- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 36
Evt cnm malsfAmin valla bazen bende okadar umitsizlige kapiliyorum ki..Cok normal aslinda zor bi sürec..
Neyse canim konuyu takibe aldim buralarda oluran gorusuruz hayirli sonuclar aliriz insllahEvt cnm malsf
Tm Cnm burlrdym inşallahNeyse canim konuyu takibe aldim buralarda oluran gorusuruz hayirli sonuclar aliriz insllah
İnşallah bu sabah eczane den aldığım testi yaptım negatif çıktı canım sıkıldı açıkcası
Doktorun kim zeynepcim alev hanm mi
Slm kaçıncı gununkiİnşallah bu sabah eczane den aldığım testi yaptım negatif çıktı canım sıkıldı açıkcası
Bugün 10 olduSlm kaçıncı gununki
Belki daha geçmemiştir cnm gebelik hormonu idrale sıkma canıniBugün 10 oldu
Bilemiyorum artık Rabbim hayırlısını versin acaba kan testi yaptırsam çıkarmış bugünBelki daha geçmemiştir cnm gebelik hormonu idrale sıkma canıni
Valla canım her şey kişiye özel olduğu için herkeste farklı oluyor bunlar bazen 12. Gun anca belli oluyor bazılarında 10 kendini rahatlatmak istiyorsan yaptır istersenBilemiyorum artık Rabbim hayırlısını versin acaba kan testi yaptırsam çıkarmış bugün
Hayırlı olsun canım kat kat artsın değerin inşallah:)Kızlar 9. Günüm test sonucunu aldım. 84 çıktı. Hayırlısı bakalim
Transfer saymazsan mi 8 gün cnmKizlar bugun evde test yaptim negatif ilk gunu 8. Gunum keskemyapmasaydim
EwetTransfer saymazsan mi 8 gün cnm
Amin cnm allah ağzından duysun...arkadaşlar merhaba ..dün dondurulmuşlarla transfterim gerekleşti ve bu ikinci denememiz.sizleri takip ediyordum yazmak istedim:)birlikte gün sayalım ve mutlu haberlerimizi verelimhepimiz için hayırlısı olsun ,bebeklerimiz bizi bırakmasın inşallah...
Hayirlisi olsun canim..kacinci gundu kac embriyo transfer oldu bide yasın kac cok mj sordumarkadaşlar merhaba ..dün dondurulmuşlarla transfterim gerekleşti ve bu ikinci denememiz.sizleri takip ediyordum yazmak istedim:)birlikte gün sayalım ve mutlu haberlerimizi verelimhepimiz için hayırlısı olsun ,bebeklerimiz bizi bırakmasın inşallah...
Dur bklm hmn kötü dsnme 10 11 gnde bile ckmyo bazn bkle brazdaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?