Bilemedim ki yaaa iki gundur agzimda da degisik bir tat var yarin kan vercem pazartesiyi beklemdk istemiyorum cok zor geciyr gunlerDur bklm hmn kötü dsnme 10 11 gnde bile ckmyo bazn bkle brazdaha
Bnde kan testnden korkym işte ne blm hyrlisi olsn inşallah pozitif sonuç alrsn kandaBilemedim ki yaaa iki gundur agzimda da degisik bir tat var yarin kan vercem pazartesiyi beklemdk istemiyorum cok zor geciyr gunler
Amiiiiiin insallhBnde kan testnden korkym işte ne blm hyrlisi olsn inşallah pozitif sonuç alrsn kanda
Önemli değil canım sorarak öğreneceğiz tabiki:) Iki embriyo transfer edildi yaşim da 31:)Hayirlisi olsun canim..kacinci gundu kac embriyo transfer oldu bide yasın kac cok mj sordum
Aa hangi hastane o bana yasim ufak die tek transfer edildide seninde ufakÖnemli değil canım sorarak öğreneceğiz tabiki:) Iki embriyo transfer edildi yaşim da 31:)
Ay bnimde 5. Gün off patliyorum bjgun disari ciksammi acabaKızlar bende gaza geldim galiba 5. Gün ve ben idrar testi yapıyorum ama tek çizgi zaman geçmiyor oynatmaya az kaldi
Yapma bn yaptm hep pozitf ckti 3 4 5 snra gittikce siliklesti dha da yapmadm evde test kalmadı ovulasyon testi kullanym şimdi deKızlar bende gaza geldim galiba 5. Gün ve ben idrar testi yapıyorum ama tek çizgi zaman geçmiyor oynatmaya az kaldi
Kiz ziyan etme testleri ovulasyondanda bisi cikmiyoYapma bn yaptm hep pozitf ckti 3 4 5 snra gittikce siliklesti dha da yapmadm evde test kalmadı ovulasyon testi kullanym şimdi desen Yapma bekle cnm
Canım ben dünden başladım yapmaya ama yok ayrıca bende çok var istersen gondereyim amaYapma bn yaptm hep pozitf ckti 3 4 5 snra gittikce siliklesti dha da yapmadm evde test kalmadı ovulasyon testi kullanym şimdi desen Yapma bekle cnm
Valla benim 7. Günüm hiç bişi yok ne ağrı ne sizi ne sancı ... yalnızca bu gün hep ağlayasim geliyoCanım ben dünden başladım yapmaya ama yok ayrıca bende çok var istersen gondereyim amakizlar şaka bir yana adet sancısı gibi bir sancı var dun ve bugün hafif sarımtırak akıntı geldi sizlerdede varmı başka da bisey yok diğerleri ilaçlardan zaman geçmiyor 10.gün kan vercem dayanamam zaten hız 12 beklememistim
Bende de var adet ağrısı korkma dr aradı bugün sordm korkma dedi normal şuan dediCanım ben dünden başladım yapmaya ama yok ayrıca bende çok var istersen gondereyim amakizlar şaka bir yana adet sancısı gibi bir sancı var dun ve bugün hafif sarımtırak akıntı geldi sizlerdede varmı başka da bisey yok diğerleri ilaçlardan zaman geçmiyor 10.gün kan vercem dayanamam zaten hız 12 beklememistim
Kiz ziyan etme testleri ovulasyondanda bisi cikmiyo[/QUOTE ne blm can sıkıntısı bazn koyu cknca gebelik anlasliyormus iste hain koca almyo test
Ya bilmiyorum canm ben bi kere tecrube ettim ya erkken yaptim cok uzuldum bu kez gunune kadar beklicem insallah
Canım bende mutvakla yatak arası mekik dokuyorumGünaydın. ...
Valla benim 7. Günüm hiç bişi yok ne ağrı ne sizi ne sancı ... yalnızca bu gün hep ağlayasim geliyo
Bekle cnm zamn gecmyo evt ama naplmYa bilmiyorum canm ben bi kere tecrube ettim ya erkken yaptim cok uzuldum bu kez gunune kadar beklicem insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?