transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Ne güzel olurdu bizde beklemezdik çok korkuyorum sonuc ne olacak Allah kimseyi evlat hasretiyle sinamasin biran önce kucaklarımiz dolsun aminn.

Dün resmen kısmetse olur programina agladim hep dalga gecerim baya icim cikti reklamlara bile gozkerim doluyo nasi bi hormon yukluyolarsa ilaclar

Canım idrar testinde 8. Gun gördum ikinci çizgiyi ama silik cizgiydi öyle kıpkırmızı degildi. Benim ki 3. gun embriyosu
Benimkide 3 gün mus cnm yarn 8.ci gün çok korkym hatta idrarda çıkmazsa kanda yaptrmak istemym nefret edym kan testnden eğer tutmdysa kırmızılar gelsn kan vermm yetrki

Benimkide 3 gün mus cnm yarn 8.ci gün çok korkym hatta idrarda çıkmazsa kanda yaptrmak istemym nefret edym kan testnden eğer tutmdysa kırmızılar gelsn kan vermm yetrki
Kan vermekten mi korkuyosun canm..Ama herkes ayni degildir bak idrarda hemen cikmayabilir cift cizgi.. bide yerlesme kanamasini adet sanabilirsin bnm ablamda öyle olmustu..

merhabalar ben bişey danışabilir miyim sizlere
ilk tüp bebek denemem ve kafam karıştı
12 aralıkta yumurta toplama yapıldı
16 aralıkta embriyo transferi yapıldı
21 aralıkta bhcg 229
23 aralık bhcg 538
normal mi bunlar

E tabi normal tebrik ederiimmmmm

Tabiki normal hamilesin işte değerinde yükseliyor tebrik ederim

evet erken çıktı 1 tane bana normal gelmiyor
yükselip böyle düşebilirmiş
olabilir mi
yazılarda mutlaka 12.gün verin bu arada yapılan testler pozitif değerler doğru olmayabilir diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…