Galiba en sagliklisi 10. Gun ama 8. Günde idrale geçmeye başlıyorTam benlik bu süpermis ben smdi ne zmn idrar da ogreneblrm
Cuma günü o zmn offf bugün zor geçti yarn nasl geçecek allahm gecelri de uyuyamyrm strestenGaliba en sagliklisi 10. Gun ama 8. Günde idrale geçmeye başlıyor
Canım stres yapma diycem ama bende aynı durumdayım 2 gecedir uyku haram oldu zaten wc kalkıyorum 3 kere gecede allah yardımcımız olsun.Cuma günü o zmn offf bugün zor geçti yarn nasl geçecek allahm gecelri de uyuyamyrm stresten
Amn cnm amin yarın bi atlatsammCanım stres yapma diycem ama bende aynı durumdayım 2 gecedir uyku haram oldu zaten wc kalkıyorum 3 kere gecede allah yardımcımız olsun.
Snindemi 29 du tahlilin ?? Hele şu kan testi gününü düşündükçe kalbim ağzımdan çıkıcak gibi atıyor güm güm. ..Amn cnm amin yarın bi atlatsamm
Evt cnm 29 da ama ben kan testi vermek istemym adet olursam vermem kan testi o heyecan kalbim kaldrmyo inan ki çok piskoljm bzluyor 2.0 ckyo hep artk 2 den nefret ettm inankiSnindemi 29 du tahlilin ?? Hele şu kan testi gününü düşündükçe kalbim ağzımdan çıkıcak gibi atıyor güm güm. ..
Canim yaa rabbim insallah cokbekletmez ama bilmiyorum neden istedilerKuzum biz yeni başladık 4 ay oldu ama öyle umutsuz konuştu ki doktor yerle bir oldu moralim inşallah silinmez
Yarın E2 estradion ve progesteron testi istediler onu yaptıracağım ne için lazım bilmiyorum acaba hamilelik çıkarmı
Ama bildiğim kadarıyla su an kullandığımız ilaçlar engelliyor regli olmamızı senin kaçın denemen kaç tane koymuslardi... embriyoEvt cnm 29 da ama ben kan testi vermek istemym adet olursam vermem kan testi o heyecan kalbim kaldrmyo inan ki çok piskoljm bzluyor 2.0 ckyo hep artk 2 den nefret ettm inanki
Toplamadan sonra çok ağrım olmuştu igne vuruldum devam ederse minos et kullanarak bilirsin demişlerdi aldım ama hic içmedim. .. ama hafif ağrı kesicilerin sorun olcanı sanmam ... senbyarin dr sır istersen ama ...Kızlar hiç transfer sonrası içinizde ağrı kesici kullanan oldumu ben migren hastasıyım bugün başım beni çok zorladı bi tane parol plus içmek zorunda kaldım hamileler bile içiyor biliyorum ama şimdi içim içimi yiyo fikriniz varmı vücudumdaki bütün ağrılar geçti çünkü
İlk denemem cnm 1 tane koydularAma bildiğim kadarıyla su an kullandığımız ilaçlar engelliyor regli olmamızı senin kaçın denemen kaç tane koymuslardi... embriyo
Benimde ilk 2 tane yad kaçtı benim 38İlk denemem cnm 1 tane koydular
Cnm dr ağrı olrsa parola içn dyr korkma bsey olmaz inşallahKızlar hiç transfer sonrası içinizde ağrı kesici kullanan oldumu ben migren hastasıyım bugün başım beni çok zorladı bi tane parol plus içmek zorunda kaldım hamileler bile içiyor biliyorum ama şimdi içim içimi yiyo fikriniz varmı vücudumdaki bütün ağrılar geçti çünkü
Ya aslında bişiler oluyo ama.kanımca bunlar kullandığımız ilaçlardan....Kizlar merhaba bende test gunu bekliyorum zaman gecmiyo sizde belirti var mi
26 cnm inşallah Rabbim nasip edrBenimde ilk 2 tane yad kaçtı benim 38
O zaman sorun yok hamislerinde bi yerleri ağrir tabiki ...Cnm dr ağrı olrsa parola içn dyr korkma bsey olmaz inşallah
Ya sevindim cnm çok saol bilgi verdiğin için içim içimi yiyoduCnm dr ağrı olrsa parola içn dyr korkma bsey olmaz inşallah
Bencede bide kendimizi dinlemekten çoguYa aslında bişiler oluyo ama.kanımca bunlar kullandığımız ilaçlardan....
İşlhhhh benim reZervimde azalmış bu olmassa hemen diğer ay devam sen nerde yaptirdin..26 cnm inşallah Rabbim nasip edr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?