1 ay değildir yaf benim bildiğim 7 ila 10 gün arasiNe 1 ay suryomu etki bida dr ararsa sorcm burda 14 16 gnde gdyo dye okdm
Ne 1 ay suryomu etki bida dr ararsa sorcm burda 14 16 gnde gdyo dye okdm
İdrar testinde de çift çizgi cikiyormu peki
Bu testleri niye istedilerki senden sormadinmiKızlar transfer sonrası bugün 6. Günüm test istediler yaptırdım sonuç bu ne demek fikri olan varmı
Dr arasn unutmasm sorcmdoğrudur valla okuduysanız bence de 1 ay çok ben yanlış anlamış olabilirim
Bu testleri niye istedilerki senden sormadinmi
Evt öyle olblr1 ay değildir yaf benim bildiğim 7 ila 10 gün arasi
Hmm bende merak ettim valla benden istemediler böyle bişi sen transfer oldum demi belki değişiktir yöntemleri vardır yada senin durumuna özel gerci söylemiş ilaç Degisicez diye bence merak edicek bişi yok...Hormon değerlerine bakacağız eğer yetersiz vs bişi varsa ilaç değişiklik yada yükseltme yapılacak dediler ama ben çok merak ediyorum ne bu diye
canım benim transfer yapıldı 6. Günüm de gelip bu testleri mutlaka yaptırmam istendiHmm bende merak ettim valla benden istemediler böyle bişi sen transfer oldum demi belki değişiktir yöntemleri vardır yada senin durumuna özel gerci söylemiş ilaç Degisicez diye bence merak edicek bişi yok...
Estradiol hormonuna transferden önce bakılmaya başlanır. Hamilelik için çok önemli bir hormon. Transfer sonrasi Verilen ilaclar bu hormonların dengesini korumak içindir ayrica tutunma olduysa bunu korumak içindir. Rutin bir kontrol olarak bakabilirsin. Stres yapacak bisey yok. Doktorun işini sıkı tutuyor.Kızlar transfer sonrası bugün 6. Günüm test istediler yaptırdım sonuç bu ne demek fikri olan varmı
Çok teşekkürler içim rahatladıEstradiol hormonuna transferden önce bakılmaya başlanır. Hamilelik için çok önemli bir hormon. Transfer sonrasi Verilen ilaclar bu hormonların dengesini korumak içindir ayrica tutunma olduysa bunu korumak içindir. Rutin bir kontrol olarak bakabilirsin. Stres yapacak bisey yok. Doktorun işini sıkı tutuyor.
doğrudur valla okuduysanız bence de 1 ay çok ben yanlış anlamış olabilirim
Uzan dinlen canım korkma sakin ol...Kızlar bugün biraz fazla ayakta kaldım. Öğleden beri alt kısmımda sağ tarafta bir ağrı oluştu geçmiyor. Napıcam ya
Ayaklarinin altina yastik al capraz yap dinlenKızlar bugün biraz fazla ayakta kaldım. Öğleden beri alt kısmımda sağ tarafta bir ağrı oluştu geçmiyor. Napıcam ya
Uzan dinlen canım korkma sakin ol...
Sağolun tavsiyeniz için.Ayaklarinin altina yastik al capraz yap dinlen
Kaçıncı gün embriyosu olduğuna bağlı eğer 5. Embriyosuysa onlar 7. Günde alıyor sonuc. 3. Gün embriyosu olanlar 12. Günde sonuç alıyorya çoklu gebeliklerde bile 5.gün betahcg alan yok(( baktım hep
Canım benim bende erken menapoz riski var ondan çift koyulduAa hangi hastane o bana yasim ufak die tek transfer edildide seninde ufak
Anladm isallah tutar test gunun nezamandi canm..Benim aksam 5 ten beri sag kasigim agriyo ya korkuyorum vallaCanım benim bende erken menapoz riski var ondan çift koyuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?