normal gitti sukur. Halada oluyor arada bir insallah sag salim kalp atisini da duyarsinsagol insallah.
Kizlar bulantisi olup gecenler var mi?
ayy insallah canim yuregime su serptinCanim bulanti degilde benimde boyle bir anda belirtilerim gitmisti hatta bende korkmustum ama hersey normal gitti sukur. Halada oluyor arada bir insallah sag salim kalp atisini da duyarsin
Tamam da idrar testi yapmışsındır muhakkakDaha kan vermedim canım 7. günümdeyim. Heyecanlıyım. Rabbim hepimize evlat sevmeyi nasip etsin
Akşamdan bir bardak ılık suya 3 kayısı koy. Sabah da önce suyunu iç sonra da kayısılarını ye. Ama bunu aç karınla yapacaksın ve kayısıları yedikten en az 15 dk sonra kahvaltı edeceksin. Kesin çözümKizlar ya kabizlik problemini bir turlu asamadim afedersiniz ama bugunde biraz ıkındım. Sizce sorun ommus mudur? Off ya moralim bozuldu
ben bugun biraz ıkindim bir sey olur mu acaba yaAkşamdan bir bardak ılık suya 3 kayısı koy. Sabah da önce suyunu iç sonra da kayısılarını ye. Ama bunu aç karınla yapacaksın ve kayısıları yedikten en az 15 dk sonra kahvaltı edeceksin. Kesin çözüm
Bu gün yaptım canım Allahıma şükür pozitiv cıktı. Kanda vermeden kesin biley demek istemedim. Ama kalbin temiz tahmin ettin. Güzel Allahın hastetinde olanlara nasip etsin. Ömrümün sonuna kadar şükür ne kadar etsek az. Rabbim kanda da yüksek değeri görmeyi nasip etsin. Allahım isteyen hakkıyla annelik yapacak herkese versin. Başkslarının vocuklarına hasretle baktırmasın bizleriTamam da idrar testi yapmışsındır muhakkak
Amin bu arada
Cnm sabsh akşam süt iç benim bağırsaklarıma cok iyi geliyor. İmşAllah bişey olmamıştır. Dikkatli olmakta fayda varben bugun biraz ıkindim bir sey olur mu acaba ya
Wuhuuu süper haber atsana fotoğrafBu gün yaptım canım Allahıma şükür pozitiv cıktı. Kanda vermeden kesin biley demek istemedim. Ama kalbin temiz tahmin ettin. Güzel Allahın hastetinde olanlara nasip etsin. Ömrümün sonuna kadar şükür ne kadar etsek az. Rabbim kanda da yüksek değeri görmeyi nasip etsin. Allahım isteyen hakkıyla annelik yapacak herkese versin. Başkslarının vocuklarına hasretle baktırmasın bizleri
5.gün embriyosu muyduGunaydin kizlar 8.gun
Benim negatif çıktı@hilal1907
Beth18
Y Yesilfasulye
@31dedeanne55
Kizlar guzel haberlerinizi bekliyoruz bugun test gununuz. Insallah hepiniz pozitiflerle gelirsiniz. Rabbim yardimciniz olsun
Cnm.o yaptirdigin testleri doktor mu istedi ve özel hastanemiydi bende neden tutmadığını araştırılmasını isteyeceğim yarin doktorla gorusmeye gidecegim ama test yaptırırmi bilmiyorumcanim benim ilki gelisemedi kalp atisini duyamadik bu nedenle dusuk oldu. Hsg, genetik test, pihtilasma testi hepsi temiz cikti. Bir sebep buljnamadi. Hatta dr. Dediki temiz cikmasina uzuldumeger bir sey ciksaydi sebep bundan deriz ve tedavisini uygulariz. Malesef bir sebep bulunamadi
cankm normalde bu testler 2 3 dusukte yapiliyormus. Ama dr.um soyledi bana. Bende olsun yapalim beklemeyelim dedim. Bi sorun varsa ciksin ortaya tedavi olalim dedim. Ama cok sukur temiz cikti hepsiCnm.o yaptirdigin testleri doktor mu istedi ve özel hastanemiydi bende neden tutmadığını araştırılmasını isteyeceğim yarin doktorla gorusmeye gidecegim ama test yaptırırmi bilmiyorum
Iyi doktora denk gelmissin cnm bakalım bana bilgi verecekmi doktor biz bilemeyiz deyip çıkar işin içinden yarına randevu verdi gidip konuşacağımcankm normalde bu testler 2 3 dusukte yapiliyormus. Ama dr.um soyledi bana. Bende olsun yapalim beklemeyelim dedim. Bi sorun varsa ciksin ortaya tedavi olalim dedim. Ama cok sukur temiz cikti hepsi
Canim demekki vakti zamanı Daha gelmemişBenim negatif çıktı
Evet çok kötü birsy 4 oldu öğreneli hala toparlanamadimCanim demekki vakti zamanı Daha gelmemiş
Allah sabır versin sana çok geçmiş olsun
Kasımda ilk tedavim negatif olmuştu
Bilirim o duyguyu
Canim benim yaEvet çok kötü birsy 4 oldu öğreneli hala toparlanamadim
canim dr.lar da bazi yerlerde tikanip kaliyor. Kapali kutu o yuzden yada bu yuzden direk diyemedi bana da dr. Bilinmiyor yani hala neden bebegin gelisemedigi. Ama eger istersen sende dr.la bunlarla ilgili konusabilirsinIyi doktora denk gelmissin cnm bakalım bana bilgi verecekmi doktor biz bilemeyiz deyip çıkar işin içinden yarına randevu verdi gidip konuşacağım
Kendiligimden kalamam esimde canlı hücre yoktu 3 yil önce şimdi ise bir kac tane çıktı o da tutmadiCanim benim ya
inşallah ummadigin bi anda kendiliğinden hamile kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?