- 9 Aralık 2014
- 870
- 791
- 133
- 46
Bende de var adet ağrısı korkma dr aradı bugün sordm korkma dedi normal şuan dedi[/QUO tamam canım sağol acaba Gelecek hafta salı gelrmiki gel teskere gel
yokSennde mi salı test günün
Bnmde persembe ya belki ozamana kadar belirtiler olur diyorum ama insallahyok
Benimki perşembe ama ben salı yapcam
Benm salı bende idrar yapcm bi iki gün çıkmazsa pazrtesi yapcm sağlık Ocakları yapyrmu kzlar hc haberm yokyok
Benimki perşembe ama ben salı yapcam
Canım idrar testinde 8. Gun gördum ikinci çizgiyi ama silik cizgiydi öyle kıpkırmızı degildi. Benim ki 3. gun embriyosuCuma günü o zmn offf bugün zor geçti yarn nasl geçecek allahm gecelri de uyuyamyrm stresten
Benimkide 3 gün mus cnm yarn 8.ci gün çok korkym hatta idrarda çıkmazsa kanda yaptrmak istemym nefret edym kan testnden eğer tutmdysa kırmızılar gelsn kan vermm yetrkiCanım idrar testinde 8. Gun gördum ikinci çizgiyi ama silik cizgiydi öyle kıpkırmızı degildi. Benim ki 3. gun embriyosu
Kan vermekten mi korkuyosun canm..Ama herkes ayni degildir bak idrarda hemen cikmayabilir cift cizgi.. bide yerlesme kanamasini adet sanabilirsin bnm ablamda öyle olmustu..Benimkide 3 gün mus cnm yarn 8.ci gün çok korkym hatta idrarda çıkmazsa kanda yaptrmak istemym nefret edym kan testnden eğer tutmdysa kırmızılar gelsn kan vermm yetrki
Evt cnm ben anlym sancmdn faln anlrm inan kan vermek istemymKan vermekten mi korkuyosun canm..Ama herkes ayni degildir bak idrarda hemen cikmayabilir cift cizgi.. bide yerlesme kanamasini adet sanabilirsin bnm ablamda öyle olmustu..
E tabi normal tebrik ederiimmmmmmerhabalar ben bişey danışabilir miyim sizlere
ilk tüp bebek denemem ve kafam karıştı
12 aralıkta yumurta toplama yapıldı
16 aralıkta embriyo transferi yapıldı
21 aralıkta bhcg 229
23 aralık bhcg 538
normal mi bunlar
Tabiki normal hamilesin işte değerinde yükseliyor tebrik ederimmerhabalar ben bişey danışabilir miyim sizlere
21 aralıkta bhcg 229
23 aralık bhcg 538
normal mi bunlar
merhabalar ben bişey danışabilir miyim sizlere
21 aralıkta bhcg 229
23 aralık bhcg 538
normal mi bunlar[/QUOT onu ben blmıym ama baya erken ckms kanda bide gzl ckms değernz 2 tane mi transfer edldi
Aaa evet dikkat etmemistim çoğul gebelik heralde yoksa bu kadar erken çıkarmi kiama embriyo transferi sonrası 5.gün test yaptım ben hep bakıyorum 12.gün yapılmış
Aaa evet dikkat etmemistim çoğul gebelik heralde yoksa bu kadar erken çıkarmi ki
Dur panik yapma iyi düşün iyi olsunya çoklu gebeliklerde bile 5.gün betahcg alan yok(( baktım hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?