Pardon ben 1 ay önce anladım cnm catlama ignesi beta hormonu gibi görünen biliyor kanindan atilmadan yaparsan testleri bazen yanılta biliyor
Pardon ben 1 ay önce anladım cnm catlama ignesi beta hormonu gibi görünen biliyor kanindan atilmadan yaparsan testleri bazen yanılta biliyor
Dr aradnmi ilk denemenmi bu cnmyok 10 aralıkmış daha 13-14 gün olmuş
Dr aradnmi ilk denemenmi bu cnm
Ayy islh hamişsindir cnm...Dr aradnmi ilk denemenmi bu cnm
Ayy islh hamişsindir cnm...
İslh hamiş sindir cnm yaevet ilk deneme
dr ulaşamadım
Canim uzmeyimde o catlatma ignesi etkisi ama bu negatif anlamina gelmezişte 12 aralık yumurta toplama ondan önce çatlatma
16 aralık transfer
21 aralık (transfer sonrası 5.gün) bhcg 229
Canim uzmeyimde o catlatma ignesi etkisi ama bu negatif anlamina gelmez
İnşallah hamilesndr korkma ama sakin ol bi nefes al rahtla önce yaknnda hiç hastne faln yokmu sorablcgn dr ne blm hemşireevet ilk deneme
dr ulaşamadım
İnşallah hamilesndr korkma ama sakin ol bi nefes al rahtla önce yaknnda hiç hastne faln yokmu sorablcgn dr ne blm hemşire
12.gün diyorlar
Çatltma iğnesinin etkisi ne zmn gecyo kızlar yaCanim uzmeyimde o catlatma ignesi etkisi ama bu negatif anlamina gelmez
Çatltma iğnesinin etkisi ne zmn gecyo kızlar yaCanim uzmeyimde o catlatma ignesi etkisi ama bu negatif anlamina gelmez
Çatltma iğnesinin etkisi ne zmn gecyo kızlar ya
Ay onu bizde bilyrz deseydin zatn tuhaf oldgu için sordum deseydn ben derm biraz sivri dilliyim debi hemşireye tuhaf geldi :) dr dediğini yap 12.test ver dedi
bu kadar konuşmuyorlar ki
İnşallah hamilesndr korkma ama sakin ol bi nefes al rahtla önce yaknnda hiç hastne faln yokmu sorablcgn dr ne blm hemşire
Ay onu bizde bilyrz deseydin zatn tuhaf oldgu için sordum dedm ben biraz sivri dilliyim de
İdrar testinde de çift çizgi cikiyormu pekicevap bu :)
Ne 1 ay suryomu etki bida dr ararsa sorcm burda 14 16 gnde gdyo dye okdm1 aymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?