Hakkında hayırlısı olsun
Geçen sefer belirti yoktu sonuç negatifti.transfer gününü saymazsak benim de ikinci günüm ve belim ağrıyor(bu arada bel fıtığım da var ).belirti yok üzüleyim mi bilemedim:)Bugun trasnferimin 3 .günü karın agrısı gaz sancısı karında gerginlik gece her 1 saate wc sıkısıklıgı maf oldum
Ne mutlu sana :)en zor süreci geride bırakmışsın artık rahat ol bebeğin sağlıkla göz kırpacaktır sana allahın izniyle:)darısı sonuç bekleyen bizlerin başına inşallahIkimiz içinde 4 ocak önemli yani :) bende inşallah kalp atışını duyacağım 4 ocakta :)
Tebrik ediyorum canım idrar testinde silik de olsa gördüğün ikinci çizgi gebeliği müjdelemiş:)rahat bir şekilde yarını bekle bence herşey yolundaKızlar,
Benim yarın test günüm. Resmen bugün bana geçmiyor. Bi endişeleniyorum , bi mutluyum. Resmen duygu durum bozukluğu yaşıyorum :) Dün akşamda yanıltıcı olacağını bile bile idrar testi yaptım, silik ama pozitif çıktı, yani resmen kaşınıyorum :)
Tebrik ediyorum canım idrar testinde silik de olsa gördüğün ikinci çizgi gebeliği müjdelemiş:)rahat bir şekilde yarını bekle bence herşey yolunda
Aynı durumdayım seninle bende test yaptım ilk baktım bişi yok sonradan silik çıktı bu sabah yaptım onda da silik çıktı yarın sabahtan kan testi yaptırcam inşallah sonuç hayırlı olur sanada hatta hepimize hayırlısını versin RabbimKızlar,
Benim yarın test günüm. Resmen bugün bana geçmiyor. Bi endişeleniyorum , bi mutluyum. Resmen duygu durum bozukluğu yaşıyorum :) Dün akşamda yanıltıcı olacağını bile bile idrar testi yaptım, silik ama pozitif çıktı, yani resmen kaşınıyorum :)
Aynı durumdayım seninle bende test yaptım ilk baktım bişi yok sonradan silik çıktı bu sabah yaptım onda da silik çıktı yarın sabahtan kan testi yaptırcam inşallah sonuç hayırlı olur sanada hatta hepimize hayırlısını versin Rabbim
Ben 17 aralk transfer 29 test günmGünaydın kızlar .Son durum nedir herkes transfer tarihini ve test gününü paylaşsa ya .takip edelim .benim transfer 18 aralık test günüm 30 aralık 7. Günüm belirti yok ama umut çok ☺
23 Aralık transfer, 4 Ocak test günüm:)Ben 17 aralk transfer 29 test günm
Canim benim de 3. Gun embriyosuydu 8. gun senin gibi silik çizgi çıktı:) kanda da şükür gördüm pozitifi darısı sana insallahYok normal, toplandı transfer edildi. 4. gün embriyosu dün 9. günümdü.
Canim benim de 3. Gun embriyosuydu 8. gun senin gibi silik çizgi çıktı:) kanda da şükür gördüm pozitifi darısı sana insallah
Bendme bugün 8 ay zor drym yapmamak için test bna bakyo benn testeCanim benim de 3. Gun embriyosuydu 8. gun senin gibi silik çizgi çıktı:) kanda da şükür gördüm pozitifi darısı sana insallah
Hayırlı olsun cnm:)Canim benim de 3. Gun embriyosuydu 8. gun senin gibi silik çizgi çıktı:) kanda da şükür gördüm pozitifi darısı sana insallah
Canimmm bal o agzin balllllCanim benim de 3. Gun embriyosuydu 8. gun senin gibi silik çizgi çıktı:) kanda da şükür gördüm pozitifi darısı sana insallah
Kizlarr kızlar sarı akintim vardı iki gündüz bugün koyu kahveye döndü napcam 2 damla kadar
Kızlar kaç kilosunuz ? Ben doktorumla sonucum pozıtıf olursa görüşücem ve zaten cok kılom var napmalıyım dıe danısıcagım. Şu iğneler 6 kilo aldırdı bana bu kısacık surede
Ama pembe leke olsa panik yapmiyacamda bu korkutuyor napim biraz sakinleştim sağol canım.Sakin ollll. Çok normal, benim doktorum da söylemişti, ben de okudum. Bu tarz ufak lekelenmeler olması normalmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?