- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 36
Evet valla 36 ay odiycem işallah değer bide maddi boyutu az olsa ne güzel olurdu..Hepsi icnde cnm ignelr faln gercktn mi inşallah olr cnm ya
İnşallah öyledir Canım Allah tez zamanda hayırlısı ile nasip etsinEki Görüntüle 1726394 Kızlar ovu testi geçen gün silikdi bay bakn koyulasyrmu neher gün yaparm artk
Amin cümlemize cnmİnşallah öyledir Canım Allah tez zamanda hayırlısı ile nasip etsin
Evt ya yazk vallaEvet valla 36 ay odiycem işallah değer bide maddi boyutu az olsa ne güzel olurdu..
İstanbul eurofortil tüp bebek merkezi biz kamerali sisteme 500 tl cnm bu arda kzlar iknci kez tüp bebeği denemelrnz olrsa tüp bebek için serum isteyin dr bebegn tutunması için bunu arkdslrmdn duydm ben özld yaptiranlar için devlet serum vermez sanırsam
Gecn perşembe Transferm oldu cnm istanbul üsküdar Altunizade de eurofortil tup bebk merkezi sen nerde yaptrdnAa ne zaman yaptirdin canim bide hangi sube bende orda yaptirdim bu ikinci denemem
Evt cnm sennBnmde cumartesi oldu canim ayni yerde..Senin ilk denememi..
Benim ikinci ilk agustosta denedim olmadi..Simdi kaln dondurulmus embriyom vaedi bitane onla denedimEvt cnm senn
Hayrlisi insallah tutar cnm kaç yasndasn kaç yıllık evlsnzBenim ikinci ilk agustosta denedim olmadi..Simdi kaln dondurulmus embriyom vaedi bitane onla denedim
Evt sennde mi yoksaDoktorun kim zeynepcim alev hanm mi
3 bucuk yıllık evliyim 27 yasindayim iste esimin sperm sayisi iniyo bi cıkıyo ama sebepsiz dediler kısmetHayrlisi insallah tutar cnm kaç yasndasn kaç yıllık evlsnz
Aa doktorumuzda ayniymis dunya kucuk ciddenEvt sennde mi yoksa
Evt ben memnunm iyi Dr sen ilki de mi orda yaptrmstn bnmd3 esmde sperm hareketsizliği var sayı azlgi var morfoloji bozuk inş tutar ya korkmya basldm senn tutmaynca bide off ya çok stresli bnde 26 yasndym3 bucuk yıllık evliyim 27 yasindayim iste esimin sperm sayisi iniyo bi cıkıyo ama sebepsiz dediler kısmet
Aa doktorumuzda ayniymis dunya kucuk cidden
Iyidir evet bende memnunum yani..Benim esimdede az ama morfoloji duzeldi doktora gidiyomu alper bey var orda urolog o bi ilac vermisti esime onla duzelmisti esimin..Ama olmayinca olmuyo yani benim tutmadi die seninde tutmicak die bisi yokki icini ferah tut olur insallah..yumurtalarin sorunsuz döllendimj kac tne tplandk kaliteleri nasiEvt ben memnunm iyi Dr sen ilki de mi orda yaptrmstn bnmd3 esmde sperm hareketsizliği var sayı azlgi var morfoloji bozuk inş tutar ya korkmya basldm senn tutmaynca bide off ya çok stresli bnde 26 yasndym
Cnm 6 toplandı 3 tane döllendi 1 transfer oldu kalite sormdm pişman oldm ama bişey olsa söylerlerdi snrm bide bilrsn sen embryoskop kullandm yumrtalrm takip içIyidir evet bende memnunum yani..Benim esimdede az ama morfoloji duzeldi doktora gidiyomu alper bey var orda urolog o bi ilac vermisti esime onla duzelmisti esimin..Ama olmayinca olmuyo yani benim tutmadi die seninde tutmicak die bisi yokki icini ferah tut olur insallah..yumurtalarin sorunsuz döllendimj kac tne tplandk kaliteleri nasi
Donduruuln var mi peki embryoskop nedir genetik biseysi mi neydi htirlayamadimCnm 6 toplandı 3 tane döllendi 1 transfer oldu kalite sormdm pişman oldm ama bişey olsa söylerlerdi snrm bide bilrsn sen embryoskop kullandm yumrtalrm takip iç
Var cnm 2 tane dondurdm kamerali sistem cnm yumrtalari kamera ile takip ediyolar en kaliteli.olanı transfer ediyolar mutlaka soylemslerdrDonduruuln var mi peki embryoskop nedir genetik biseysi mi neydi htirlayamadim
A evet yaptirdik 500 tl arti aliyolardi..benim de 6 yumurta toplandi hepsi döllendi..Ama 2. Gün cagirdilar kaliteli deillermis bian once transfer edelim dediler..2. Klite olani ettiler..digerleri yasamayabilir dedi eve o sekil geldim ertesi gün aradi 4 ü ölmüs biri sansa öne gecti dondurduk dediler iste simdi onu transfer oldumVar cnm 2 tane dondurdm kamerali sistem cnm yumrtalari kamera ile takip ediyolar en kaliteli.olanı transfer ediyolar mutlaka soylemslerdr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?