transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Kızlaar erken test yaptirmayin ben gecen denememde 8. gün yaptirdim negatifi alinca cok agladim yani tutunma evresinde belkide biz uzulunce tutunamiyo..

Kızlar bende gaza geldim galiba 5. Gün ve ben idrar testi yapıyorum ama tek çizgi zaman geçmiyor oynatmaya az kaldi

Yapma bn yaptm hep pozitf ckti 3 4 5 snra gittikce siliklesti dha da yapmadm evde test kalmadı ovulasyon testi kullanym şimdi de sen Yapma bekle cnm
Canım ben dünden başladım yapmaya ama yok ayrıca bende çok var istersen gondereyim amakizlar şaka bir yana adet sancısı gibi bir sancı var dun ve bugün hafif sarımtırak akıntı geldi sizlerdede varmı başka da bisey yok diğerleri ilaçlardan zaman geçmiyor 10.gün kan vercem dayanamam zaten hız 12 beklememistim

Günaydın. ...
Valla benim 7. Günüm hiç bişi yok ne ağrı ne sizi ne sancı ... yalnızca bu gün hep ağlayasim geliyo

Bende hic belirti yok akinti falan yok sanci da yok sadece gögüslerim kocaman oldu agriyo oda ilaclardan..

Bende de var adet ağrısı korkma dr aradı bugün sordm korkma dedi normal şuan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…