transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Snindemi 29 du tahlilin ?? Hele şu kan testi gününü düşündükçe kalbim ağzımdan çıkıcak gibi atıyor güm güm. ..
Evt cnm 29 da ama ben kan testi vermek istemym adet olursam vermem kan testi o heyecan kalbim kaldrmyo inan ki çok piskoljm bzluyor 2.0 ckyo hep artk 2 den nefret ettm inanki

Canim yaa rabbim insallah cokbekletmez ama bilmiyorum neden istediler

Evt cnm 29 da ama ben kan testi vermek istemym adet olursam vermem kan testi o heyecan kalbim kaldrmyo inan ki çok piskoljm bzluyor 2.0 ckyo hep artk 2 den nefret ettm inanki
Ama bildiğim kadarıyla su an kullandığımız ilaçlar engelliyor regli olmamızı senin kaçın denemen kaç tane koymuslardi... embriyo

Kızlar hiç transfer sonrası içinizde ağrı kesici kullanan oldumu ben migren hastasıyım bugün başım beni çok zorladı bi tane parol plus içmek zorunda kaldım hamileler bile içiyor biliyorum ama şimdi içim içimi yiyo fikriniz varmı vücudumdaki bütün ağrılar geçti çünkü

Toplamadan sonra çok ağrım olmuştu igne vuruldum devam ederse minos et kullanarak bilirsin demişlerdi aldım ama hic içmedim. .. ama hafif ağrı kesicilerin sorun olcanı sanmam ... senbyarin dr sır istersen ama ...

Cnm dr ağrı olrsa parola içn dyr korkma bsey olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…