Benmde 19 aralik 31 i test günü..18 ... 29 test gunu
Benimkimi canim silik oldugu icinmiHee bide zaten 8. Gun daha yeni gebelik hormonu salgilanirken düşük çıkmış olabilir
Bak sana resim yolluycam ne zaman salgilaniyo hormon bu 3 günlük embriyo için iyi incele tamammi cnmGercektenmiii ama hep diolar 3.gün en gec tutunur diye inşallah kurban olduğum rabbim hepimize evlat kokusu tattirsin
Canim yaa rabbim insallah cokbekletmez ama bilmiyorum neden istediler
Yani cnm artk iyisini de kötüsünü de gorucez iki sonuç içinde hazırlıklı olmalıyız islh yüzümüz güler hepimizin..Allah razı olsun bin kereeee:)bide 8.günde dr gittiğimde bana rahim çok kasilmiş bebeğin gelişimi için gevşemesi büyümesi lazım progesteron iğne vericem dedi.bende dayanamadım 9.gün test yaptırdım. Daha erken dedi
Çoook saollllBak sana resim yolluycam ne zaman salgilaniyo hormon bu 3 günlük embriyo için iyi incele tamammi cnmEki Görüntüle 1726359
Insallahh canimYani cnm artk iyisini de kötüsünü de gorucez iki sonuç içinde hazırlıklı olmalıyız islh yüzümüz güler hepimizin..
Ben ist eurofortil de yaptrdm bide orda embriyoskop dye kameralı sistem var onla yaptrdm gebelik şans yüzdü 10 20 arttryo ben elmdn geleni yaptm takdir allah n artkİşlhhhh benim reZervimde azalmış bu olmassa hemen diğer ay devam sen nerde yaptirdin..
Nerde orası ne kadara yaptılar cnmBen ist eurofortil de yaptrdm bide orda embriyoskop dye kameralı sistem var onla yaptrdm gebelik şans yüzdü 10 20 arttryo ben elmdn geleni yaptm takdir allah n artk
İstanbul eurofortil tüp bebek merkezi biz kamerali sisteme 500 tl cnm bu arda kzlar iknci kez tüp bebeği denemelrnz olrsa tüp bebek için serum isteyin dr bebegn tutunması için bunu arkdslrmdn duydm ben özld yaptiranlar için devlet serum vermez sanırsamNerde orası ne kadara yaptılar cnm
Kizlar merhaba bende test gunu bekliyorum zaman gecmiyo sizde belirti var mi[/QUOTE ne zmn transfer oldu cnm sna hadi hayrlisi olsn baklm
Asilama mi sizinki cnm ...İstanbul eurofortil tüp bebek merkezi biz kamerali sisteme 500 tl cnm bu arda kzlar iknci kez tüp bebeği denemelrnz olrsa tüp bebek için serum isteyin dr bebegn tutunması için bunu arkdslrmdn duydm ben özld yaptiranlar için devlet serum vermez sanırsam
Yok tatlm tüp bebek bizmkide toplam da 7 bin 200 tuttu dondurma işlemi bide kameralı sistem icindeAsilama mi sizinki cnm ...
Iyimis ilaçlar dahil değil demi .... ben ilaçlar dahil 3750 yaptirdim islh olur ya kredi çektim sirf bu yuzdenYok tatlm tüp bebek bizmkide toplam da 7 bin 200 tuttu dondurma işlemi bide kameralı sistem icinde
Hepsi icnde cnm ignelr faln gercktn mi inşallah olr cnm yaIyimis ilaçlar dahil değil demi .... ben ilaçlar dahil 3750 yaptirdim islh olur ya kredi çektim sirf bu yuzden(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?