Ozaman olur inşallahhh yaa sebepsiz iseEvet ilk denemem . Hiç bir problem gözükmüyor. 1 senedir istiyoruz ama olmadı. Beklemek istemiyoruz yaşım 35.
Ne güzel kızınız varmış Allah bağışlasın umarım bizimde bir tane olurBenim sol tüpüm Yok,hidtosalpenkten alındı geçtiğimiz aralık ayında,geçen ayda amh ın 0,9 rezerviminde düşük olduğunu öğrendim daha önce böyle bi sıkıntım yoktu.sonra eşime de spermiyogram istediler.sayı 10milyon çıktı morfoloji %2 ileri hareket sıfır.tüp bebekten başka çareniz Yok dedi doktor.yani ben gayet hemencecik gebe kalan doğuran eden bir kadınken son 3 senede geldiğimiz nokta bu? Zaten öyle çok şansımda Yok,bi bu koydukları embriyo var,bir de dondurulmuş 1 tane var.benim tek şansım 1 tane kızımın olması.aslında o kardeş kardeş diye yakınmaya başlamasaydı ben ilk deneyipte olmadıgı sene kapamıştım bu çocuk mevzusunu ama işte 1 tane olsun yeter diyosun bazen yetmiyormuş kızım bana bunu öğretti.. ben onun şansına girdim bu işe hayırlısı
Insallah 3 pozitif sonuç.
Ouuwww heyecan dorukta ozaman erken yapmayı düşünen yoktur herhalde belki Cuma'dan???
aslında senin baya olmuş az kalmış diyelim ben zor dayanıyorum 2 gün sonra kan vericemMerhaba benim de 5. gün embriyosu 30 Ağustos da 2 tane transfer edildi. Çok heyecanlıyım. Geçmiyor günler...
Merabalar.bnde 31 ağustos 1.kalite 5.gun embriyosu transfer edildi.test tarihim ayin 11i.belirtimde 4uncu gun kasik batmasi gbi bisiyle uyAndim. 5nci gun sol kasgim geriliyodu yatmam yrumem cok zordu.6nci gece sabah kasiklarimda sanci var. Yatakta donmek bi trafa yatmak cok zor bgun.sizce bunlar olumlu bi belirtimi.
Transferiniz taze miydi yoksa dondurulmuş mu?Merabalar.bnde 31 ağustos 1.kalite 5.gun embriyosu transfer edildi.test tarihim ayin 11i.belirtimde 4uncu gun kasik batmasi gbi bisiyle uyAndim. 5nci gun sol kasgim geriliyodu yatmam yrumem cok zordu.6nci gece sabah kasiklarimda sanci var. Yatakta donmek bi trafa yatmak cok zor bgun.sizce bunlar olumlu bi belirtimi.
Dondurulmus 5. Gun embriyosuyduTransferiniz taze miydi yoksa dondurulmuş mu?
Merhabalar benim de ayın 3ünde 5.gün 1.kalite bir tane embriyo transferim oldu. 12 eylül'de de test tarihi. sadece bir gün yat dinlen dediler bugün çalışmaya başladım fakat çok yormamaya çalışıyorum kendimi. Sizlere tavsiye edilen yapmanız veya yapmamamız gereken birşey söyledi mi doktorlarınız??
Hepimiz için hayırlısı olur inş :)
Tutma ihtimali cok yuksek 5. Gun ve kaliteliyse. Benim de oyleydi. Beslenmene com dikkat et. Sabah ac karna pekmez bal. Bol su. meyve sebze. Et ve balik. Bulgur pilavi. Bakliyat. Yogurt sut. Ceviz badem bogurtlen yaban mersini. Tam bugday ekmegi. Yulaf. Semizotu ispanak. Ben resmen planli programli yasiyorum kanim com yuksek cikti ikiz benim. Hazir hicbir sey yeme icme. Cok agir tatlilar yeme. Tuz seker ve undan uzak dur.
geçmiş olsun canım.ilk denemen miyd,?sorun neydi?Moralinizi bozmak istemem ama benim negatif cikti kac saat de ancak aradilar, doktor arayacakmis gun icinde ama sonucta onceden yaptigim icin tahmin etmistim de gene de bir umut yaptirdik. İnsallah sizlerden hayirli ve guzel haberler aliriz
peşpeşe tranferi olan 4-5 kiş olduk galiba hayırlısı olsun sana da arkadaşım.hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallahhh.ilk deneme miyd,?sorun neydi?Merabalar.bnde 31 ağustos 1.kalite 5.gun embriyosu transfer edildi.test tarihim ayin 11i.belirtimde 4uncu gun kasik batmasi gbi bisiyle uyAndim. 5nci gun sol kasgim geriliyodu yatmam yrumem cok zordu.6nci gece sabah kasiklarimda sanci var. Yatakta donmek bi trafa yatmak cok zor bgun.sizce bunlar olumlu bi belirtimi.
benim doktorum işlemden sonra hoppaa kaldırdı beni,hadi şimdi norma hayata devam dedi gönderdi,ben eve gelip yattım ama maksat adet yerini bulsunMerhabalar benim de ayın 3ünde 5.gün 1.kalite bir tane embriyo transferim oldu. 12 eylül'de de test tarihi. sadece bir gün yat dinlen dediler bugün çalışmaya başladım fakat çok yormamaya çalışıyorum kendimi. Sizlere tavsiye edilen yapmanız veya yapmamamız gereken birşey söyledi mi doktorlarınız??
Hepimiz için hayırlısı olur inş :)
senin ilk denemen de mi tuttu canım?? benim de 5gün blast ama neolacak bilmiyrum.sorunun neydi tüp bebek yaptırmakta ki??Tutma ihtimali cok yuksek 5. Gun ve kaliteliyse. Benim de oyleydi. Beslenmene com dikkat et. Sabah ac karna pekmez bal. Bol su. meyve sebze. Et ve balik. Bulgur pilavi. Bakliyat. Yogurt sut. Ceviz badem bogurtlen yaban mersini. Tam bugday ekmegi. Yulaf. Semizotu ispanak. Ben resmen planli programli yasiyorum kanim com yuksek cikti ikiz benim. Hazir hicbir sey yeme icme. Cok agir tatlilar yeme. Tuz seker ve undan uzak dur.
senin ilk denemen de mi tuttu canım?? benim de 5gün blast ama neolacak bilmiyrum.sorunun neydi tüp bebek yaptırmakta ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?