Transfer sonrası teste gün sayanlar

Kızlar. 4. Denemem ve transferdeki ilk günüm. Diğer seferlerde 12 gün hep rapor aldım işe gitmedim yattım. Olmadı bu sefer rapor almadım. Günlük hayatıma devam ediyorum pazartesi de işer gideceğim inşallah olumlu sonuç alırım 

Medicana Beylikdüzü'nde tedavi gördüm, donmuş embriyolar transfer edilmişti ama az önce kan tahlili yaptırdım, sonuç negatif

İnşaAllah sizlerden güzel haberler alırız :)

ilk transferimi kendi hastanem tadilata girince b.düzü international da yapmışlardı.
bende negatif sonuç almıştım malesef ki.

ilk transferimi kendi hastanem tadilata girince b.düzü international da yapmışlardı.
bende negatif sonuç almıştım malesef ki.

Ben de ilk 2015'te orada başlamıştım tedaviye. 29 yaşındaydım o zaman, tek embriyo transfer edilmişti, 4. Gün kanamam başlamıştı. Bu kez 2 donmuş embriyo transfer edildi. Kanamam vs olmadı ama sonuç negatif. Kısmetten öteye yol yok :)

Doktorumdan ve personelin ilgisinden memnundum. Medicana Intl'da hoşlanmadığım şey; binanın yapısı dolayısıyla sanırım, mahremiyete beklediğim özenin gösterilmesi mümkün olmuyor. Yani ameliyat önlüğünü giymişim, üstümde pike, başımda incecik bone ile tüm hastaneyi gezerek operasyona götürüldüm 2 sefer de... Belki tüm hastanelerde böyledir bilemiyorum. Sanırım siz sağlık sektöründesiniz, bu konuya gerçekten önem veren bir hastane ve ekip ile tanıştınız mı?

anlatım bozukluğu yapmışım hastane benimmiş gibi olmuş ama öyle değil. :)
ben b.evler medicana da tedavi oluyorum.
tadilat dolayısıyla b.düzü şubesinde transfer olmuştum.
embriyoloğa pek ısınamamıştım ne yazık ki.
benim negatif sonuç almam sonradan anlaşıldı meğer tüplerimden kaynaklıymış.
yine de kendi tedavi gördüğüm hastaneyi daha çok seviyorum.
memnunum.
dediğiniz sıkıntı kendi hastanemde olmadı denk gelmedim.
o hastane büyük olduğu için fazla dolaşıyor olabilirsiniz.
ben inşallah yakında 3.denememi yapacağım dondurulmuşlarımla.

Cumartesi insallah bu topige ben de yazıcam :)) hayırlısıyla transferim cumartesi

evet canım.
bir de en son transferimi geçen şubatta olmuştum.
neredeyse bir yıl geçti.
yeni başlayacak gibi endişeli ve heyecanlıyım.
hadi bakalım sen önden ben arkandan inşallah.
Hadi insallah canım benim . Birbirimizi habersiz bırakmayalım

İnsallah canım benim Rabbim ol der insallah

Merhaba kızlar bende bugün transferim oldum ..5 yaşında 1 oglum var kardeş için girdik bu yola rabbim hepimize hayirli sonuçlar versin
Hadi insallah iyi sonuclar alırsın canım benim

Genelde 3. Denemede başarılı oluyor gördüğüm kadarıyla tüp bebek tedavisi. Tevafuk elbette, en güzel zamanda nasip olacak mutlaka isteyen tüm ailelere. Her şey yolunda gitsin İnşaAllah ve güzel haberlerinizi alalım :)

Kızlar mrb. Bende yaklaşık 6 aydır deniyorum. Hamile kalamadim 2 gün sonra adet günüm artık olmak istemiyorum.s bel ve kalcamda inanılmaz ağrım var özellikle bacaklarının şiştiğini hissediyorum tabi bunlar büyük ihtimal adet belirtisi ama bir umut işte.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…