transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

5. Gun çıkmış yani kanda valla normalde 8. Günde gebelik hormonu kanà geçiyor dr arayıp sorsan. .. keşke

evet erken çıktı 1 tane bana normal gelmiyor
yükselip böyle düşebilirmiş
olabilir mi
yazılarda mutlaka 12.gün verin bu arada yapılan testler pozitif değerler doğru olmayabilir diyor
Canm idrar degl kan testi anldnmi yüzde yüz çıkar yanlma payi yok ama bnce dr mutlka ara sor bi tuhaflık var insallah da hamilesndr cnm çatlatma iğnesi ne zmn vurndn bide başka iğne vurunyrmusn

Benimkide 3 gün mus cnm yarn 8.ci gün çok korkym hatta idrarda çıkmazsa kanda yaptrmak istemym nefret edym kan testnden eğer tutmdysa kırmızılar gelsn kan vermm yetrki
Canım doktor bana ikiz olma ihtimali var dedi ona rağmen 8. gün ikinci çizgi çok silikti aklında olsun. Insaalh pozitif sonuçu alırsın. Diklat et strese girme cok etkiliyormus

Canım bence değeri iki günde bir %100 artmış dış gebelik olamaz düzenli artıyor yari n tahlil yapacak misin o zaman anlarsın zaten doktorun da 2 günde bir ister

Ya bazen catlama ignelrı testleri etkili biliyor 1 ay önce olduysan zaten etkisi kalmamıştır yani bunu eledik...
Pardon ben 1 ay önce anladım cnm catlama ignesi beta hormonu gibi görünen biliyor kanindan atilmadan yaparsan testleri bazen yanılta biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…