transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Kislaaarrrrr iki saatlik tuvaletimle yine test yaptim yine silik cikti
icinizde prednol ve serum tedavisi olan varmi

Bencede bide kendimizi dinlemekten çogu
Yani ilacın içinde bile yazıyo göğüste dolgunluk şişlik ağrı Vs. . Diye zaten kasiklarimda toplamadan beri ağrıyor hem olmayan bişi nasıl belirti olsun anca hamiş oldumuz kesinlesince başlar bence...

Arkadaşlar nolur sesimi duyunnnnnn.transferimin 8.günü dr bana progesteron iğnesi başlattı günde 1 tane diğer günde .transferimın 9.günü bi hastanede betahcg yaptırdım 0.100cikti kahroldum dr.uma dayanamayıp erkenden yaptırdım testi negatif hocam dedim belli olmaz 12.günü bekle dedi bende o zamana değişiklik olurmu dedim evet dedi .sizin aranızda bunu yaşayan varmi

Cnm yani sonradan değerleri yükselenleri okumuştum ben bu yuzden erken yapmayın diyolar

Canim keske sabretseydin..Ama hic belli olmaz 7. Gün erken bekle ama olmazsada yipratma kendini umutsuz olma..

Hee bide zaten 8. Gun daha yeni gebelik hormonu salgilanirken düşük çıkmış olabilir

Gercektenmiii ama hep diolar 3.gün en gec tutunur diye inşallah kurban olduğum rabbim hepimize evlat kokusu tattirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…