Transfer Sonrası Test

Gerek duysa isterdi doğru diyorsun hala inanamadığım için aklıma arada geliyorlar canım
Aynen öyle hiç kötü dusunme ben şuan keseyi gorecegime inanarak geçiyorum günlerimi belirtin var mı? Benim hiic belirtim yoktu hala da ağrı göğüs hassasiyeti vs yok. Ama akıntı yoğunlaştı çok seviniyorum belirti olarak görüyorum

Bende de hala belirti yok kuzum akıntım da yok

Çift embriyo transferi yapıldı bana. Eşim sürekli kızlarım diye karnımı okşuyor kendimizi öyle alıştırdık ki orda olduklarına. Birde ne düşünürsen o olur derler. Negatifi çekmemek gerek
Haklısın benim eşimde mercimekmiş diye geliyor gidiyor karnımı okşuyor

Dayanamadım test yaptırdım 262 çıktı
Hayırlı olsun gözünüz aydın size birşey sormak istiyorum ben 29.martta transfer oldum 9. Günüm ve belirtim olmadı sadece arada adet olacakmışım gibi sancı oluyordu sizde de herhalde belirti olmamış doğru mı şuan çok korkuyorumda testte yapmak istemiyorum

Merhabalar hiç belirti olmadı ben de o adet olacakmışım hisside yoktu test günüde çok umutsuz gittim darısı size olsun inşallah

Merhabalar hiç belirti olmadı ben de o adet olacakmışım hisside yoktu test günüde çok umutsuz gittim darısı size olsun inşallah
İnşallah Allah razı olsun bende çok korkuyorum pek belirti yok birşey hissetmiyorum inşallah olmuştur sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah

İnşallah Allah razı olsun bende çok korkuyorum pek belirti yok birşey hissetmiyorum inşallah olmuştur sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Amin teşekkür ederim Bebişiniz sizinledir inşallah test gününüz ne zaman ?

Merhabalar. Bugün 10.günüm ve testimin son durumu bu şekilde. Kan testime 4 gün kaldı,bebeğim benimledir diye umuyorum.

Eklentiler

• 3027D39E-7F73-4D1F-8059-F03D4FC0045F.webp
    4 KB · Görüntüleme: 46
Merhabalar. Bugün 10.günüm ve testimin son durumu bu şekilde. Kan testime 4 gün kaldı,bebeğim benimledir diye umuyorum.
Ben de tavmergende 28 Martta transfer oldum. Ve diğer yorumlardan okuduğum kadarıyla ilaçlarımızda aynı. Ve çok şükür sizde pozitif sonuç elde edilmiş gibi gözünüz aydın Rabbim sağlıkla devam ettirsin inş.
Ben daha idrar da kanda da test yapmadım korkuyla bekliyorum. Ve ne yazıkki dün idrar enfeksiyonu geçirdiğimi öğrendim umarım sonucu kötü etkilemez

Benimde transferim tavmergende aynı gün yapıldı Erol hoca yaptı sabah. Çok geçmiş olsun inşallah etkilemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…