- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 36
Benmde cnm nye öyle acbaAnladm isallah tutar test gunun nezamandi canm..Benim aksam 5 ten beri sag kasigim agriyo ya korkuyorum valla
Üsüttüm mü acaba of ya agrisa dert agrimasa dertBenmde cnm nye öyle acba
sağol inşallah hepimiz bebeklerimize bir an evvel kavuşuruzAnladm isallah tutar test gunun nezamandi canm..Benim aksam 5 ten beri sag kasigim agriyo ya korkuyorum valla
Olablr bn hic dikkat etmym abdest alirkn çıplak aygm yere taşa basym bnyom taş fayns terlik gymeyi akl etmymÜsüttüm mü acaba of ya agrisa dert agrimasa dert
Ben ilk denememde yasadimmi hatirlamiyorum ama umutlanmak istiyorum ama olmaz gibide geliyo insallah hepimiz aliriz güzel haberi benimde 31 indesağol inşallah hepimiz bebeklerimize bir an evvel kavuşuruz4 ocak test günüm.ben hiç yaşamadım ama genelde kasık ağrısını iyiye yoruyorlar.inşallah seninki de güzel haber müjdeleyicisidir:)
Dikkat et canim bide üsütmeyle ugrasirsin yoksa allah korusun..Benim dün ve bugun tansiyonum düstü ayramla kafami kaldirdim resmen ilaclar bitsede kurtulsakOlablr bn hic dikkat etmym abdest alirkn çıplak aygm yere taşa basym bnyom taş fayns terlik gymeyi akl etmym
Ne ilaci kullnyn cnm bn tek fitil bde vitamin icymBen ilk denememde yasadimmi hatirlamiyorum ama umutlanmak istiyorum ama olmaz gibide geliyo insallah hepimiz aliriz güzel haberi benimde 31 inde
Dikkat et canim bide üsütmeyle ugrasirsin yoksa allah korusun..Benim dün ve bugun tansiyonum düstü ayramla kafami kaldirdim resmen ilaclar bitsede kurtulsak
Ben de fitil folikasit estrofem bide coraspin die bi bebek aspirini..Ilk tedavimde bende tek fitoldi ama bu dondurulmus die sanirimNe
Ne ilaci kullnyn cnm bn tek fitil bde vitamin icym
Ikimiz içinde 4 ocak önemli yani :) bende inşallah kalp atışını duyacağım 4 ocakta :)sağol inşallah hepimiz bebeklerimize bir an evvel kavuşuruz4 ocak test günüm.ben hiç yaşamadım ama genelde kasık ağrısını iyiye yoruyorlar.inşallah seninki de güzel haber müjdeleyicisidir:)
Seninde mi 4 ocak canım. Kaçıncı gün transferde kasiklarin mi ağrıyor
Seninde mi 4 ocak canım. Kaçıncı gün transferde kasiklarin mi ağrıyor
Canım benim yumurta toplamadan beri ağrıyordu kasiklarim. Transferin ilk 5 günü kasıklarim ağrıdı hep. Jel için 15 dk evin icinde yuruyordum ve bel agrisindan hemen uzaniyordum ilaçlar etkiliyor bünyeleri rahat ol :) strese sokma kendini cok önemliymişbenimde 22 aralkık transfer 4 ocak test gunum 3. günüm cok agrım var belim karnım kasıklarım adet olucakmıs gıbı agrıyor
ahh arkadaşım crinone jel kullanıyorum sadece sbah akşam.ama benimde belim ciddi derecede agrıyo regli olucagımda ki gibi pazartesi test günüm offfKızlar progeston iğnemi oldum ya benım belim cok agrıyor
ahh arkadaşım crinone jel kullanıyorum sadece sbah akşam.ama benimde belim ciddi derecede agrıyo regli olucagımda ki gibi pazartesi test günüm offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?