5. Gun çıkmış yani kanda valla normalde 8. Günde gebelik hormonu kanà geçiyor dr arayıp sorsan. .. keşkemerhabalar ben bişey danışabilir miyim sizlere
ilk tüp bebek denemem ve kafam karıştı
12 aralıkta yumurta toplama yapıldı
16 aralıkta embriyo transferi yapıldı
21 aralıkta bhcg 229
23 aralık bhcg 538
normal mi bunlar
5. Gun çıkmış yani kanda valla normalde 8. Günde gebelik hormonu kanà geçiyor dr arayıp sorsan. .. keşke
Yok cnmm bizimkiler hep fikir ordan burdan duyduğumuz okuduğumuz şeyler eniyisini doktorun bilir hem değerler yüksekse niye iç açıcı olmasinkipek iç açıcı değil gibi di mi
Neden beklemedinki canim catlatma ignesi oldunmuya çoklu gebeliklerde bile 5.gün betahcg alan yok(( baktım hep
Canm idrar degl kan testi anldnmi yüzde yüz çıkar yanlma payi yok ama bnce dr mutlka ara sor bi tuhaflık var insallah da hamilesndr cnm çatlatma iğnesi ne zmn vurndn bide başka iğne vurunyrmusnevet erken çıktı 1 tane bana normal gelmiyor
yükselip böyle düşebilirmiş
olabilir mi
yazılarda mutlaka 12.gün verin bu arada yapılan testler pozitif değerler doğru olmayabilir diyor
Evet catlama ignesi faktörude var tabi... kaç tane transfer oldun pekiNeden beklemedinki canim catlatma ignesi oldunmu
Canım doktor bana ikiz olma ihtimali var dedi ona rağmen 8. gün ikinci çizgi çok silikti aklında olsun. Insaalh pozitif sonuçu alırsın. Diklat et strese girme cok etkiliyormusBenimkide 3 gün mus cnm yarn 8.ci gün çok korkym hatta idrarda çıkmazsa kanda yaptrmak istemym nefret edym kan testnden eğer tutmdysa kırmızılar gelsn kan vermm yetrki
Evet catlama ignesi faktörude var tabi... kaç tane transfer oldun peki
Tm cnm saol 2 embriyo transfer edlmisti Yani snaCanım doktor bana ikiz olma ihtimali var dedi ona rağmen 8. gün ikinci çizgi çok silikti aklında olsun. Insaalh pozitif sonuçu alırsın. Diklat et strese girme cok etkiliyormus
Evet catlama ignesi faktörude var tabi... kaç tane transfer oldun peki
Ne zmn mesela kaç gün oldu cnmçatltma iğnesinin faktörü ne ki
o iğneyi önce oldum
Ya bazen catlama ignelrı testleri etkili biliyor 1 ay önce olduysan zaten etkisi kalmamıştır yani bunu eledik...çatltma iğnesinin faktörü ne ki
o iğneyi önce oldum
Evet canım iki transfer edildi.Tm cnm saol 2 embriyo transfer edlmisti Yani sna
Ne zmn mesela kaç gün oldu cnm
Ya bazen catlama ignelrı testleri etkili biliyor 1 ay önce olduysan zaten etkisi kalmamıştır yani bunu eledik...
Hayrlsi Rabbim bizde nasp etsn inşallah guzl haberler alRZ bzdeEvet canım iki transfer edildi.
Pardon ben 1 ay önce anladım cnm catlama ignesi beta hormonu gibi görünen biliyor kanindan atilmadan yaparsan testleri bazen yanılta biliyorYa bazen catlama ignelrı testleri etkili biliyor 1 ay önce olduysan zaten etkisi kalmamıştır yani bunu eledik...
Canım 10 aralık ta yapmissindir 36 saat önce yapılıyor.12 aralık yumurta toplamadan önce tarih hatırlamıyorum ki
Genelde çatlatma iğnesi aksm vurulyo hatrlmya cals cnm ben 10 da vurunmstm meselaişte 12 aralık yumurta toplama ondan önce çatlatma
16 aralık transfer
21 aralık (transfer sonrası 5.gün) bhcg 229
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?