transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Kızlar transfer sonrası bugün 6. Günüm test istediler yaptırdım sonuç bu ne demek fikri olan varmı

Eklentiler

• image.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 244
Hormon değerlerine bakacağız eğer yetersiz vs bişi varsa ilaç değişiklik yada yükseltme yapılacak dediler ama ben çok merak ediyorum ne bu diye
Hmm bende merak ettim valla benden istemediler böyle bişi sen transfer oldum demi belki değişiktir yöntemleri vardır yada senin durumuna özel gerci söylemiş ilaç Degisicez diye bence merak edicek bişi yok...

B
Hmm bende merak ettim valla benden istemediler böyle bişi sen transfer oldum demi belki değişiktir yöntemleri vardır yada senin durumuna özel gerci söylemiş ilaç Degisicez diye bence merak edicek bişi yok...
canım benim transfer yapıldı 6. Günüm de gelip bu testleri mutlaka yaptırmam istendi
Her gün bir göbek iğnesi verdi
Her gün 2 tane vajinal tüp
3 günde birde kalçadan 1 iğne
Testler ne işe yarıyor diye nette araştırdım hamilelik hormonun yükselmesi vs yazıyor meraktan çatlıycam

Kızlar transfer sonrası bugün 6. Günüm test istediler yaptırdım sonuç bu ne demek fikri olan varmı
Estradiol hormonuna transferden önce bakılmaya başlanır. Hamilelik için çok önemli bir hormon. Transfer sonrasi Verilen ilaclar bu hormonların dengesini korumak içindir ayrica tutunma olduysa bunu korumak içindir. Rutin bir kontrol olarak bakabilirsin. Stres yapacak bisey yok. Doktorun işini sıkı tutuyor.

Çok teşekkürler içim rahatladı

Kızlar bugün biraz fazla ayakta kaldım. Öğleden beri alt kısmımda sağ tarafta bir ağrı oluştu geçmiyor. Napıcam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…