transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Aa ne zaman yaptirdin canim bide hangi sube bende orda yaptirdim bu ikinci denemem

3 bucuk yıllık evliyim 27 yasindayim iste esimin sperm sayisi iniyo bi cıkıyo ama sebepsiz dediler kısmet

Aa doktorumuzda ayniymis dunya kucuk cidden
Evt ben memnunm iyi Dr sen ilki de mi orda yaptrmstn bnmd3 esmde sperm hareketsizliği var sayı azlgi var morfoloji bozuk inş tutar ya korkmya basldm senn tutmaynca bide off ya çok stresli bnde 26 yasndym

Evt ben memnunm iyi Dr sen ilki de mi orda yaptrmstn bnmd3 esmde sperm hareketsizliği var sayı azlgi var morfoloji bozuk inş tutar ya korkmya basldm senn tutmaynca bide off ya çok stresli bnde 26 yasndym
Iyidir evet bende memnunum yani..Benim esimdede az ama morfoloji duzeldi doktora gidiyomu alper bey var orda urolog o bi ilac vermisti esime onla duzelmisti esimin..Ama olmayinca olmuyo yani benim tutmadi die seninde tutmicak die bisi yokki icini ferah tut olur insallah..yumurtalarin sorunsuz döllendimj kac tne tplandk kaliteleri nasi

Cnm 6 toplandı 3 tane döllendi 1 transfer oldu kalite sormdm pişman oldm ama bişey olsa söylerlerdi snrm bide bilrsn sen embryoskop kullandm yumrtalrm takip iç

Var cnm 2 tane dondurdm kamerali sistem cnm yumrtalari kamera ile takip ediyolar en kaliteli.olanı transfer ediyolar mutlaka soylemslerdr
A evet yaptirdik 500 tl arti aliyolardi..benim de 6 yumurta toplandi hepsi döllendi..Ama 2. Gün cagirdilar kaliteli deillermis bian once transfer edelim dediler..2. Klite olani ettiler..digerleri yasamayabilir dedi eve o sekil geldim ertesi gün aradi 4 ü ölmüs biri sansa öne gecti dondurduk dediler iste simdi onu transfer oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…