- 8 Haziran 2020
- 818
- 946
- 53
- Konu Sahibi longtighthugs
-
Aynen öyle hiç kötü dusunme ben şuan keseyi gorecegime inanarak geçiyorum günlerimiGerek duysa isterdi doğru diyorsun hala inanamadığım için aklıma arada geliyorlar canım
Çift embriyo transferi yapıldı bana. Eşim sürekli kızlarım diye karnımı okşuyorGerek duysa isterdi doğru diyorsun hala inanamadığım için aklıma arada geliyorlar canım
Maşallah10.gün 24
11. Gün 32
12. Gün 144
14. Gün 247
Bende de hala belirti yok kuzum akıntım da yokAynen öyle hiç kötü dusunme ben şuan keseyi gorecegime inanarak geçiyorum günlerimibelirtin var mı? Benim hiic belirtim yoktu hala da ağrı göğüs hassasiyeti vs yok. Ama akıntı yoğunlaştı çok seviniyorum belirti olarak görüyorum
Haklısın benim eşimde mercimekmiş diye geliyor gidiyor karnımı okşuyorÇift embriyo transferi yapıldı bana. Eşim sürekli kızlarım diye karnımı okşuyorkendimizi öyle alıştırdık ki orda olduklarına. Birde ne düşünürsen o olur derler. Negatifi çekmemek gerek
Çok teşekkür ederim kuzum benimYaaa çok şükür
Yaa süperr gözünaydın kaçıncı gündü bugün❤Dayanamadım test yaptırdım 262 çıktı
Çok teşekkür ederimYaa süperr gözünaydın kaçıncı gündü bugün❤
Hayırlı olsun gözünüz aydınDayanamadım test yaptırdım 262 çıktı
Merhabalar hiç belirti olmadı ben de o adet olacakmışım hisside yoktu test günüde çok umutsuz gittim darısı size olsun inşallahHayırlı olsun gözünüz aydınsize birşey sormak istiyorum ben 29.martta transfer oldum 9. Günüm ve belirtim olmadı sadece arada adet olacakmışım gibi sancı oluyordu sizde de herhalde belirti olmamış doğru mı şuan çok korkuyorumda testte yapmak istemiyorum
İnşallahMerhabalar hiç belirti olmadı ben de o adet olacakmışım hisside yoktu test günüde çok umutsuz gittim darısı size olsun inşallah
Amin teşekkür ederimİnşallahAllah razı olsun bende çok korkuyorum pek belirti yok birşey hissetmiyorum inşallah olmuştur sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah
İnşallahAmin teşekkür ederimBebişiniz sizinledir inşallah test gününüz ne zaman ?
Ben de tavmergende 28 Martta transfer oldum. Ve diğer yorumlardan okuduğum kadarıyla ilaçlarımızda aynı. Ve çok şükür sizde pozitif sonuç elde edilmiş gibiMerhabalar. Bugün 10.günüm ve testimin son durumu bu şekilde. Kan testime 4 gün kaldı,bebeğim benimledir diye umuyorum.
Bence var ama değerin düşüktür silik olduğu için o güne kadar yükselir gebelik testinde çok güzel çıkarMerhabalar. Bugün 10.günüm ve testimin son durumu bu şekilde. Kan testime 4 gün kaldı,bebeğim benimledir diye umuyorum.
Benimde transferim tavmergende aynı gün yapıldı Erol hoca yaptı sabah. Çok geçmiş olsun inşallah etkilemez.Ben de tavmergende 28 Martta transfer oldum. Ve diğer yorumlardan okuduğum kadarıyla ilaçlarımızda aynı. Ve çok şükür sizde pozitif sonuç elde edilmiş gibigözünüz aydın Rabbim sağlıkla devam ettirsin inş.
Ben daha idrar da kanda da test yapmadım korkuyla bekliyorum. Ve ne yazıkki dün idrar enfeksiyonu geçirdiğimi öğrendim umarım sonucu kötü etkilemez
İnşallah dediğiniz gibi olur. Kan testime 4 gün kaldıBence var ama değerin düşüktür silik olduğu için o güne kadar yükselir gebelik testinde çok güzel çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?