Yani ilacın içinde bile yazıyo göğüste dolgunluk şişlik ağrı Vs. . Diye zaten kasiklarimda toplamadan beri ağrıyor hem olmayan bişi nasıl belirti olsun anca hamiş oldumuz kesinlesince başlar bence...Bencede bide kendimizi dinlemekten çogu
Cnm kaçıncı günün seninKislaaarrrrr iki saatlik tuvaletimle yine test yaptim yine silik cikti
icinizde prednol ve serum tedavisi olan varmi
Transferim sayilmazsa 8Cnm kaçıncı günün senin
Anladım kacta ne koydular çoğul gebelik olunca erken çıkıyormuş ve 8. Gun beta salgılanması başlıyomuş yukarı bir resim atmıştım baktinmi ona ...Transferim sayilmazsa 8
Evet canim gordumAnladım kacta ne koydular çoğul gebelik olunca erken çıkıyormuş ve 8. Gun beta salgılanması başlıyomuş yukarı bir resim atmıştım baktinmi ona ...
Cnm yani sonradan değerleri yükselenleri okumuştum ben bu yuzden erken yapmayın diyolarArkadaşlar nolur sesimi duyunnnnnn.transferimin 8.günü dr bana progesteron iğnesi başlattı günde 1 tane diğer günde .transferimın 9.günü bi hastanede betahcg yaptırdım 0.100cikti kahroldum dr.uma dayanamayıp erkenden yaptırdım testi negatif hocam dedim belli olmaz 12.günü bekle dedi bende o zamana değişiklik olurmu dedim evet dedi .sizin aranızda bunu yaşayan varmi
Canim keske sabretseydin..Ama hic belli olmaz 7. Gün erken bekle ama olmazsada yipratma kendini umutsuz olma..Arkadaşlar nolur sesimi duyunnnnnn.transferimin 8.günü dr bana progesteron iğnesi başlattı günde 1 tane diğer günde .transferimın 9.günü bi hastanede betahcg yaptırdım 0.100cikti kahroldum dr.uma dayanamayıp erkenden yaptırdım testi negatif hocam dedim belli olmaz 12.günü bekle dedi bende o zamana değişiklik olurmu dedim evet dedi .sizin aranızda bunu yaşayan varmi
8canimSilik çıkması bile güzel kaçıncı gunundesin
Ben 5. Gun deyim offf yarın altı ne zor geçiyor zaman8canim
Arkadaşlar nolur sesimi duyunnnnnn.transferimin 8.günü dr bana progesteron iğnesi başlattı günde 1 tane diğer günde .transferimın 9.günü bi hastanede betahcg yaptırdım 0.100cikti kahroldum dr.uma dayanamayıp erkenden yaptırdım testi negatif hocam dedim belli olmaz 12.günü bekle dedi bende o zamana değişiklik olurmu dedim evet dedi .sizin aranızda bunu yaşayan varmi
19.unda mi oldu canm transfer seninBen 5. Gun deyim offf yarın altı ne zor geçiyor zaman
18 ... 29 test gunu19.unda mi oldu canm transfer senin
Biz neler okuduk bu sitede belli olmaz hic o yuzden aglama bekle dua et canm insallah yukselir..Etkilenmemesi bu durumdan diye düşündüm ama dünden beri gözümde yaşlar kurudu.kasiklarimda ara ara batma var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?