He evt 500 verdk bzde ama bna nye acklma yapmadılar acba bende sormdm gerçi bende 3.gün cagrdilar arkdsm da benle aynı gün opu yaplmsti onu 5.gün cagrdilar transfer e acba benm kamerali oldgu için mi erkn cagrdilar dye düşündm sende bi problem varmı cnmA evet yaptirdik 500 tl arti aliyolardi..benim de 6 yumurta toplandi hepsi döllendi..Ama 2. Gün cagirdilar kaliteli deillermis bian once transfer edelim dediler..2. Klite olani ettiler..digerleri yasamayabilir dedi eve o sekil geldim ertesi gün aradi 4 ü ölmüs biri sansa öne gecti dondurduk dediler iste simdi onu transfer oldum
Hadya HEmn bakm cd verdiler bna bdeCanim kac hücreli oldugu faln sana transfer gunu verdikleri kagitta yazar
Bnmde bu kez 3. Gün gecen seferki 2. Gündü..Yani 3. Gün normal ama bazi durumlarda eger 5. Gun yapiyolar mesela saglikli embriyon varsa baska kalitesi iyi iyi bolunen falan ozaman yapiyolar sanirim..Benim suan bilmiyorum ki beklemedeyim.He evt 500 verdk bzde ama bna nye acklma yapmadılar acba bende sormdm gerçi bende 3.gün cagrdilar arkdsm da benle aynı gün opu yaplmsti onu 5.gün cagrdilar transfer e acba benm kamerali oldgu için mi erkn cagrdilar dye düşündm sende bi problem varmı cnm
Siz embriyoskop ağustos ayında mi kullandnz bu aynı cnmBnmde bu kez 3. Gün gecen seferki 2. Gündü..Yani 3. Gün normal ama bazi durumlarda eger 5. Gun yapiyolar mesela saglikli embriyon varsa baska kalitesi iyi iyi bolunen falan ozaman yapiyolar sanirim..Benim suan bilmiyorum ki beklemedeyim.
Agustosda bu ay dondurulmus yaptigimiz icin gerek kalmadi sen bktinmi kgitt kc hucreli yaziyoKa
Siz embriyoskop ağustos ayında mi kullandnz bu aynı cnm
bktm yazyo bseyler ama anlmdm cnm 10h yazyo trasfer edilenAgustosda bu ay dondurulmus yaptigimiz icin gerek kalmadi sen bktinmi kgitt kc hucreli yaziyo
Tamam iste 10 hucreli gayet iyi..Benim 9 hücreli gecen sefer ki 4 hucreliydi belkide ondan tutmadi bilemiyorum ki kismetbktm yazyo bseyler ama anlmdm cnm 10h yazyo trasfer edilen
Gyet iyi dogru yank korkma bence icini ferah tut bi batma bisi belirti varmiDgru mu
Canim yasin kac onemli olan o eger 35 den kucuksen genelde tek embriyo transfer ediyolar buda gebelik sansini etkiliyo bence..Ben eurofertildeyim ikinci denemem memnunum ama yasim ufak oldugundan tek transfer oluyorm..Bide polip icin ameliyat olmustum florance nighttingale da kadikoy nuri bey var bide hatice hnim onlarla gorus bide eurofertil mine hanimi ara fiyat bilgisi icin baskaaa bahceci var ama cok pahaliydi.Suan aklima gelen bunlar ben temmuzda epey arastirmistimArkadaslar ben gene negagif sonucu alinca artik turkiyede denemeye karar verdim bana hangi merkezleri tavsiye edersiniz arastirmalarjnizda nereler on plana cikti lutfen acele cevap verin kafam vok karisti..
Yok cnm sadce doymym ackym hep bide bu aksm ara ara kasgma batma olyo hepsi bu he bide ateş basyo iki gündür ne blm tatlm inanki belrti aramyom hep evde iş guc yapym 6 dn snra aksm yatym tv izlym koltukta o zmn hissedymGyet iyi dogru yank korkma bence icini ferah tut bi batma bisi belirti varmi
Fazla is yapmaa eger tuttuysa suan yerlesme asmasinsadir dikkat et nolur nolmaz..Insallah tutmusturcanm ya bida stres ysamk zorunda kalmylim zor cunkuYok cnm sadce doymym ackym hep bide bu aksm ara ara kasgma batma olyo hepsi bu he bide ateş basyo iki gündür ne blm tatlm inanki belrti aramyom hep evde iş guc yapym 6 dn snra aksm yatym tv izlym koltukta o zmn hissedym
İnşallah cnm napim mecburum çamaşır ASTM bugün yemk yapym evi Süpürdm bu günlük işlerFazla is yapmaa eger tuttuysa suan yerlesme asmasinsadir dikkat et nolur nolmaz..Insallah tutmusturcanm ya bida stres ysamk zorunda kalmylim zor cunku
Ay bende yemek yptim ama cmasir asmiyorum yikmiyorum uznmim die gerci bnm ip yuksek cok dikkat et karnini germe canmİnşallah cnm napim mecburum çamaşır ASTM bugün yemk yapym evi Süpürdm bu günlük işler
Bde yüksek Tabure cktm ASTM napm eşimin gycek pek bişey kalmynca bu arada 10h olmasi iyi dmk dmi off sevnm mi blmym valla allak bullak oldmAy bende yemek yptim ama cmasir asmiyorum yikmiyorum uznmim die gerci bnm ip yuksek cok dikkat et karnini germe canm
Gayet iyi bence..Yani benimkinden iyi .3. Günde 6 yada 8 en fazla 10 olur bölunme diyolar aeninki 10 dah nolsun insllh tutarBde yüksek Tabure cktm ASTM napm eşimin gycek pek bişey kalmynca bu arada 10h olmasi iyi dmk dmi off sevnm mi blmym valla allak bullak oldm
İnşallah cnm ya insallah hepimzn tutsun Rabbim bida ugrastrmasnGayet iyi bence..Yani benimkinden iyi .3. Günde 6 yada 8 en fazla 10 olur bölunme diyolar aeninki 10 dah nolsun insllh tutar
Amin valla bazen bende okadar umitsizlige kapiliyorum ki..Cok normal aslinda zor bi sürec..İnşallah cnm ya insallah hepimzn tutsun Rabbim bida ugrastrmasn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?