Doktoruna arayıp sorsan mi o zaman canim. Parol alabilirsin demisti doktor ağrın çok olursaBenım bu 3uncu canım ilk 2sıde pzoıtıftı ama bole agrım oldugunu hatırlamıyorum
Doktoruna arayıp sorsan mi o zaman canim. Parol alabilirsin demisti doktor ağrın çok olursa
ahh arkadaşım crinone jel kullanıyorum sadece sbah akşam.ama benimde belim ciddi derecede agrıyo regli olucagımda ki gibi pazartesi test günüm offf
Bende de 5.6 . Gün kasigima iğne batması gibi sizilar giriyordu. Moralini bozma her birimizde farklı baksana .ama 4.5.6 .günler yerleşiyorsa o günlerde ağrı sizi olması olumlu olabilir. Bazılarının ilaçlar belki daha çok etkiliyordur bel ağrısı şişkinlik olabilir.ben aspirin estrofem progestan vajinal fitil ve hergün progeston igne kullanıyorum .ben de de hiç yan etki yapmıyorlar herhalde .bişey hissetmiyorum yani.Arkadaşlar Banada ayın 19 unda transfer yapıldı bence ilk sol bacakta ağrı oldu iki gün.5 ve 6 ıncı gün kasıklarımda ağrı oldu özellikle dün kasıklarımda ara ara orta şiddette ağrılar girdi. Bugün ağrılarında çok çok azalma var en azından bu sabah Gerçi bacak ağrımda sabah geçiyordu.Bugün 7inci günüm umarım tutar.Bazıları hiç bir belirtinin olmaması iyiye işaret diyor Buda moralimi bozuyor
aynı gün transfer yapılmış pazartesi test günüm 5. gün emriyosu yaaa inşallah güzel haberler alıcaz hepimiz.allah yardımcımız olsun.Arkadaşlar Banada ayın 19 unda transfer yapıldı bence ilk sol bacakta ağrı oldu iki gün.5 ve 6 ıncı gün kasıklarımda ağrı oldu özellikle dün kasıklarımda ara ara orta şiddette ağrılar girdi. Bugün ağrılarında çok çok azalma var en azından bu sabah Gerçi bacak ağrımda sabah geçiyordu.Bugün 7inci günüm umarım tutar.Bazıları hiç bir belirtinin olmaması iyiye işaret diyor Buda moralimi bozuyor
Evet 5 inci gün embriyosu bende pazartesi veya Salı test yapacam.Ama bacak ağrısı fazla yok sanırım. doktorum rahmın genişlemesine bağlı olarak agrı bacağa vurabilir dediaynı gün transfer yapılmış pazartesi test günüm 5. gün emriyosu yaaa inşallah güzel haberler alıcaz hepimiz.allah yardımcımız olsun.
Peki sizin test pozitif mi çıktıBende de 5.6 . Gün kasigima iğne batması gibi sizilar giriyordu. Moralini bozma her birimizde farklı baksana .ama 4.5.6 .günler yerleşiyorsa o günlerde ağrı sizi olması olumlu olabilir. Bazılarının ilaçlar belki daha çok etkiliyordur bel ağrısı şişkinlik olabilir.ben aspirin estrofem progestan vajinal fitil ve hergün progeston igne kullanıyorum .ben de de hiç yan etki yapmıyorlar herhalde .bişey hissetmiyorum yani.
yok canım bacak agrısı belim agrıyo sadece regli olucak gibiyim.üst üste işde 2 gün öncede diş agrım başladı ki yıllardır diş agrısı bilmem.hayırlısı bakalımEvet 5 inci gün embriyosu bende pazartesi veya Salı test yapacam.Ama bacak ağrısı fazla yok sanırım. doktorum rahmın genişlemesine bağlı olarak agrı bacağa vurabilir dedi
Hayırlısı inşallah olumlu sonuçlanır hepimizinyok canım bacak agrısı belim agrıyo sadece regli olucak gibiyim.üst üste işde 2 gün öncede diş agrım başladı ki yıllardır diş agrısı bilmem.hayırlısı bakalım
Hadi yaaa dondurulmusmu kaç gün oldu transfer denKızlar,
Benim yarın test günüm. Resmen bugün bana geçmiyor. Bi endişeleniyorum , bi mutluyum. Resmen duygu durum bozukluğu yaşıyorum :) Dün akşamda yanıltıcı olacağını bile bile idrar testi yaptım, silik ama pozitif çıktı, yani resmen kaşınıyorum :)
30 aralık test günüm hiç idrar testi de yapmadım .hergün sabah resmen değişik ruh haliyle kalkıyorum. Birgün daha umutlu.hiç ağrı sizi olmayınca biraz umutsuz işte .ama diyorum normal hamile kalsaydım da hissetmeyecektim belki zaten .şimdi kendimizi dinliyoruz kanıtlar bulmaya çalışıyoruz ister istemezPeki sizin test pozitif mi çıktı
cnm ya genelde testen önce pozitif olanlar hamiş oluYo sanki cunkı sen erken yapmadın evde test islh hamilesindir cnmm. . )))Kızlar,
Benim yarın test günüm. Resmen bugün bana geçmiyor. Bi endişeleniyorum , bi mutluyum. Resmen duygu durum bozukluğu yaşıyorum :) Dün akşamda yanıltıcı olacağını bile bile idrar testi yaptım, silik ama pozitif çıktı, yani resmen kaşınıyorum :)
Hadi yaaa dondurulmusmu kaç gün oldu transfer den
cnm ya genelde testen önce pozitif olanlar hamiş oluYo sanki cunkı sen erken yapmadın evde test islh hamilesindir cnmm. . )))
İşlhhhh şimdi seni beklicez heyecanla ...İnşallah ya, çok umutlanmadan yine de her türlü sonuca hazırlıklıyım. Ama itiraf edeyim 2 çizgi görmek mutluluk verici. Umarım hepimiz gebe kalırız.
İşlhhhh şimdi seni beklicez heyecanla ...
Tamam cnm dua edicem bu mübarek günde hepimizin sonucu istediğimiz gibi olsun islh..Muhtemelen yarın öğlen 12 gibi öğrenmiş olacağım. Sonuç ne olursa olsun buraya yazacağım.
Hakkında hayırlısı olsunYok normal, toplandı transfer edildi. 4. gün embriyosu dün 9. günümdü.
Tamam cnm dua edicem bu mübarek günde hepimizin sonucu istediğimiz gibi olsun islh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?