transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Anladm isallah tutar test gunun nezamandi canm..Benim aksam 5 ten beri sag kasigim agriyo ya korkuyorum valla
sağol inşallah hepimiz bebeklerimize bir an evvel kavuşuruz4 ocak test günüm.ben hiç yaşamadım ama genelde kasık ağrısını iyiye yoruyorlar.inşallah seninki de güzel haber müjdeleyicisidir:)

sağol inşallah hepimiz bebeklerimize bir an evvel kavuşuruz4 ocak test günüm.ben hiç yaşamadım ama genelde kasık ağrısını iyiye yoruyorlar.inşallah seninki de güzel haber müjdeleyicisidir:)
Ben ilk denememde yasadimmi hatirlamiyorum ama umutlanmak istiyorum ama olmaz gibide geliyo insallah hepimiz aliriz güzel haberi benimde 31 inde
Olablr bn hic dikkat etmym abdest alirkn çıplak aygm yere taşa basym bnyom taş fayns terlik gymeyi akl etmym
Dikkat et canim bide üsütmeyle ugrasirsin yoksa allah korusun..Benim dün ve bugun tansiyonum düstü ayramla kafami kaldirdim resmen ilaclar bitsede kurtulsak

Ne
Ne ilaci kullnyn cnm bn tek fitil bde vitamin icym

Günaydın kızlar. Bugün karın Ağrı'sıyla uyandım 2 gün sonra adet günüm. Adete yakın bu tarz ağrı yaşarım bugün de yaşadım. Benim gibi ağrı çekip pozitifi gören var mı?

Bugun trasnferimin 3 .günü karın agrısı gaz sancısı karında gerginlik gece her 1 saate wc sıkısıklıgı maf oldum

Ikimiz içinde 4 ocak önemli yani :) bende inşallah kalp atışını duyacağım 4 ocakta :)

Günaydın kızlar .Son durum nedir herkes transfer tarihini ve test gününü paylaşsa ya .takip edelim .benim transfer 18 aralık test günüm 30 aralık 7. Günüm belirti yok ama umut çok ☺

benimde 22 aralkık transfer 4 ocak test gunum 3. günüm cok agrım var belim karnım kasıklarım adet olucakmıs gıbı agrıyor

benimde 22 aralkık transfer 4 ocak test gunum 3. günüm cok agrım var belim karnım kasıklarım adet olucakmıs gıbı agrıyor
Canım benim yumurta toplamadan beri ağrıyordu kasiklarim. Transferin ilk 5 günü kasıklarim ağrıdı hep. Jel için 15 dk evin icinde yuruyordum ve bel agrisindan hemen uzaniyordum ilaçlar etkiliyor bünyeleri rahat ol :) strese sokma kendini cok önemliymiş

ahh arkadaşım crinone jel kullanıyorum sadece sbah akşam.ama benimde belim ciddi derecede agrıyo regli olucagımda ki gibi pazartesi test günüm offf

ben hem cr,one jel hem progeston ıgne kullanıyorum jelim bitane benım acaba ıgne kullandıgım ıcın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…