TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

sagol insallah.
Kizlar bulantisi olup gecenler var mi?
Canim bulanti degilde benimde boyle bir anda belirtilerim gitmisti hatta bende korkmustum ama hersey normal gitti sukur. Halada oluyor arada bir insallah sag salim kalp atisini da duyarsin

Kizlar ya kabizlik problemini bir turlu asamadim afedersiniz ama bugunde biraz ıkındım. Sizce sorun ommus mudur? Off ya moralim bozuldu

Kizlar ya kabizlik problemini bir turlu asamadim afedersiniz ama bugunde biraz ıkındım. Sizce sorun ommus mudur? Off ya moralim bozuldu
Akşamdan bir bardak ılık suya 3 kayısı koy. Sabah da önce suyunu iç sonra da kayısılarını ye. Ama bunu aç karınla yapacaksın ve kayısıları yedikten en az 15 dk sonra kahvaltı edeceksin. Kesin çözüm

ben bugun biraz ıkindim bir sey olur mu acaba ya

Tamam da idrar testi yapmışsındır muhakkak
Amin bu arada
Bu gün yaptım canım Allahıma şükür pozitiv cıktı. Kanda vermeden kesin biley demek istemedim. Ama kalbin temiz tahmin ettin. Güzel Allahın hastetinde olanlara nasip etsin. Ömrümün sonuna kadar şükür ne kadar etsek az. Rabbim kanda da yüksek değeri görmeyi nasip etsin. Allahım isteyen hakkıyla annelik yapacak herkese versin. Başkslarının vocuklarına hasretle baktırmasın bizleri

Wuhuuu süper haber atsana fotoğraf

kızlar merhaba pozitif sonuclananlari tebrik ederim Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin hepimizin evladini cok sevindim artmamiza ben 5. haftamdayim kendi heabima göre doktor randevum cumartesi ama size danisayim dedim benim nerdeyse hicbir belirtim yok olan belirtilerin de psikolojik oldugunu düşünüyorum normal mi sizce? böyle bir durum yaşayan var mi?

Cnm.o yaptirdigin testleri doktor mu istedi ve özel hastanemiydi bende neden tutmadığını araştırılmasını isteyeceğim yarin doktorla gorusmeye gidecegim ama test yaptırırmi bilmiyorum

Cnm.o yaptirdigin testleri doktor mu istedi ve özel hastanemiydi bende neden tutmadığını araştırılmasını isteyeceğim yarin doktorla gorusmeye gidecegim ama test yaptırırmi bilmiyorum
cankm normalde bu testler 2 3 dusukte yapiliyormus. Ama dr.um soyledi bana. Bende olsun yapalim beklemeyelim dedim. Bi sorun varsa ciksin ortaya tedavi olalim dedim. Ama cok sukur temiz cikti hepsi

cankm normalde bu testler 2 3 dusukte yapiliyormus. Ama dr.um soyledi bana. Bende olsun yapalim beklemeyelim dedim. Bi sorun varsa ciksin ortaya tedavi olalim dedim. Ama cok sukur temiz cikti hepsi
Iyi doktora denk gelmissin cnm bakalım bana bilgi verecekmi doktor biz bilemeyiz deyip çıkar işin içinden yarına randevu verdi gidip konuşacağım

Iyi doktora denk gelmissin cnm bakalım bana bilgi verecekmi doktor biz bilemeyiz deyip çıkar işin içinden yarına randevu verdi gidip konuşacağım
canim dr.lar da bazi yerlerde tikanip kaliyor. Kapali kutu o yuzden yada bu yuzden direk diyemedi bana da dr. Bilinmiyor yani hala neden bebegin gelisemedigi. Ama eger istersen sende dr.la bunlarla ilgili konusabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…