Kızım 5 gün embriyosuydu canım idrardan çıkmıyor ama kandan çıkıyor transfer sonrası doktorumla görüştüm gene test yapiyimmi diye isterseniz yaptırın fikir verir en azından ama esas test 12 Eylül'de6.günde çıkar mı ki ?? Kaçıncı gün embriyosuydu kızın? Benim de 30ağustosta oldu transferim bugün transferden sonraki 4.günüm,ilk denemem.
Aaa hayırlı olsun testgünümüz aynı.ilk denemen mi senin de?Merhaba benim de 29 ağustosda bir tane 5
gün embriyosu transfim oldu. Ben de test için eylül 9 da çağırildim. Heyecanla bekliyorum
Evet ilk denemem. Umarım son olurAaa hayırlı olsun testgünümüz aynı.ilk denemen mi senin de?
İnşallahhh :)Evet ilk denemem. Umarım son olurinşallah 9 eylül ikimize de güzel haber olur
problem neydi senin?Evet ilk denemem. Umarım son olurinşallah 9 eylül ikimize de güzel haber olur
Canım bizde eşimin sperm sayısı yetersizdi 5 tane dondurulmuş embriyom vardı 2 tane transfer edildi kizimda da bekleme döneminde kk benim en büyük desteğim olmustu ins hayırlı sonuçlar alirizBenim de 9eylül de olacak 10.gün baktırırsın dedi.. günlerde geçmek bilmiyor,ilk bikaçgün sakindim negüzel ama şimdi testgünü gelsin artık diye bekliyorum sıkıldımilk deneme ya belki onun da biraz stresi olabilir.benimde bitane kızım var doğal yolla oldu o gerçi.senin problem neydi ?ilk çocuğunda olmuş hemen bunda da olur muhtemelen
Aslında belirgin bi sorunumuz yok bi cok doktor beklememizi de tavsiye etti ama biz beklemek istemedik. Eşimin varikoseli vardı. Ameliyat sonrasında sperm sayısı marfolojisi hızı hareketliligi hepsi referans değerlerin üstündeydi. Sadece viskozite ve likefaksiyon (spermin sivilasmasi) problemimiz vardı. Doktorlar bunun bi tedavisi yok ama sonsuza kadar süren bisi de değil eninde sonunda düzelir demişlerdi. Ama insanın ne kadar bekleyecegini bile bilmeden beklemesi zor.problem neydi senin?
Bende hiç bi belirti yok:s iyi mi kötü mü bilmiyorum:s yada varsa bile ben ignemin ağrılarından başka hic bisi hissedemiyo da olabilirim:)Peki kızlar belirtiniz, var mı benim çok belim ağrıyor ve zaman zaman göbeğim kaşınıyor kızıma hamile kaldigimda bir kaç gün sonra midem bulanmıştı bide sanki içimde kelebek cirpinmasi gibi kalp atışı gibi atma hissetmistim. Bu sefer sadece bel ağrısı var
Kaçıncı günde test yaptın değerin kaç çıktı cnmMerhaba arkadaşlar ben 2 gün önce test yaptırmıştım elhamdülillah pozitif sonucu aldım, son güne kadar pek belirtim hissim yoktu, ilaçların yan etkisi kabızlık şişlil olduğundan karın kısmı ağrıları birbirine karıştı, 2 gündür kasık ağrıları var sadece
11. Gün tahlil yaptırdım 2 embriyo ya 415 çıktıKaçıncı günde test yaptın değerin kaç çıktı cnm
Merhaba arkadaşlar ben 2 gün önce test yaptırmıştım elhamdülillah pozitif sonucu aldım, son güne kadar pek belirtim hissim yoktu,
Çok güzel :) tebrikler :)11. Gün tahlil yaptırdım 2 embriyo ya 415 çıktı
Benim sol tüpüm Yok,hidtosalpenkten alındı geçtiğimiz aralık ayında,geçen ayda amh ın 0,9 rezerviminde düşük olduğunu öğrendim daha önce böyle bi sıkıntım yoktu.sonra eşime de spermiyogram istediler.sayı 10milyon çıktı morfoloji %2 ileri hareket sıfır.tüp bebekten başka çareniz Yok dedi doktor.yani ben gayet hemencecik gebe kalan doğuran eden bir kadınken son 3 senede geldiğimiz nokta bu? Zaten öyle çok şansımda Yok,bi bu koydukları embriyo var,bir de dondurulmuş 1 tane var.benim tek şansım 1 tane kızımın olması.aslında o kardeş kardeş diye yakınmaya başlamasaydı ben ilk deneyipte olmadıgı sene kapamıştım bu çocuk mevzusunu ama işte 1 tane olsun yeter diyosun bazen yetmiyormuş kızım bana bunu öğretti.. ben onun şansına girdim bu işe hayırlısıAslında belirgin bi sorunumuz yok bi cok doktor beklememizi de tavsiye etti ama biz beklemek istemedik. Eşimin varikoseli vardı. Ameliyat sonrasında sperm sayısı marfolojisi hızı hareketliligi hepsi referans değerlerin üstündeydi. Sadece viskozite ve likefaksiyon (spermin sivilasmasi) problemimiz vardı. Doktorlar bunun bi tedavisi yok ama sonsuza kadar süren bisi de değil eninde sonunda düzelir demişlerdi. Ama insanın ne kadar bekleyecegini bile bilmeden beklemesi zor.
Sizin probleminiz neydi?
Benim belim daha OPU dan önce ağrımaya başladı hala da devam ediyor,belirgin şekilde kasıklarım ağrıyor,göğüslerim kocaman oldu.birde bu sabahtan beri karnım ağrıyor adet olmuşum gibi ara ara.bayaa bişeyim var ama bence hepsi süreçle alakalı.benim OPU hemen arkadından da transfer oldu süreç bünyeyi yordu bence bukadar ağrı sızı normal değil.ben kızıma gebeliğimi anlamamıştım bile 7 haftadan sonra bulantılarım başlamıştı da aaa gebeyim diyebilmiştim :)Peki kızlar belirtiniz, var mı benim çok belim ağrıyor ve zaman zaman göbeğim kaşınıyor kızıma hamile kaldigimda bir kaç gün sonra midem bulanmıştı bide sanki içimde kelebek cirpinmasi gibi kalp atışı gibi atma hissetmistim. Bu sefer sadece bel ağrısı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?