Transfer sonrası teste gün sayanlar

Ne güzel kızınız varmış Allah bağışlasın umarım bizimde bir tane olur

Merabalar.bnde 31 ağustos 1.kalite 5.gun embriyosu transfer edildi.test tarihim ayin 11i.belirtimde 4uncu gun kasik batmasi gbi bisiyle uyAndim. 5nci gun sol kasgim geriliyodu yatmam yrumem cok zordu.6nci gece sabah kasiklarimda sanci var. Yatakta donmek bi trafa yatmak cok zor bgun.sizce bunlar olumlu bi belirtimi.

Normaaal aynisini yasadik hepimiz. Gece uyku zor artik...

Kızlar ben kan testimi verdim bugun 12. Gunum yarim saate cikar bakalim sonucu bekliyorum ama 9. Gunde cikmamasindan dolayi cok umudum yok, hayirlisi bakalim

Merhabalar benim de ayın 3ünde 5.gün 1.kalite bir tane embriyo transferim oldu. 12 eylül'de de test tarihi. sadece bir gün yat dinlen dediler bugün çalışmaya başladım fakat çok yormamaya çalışıyorum kendimi. Sizlere tavsiye edilen yapmanız veya yapmamamız gereken birşey söyledi mi doktorlarınız??
Hepimiz için hayırlısı olur inş :)

Transferiniz taze miydi yoksa dondurulmuş mu?

Tutma ihtimali cok yuksek 5. Gun ve kaliteliyse. Benim de oyleydi. Beslenmene com dikkat et. Sabah ac karna pekmez bal. Bol su. meyve sebze. Et ve balik. Bulgur pilavi. Bakliyat. Yogurt sut. Ceviz badem bogurtlen yaban mersini. Tam bugday ekmegi. Yulaf. Semizotu ispanak. Ben resmen planli programli yasiyorum kanim com yuksek cikti ikiz benim. Hazir hicbir sey yeme icme. Cok agir tatlilar yeme. Tuz seker ve undan uzak dur.

Benim kaliteli ve genetik teste de gitti ama bakalim hayirlisi ... cikmis sonuc da kliniksen doktor arayacakmis bekliyorum.

teşekkür ederim :)

Moralinizi bozmak istemem ama benim negatif cikti kac saat de ancak aradilar, doktor arayacakmis gun icinde ama sonucta onceden yaptigim icin tahmin etmistim de gene de bir umut yaptirdik. İnsallah sizlerden hayirli ve guzel haberler aliriz

Moralinizi bozmak istemem ama benim negatif cikti kac saat de ancak aradilar, doktor arayacakmis gun icinde ama sonucta onceden yaptigim icin tahmin etmistim de gene de bir umut yaptirdik. İnsallah sizlerden hayirli ve guzel haberler aliriz
geçmiş olsun canım.ilk denemen miyd,?sorun neydi?

peşpeşe tranferi olan 4-5 kiş olduk galiba hayırlısı olsun sana da arkadaşım.hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallahhh.ilk deneme miyd,?sorun neydi?

benim doktorum işlemden sonra hoppaa kaldırdı beni,hadi şimdi norma hayata devam dedi gönderdi,ben eve gelip yattım ama maksat adet yerini bulsun ama yatmanın billimsel olarak mevzuya hiçbir katkısı yok,için rahat olsunn arkadaşım.

senin ilk denemen de mi tuttu canım?? benim de 5gün blast ama neolacak bilmiyrum.sorunun neydi tüp bebek yaptırmakta ki??

senin ilk denemen de mi tuttu canım?? benim de 5gün blast ama neolacak bilmiyrum.sorunun neydi tüp bebek yaptırmakta ki??

Bizim sorun yoktu sebepsiz infertilite. İlk deneme ama oncesinde 2 asilama tutmadi.
Kaliteli ve 5. Gunse oluyor bence. Ama tabii ben beslenmeme cok asiri dikkat ettim. Resmen diyet gibi planli yedim ictim. Bir de tabii dinlenmek de onemli. ben hamileymisim gibi davrandim hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…