rahat ol değerin çok iyi keyfini çıkar benceÇok teşekkür ederim 12.gün değerimdi 15.gün değerim 1317.3 çıktı çok şükür.. Hislerim çok karışık :) sanırım korkuyorum kese ve kalp atışını duyana kadar da böyle devam edicek
Öyle oluyo canım normalde dikkatini çekmeyen herşey gözünün önüne geliyo ama sabret biraz az kalmış o kadar meşakatli yollardan geçiyoruz azıcık sabir dinlen RABBIM INŞAALLAH evlatlarimizi kucağimiza almayi nasip eder ümmet-i muhammedle beraber...INŞAALLAH güzel haberler alırsın...Kızlar embriyo transferimin üzerinden 9 gün geçti. Bugün azıcık ev işi yapayım dedim, dinlenerek birazcık yaptım. Sanki kasıklarımda bir gerginlik oldu, bel ağrım da arttı. Böyle nazlı nazlı yatacak mıyım ben hephiç içim durmuyor, yattığım yerden gördüğüm her toz taneciğine uyuz oluyorum
Canım çift transfer mibenimde 9 gun yarim transferimin idrar testi yaptim 2inci.cizgi.silik cikti
Bende 9. Günde yaptım negatif çıktı da. Genelde çiftlerde 8 9. Günde belli oluyor sanırım. Forumda hep öyle denl geldim.
Yarın kan tahlilim var canım. Ama tüm adet belirtilerim şuan var. Sende ne gibi belirtiler varpazertesi kan t3sti olcam dun idrarda yaptim.2incisi.silik.ti
Çizginin koyuluğunu kontrol et canım. Artıyomuş öyle okudum diğer arkadaşlardan.2 inci cizgi.silik.cikmasi.iyimi
Bende de normalde göğüslerim sertleşir. Şuan yok ama ağrı çok.cumartesi yapcam.ama edetim gelcek gibi oluyor kasik agrisi var goguslerim sertlesti
Crinone jel (sabah-akşam) ve estrofem (sabah-öğlen-akşam) ve Folibol kullanıyorum. Başka bir takviye vermedi doktorum şimdilikSevgili bayanlar
Şuam yumurta gelişimi aşamasındayım
Allah izin verirde trasfere giderse yolumuz
Sizlerden merak ettiğim bişey var
Transferli iken ne tür ilaç kullanıyorsunuz
İğne mi jelmi?
İkisimi tekimi?
Farklı ekstra kullandığınız ilaç yada bir takviye varmı?
Dondurulmuş tedavimi sizinkisiCrinone jel (sabah-akşam) ve estrofem (sabah-öğlen-akşam) ve Folibol kullanıyorum. Başka bir takviye vermedi doktorum şimdilik
Dondurulmuş tedavimi sizinkisi
Nerede tedavi görüyorsunuz?
Çoğı merkez iğne veriyor gibi
Allah mücadelemizin karşılığını kucağımıza versin inş.
Herkese selam, benim de dün oldu transferim, 5. Gün tek embriyo. 4 yaşında yine tüp bebek olan bir oğlum var. Sırf kardeşi olsun diye tekrar denemeye karar verdik, bakalım hakkımızda hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?