transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Bugun trasnferimin 3 .günü karın agrısı gaz sancısı karında gerginlik gece her 1 saate wc sıkısıklıgı maf oldum
Geçen sefer belirti yoktu sonuç negatifti.transfer gününü saymazsak benim de ikinci günüm ve belim ağrıyor(bu arada bel fıtığım da var ).belirti yok üzüleyim mi bilemedim:)

Ikimiz içinde 4 ocak önemli yani :) bende inşallah kalp atışını duyacağım 4 ocakta :)
Ne mutlu sana :)en zor süreci geride bırakmışsın artık rahat ol bebeğin sağlıkla göz kırpacaktır sana allahın izniyle:)darısı sonuç bekleyen bizlerin başına inşallah

Tebrik ediyorum canım idrar testinde silik de olsa gördüğün ikinci çizgi gebeliği müjdelemiş:)rahat bir şekilde yarını bekle bence herşey yolunda

Aynı durumdayım seninle bende test yaptım ilk baktım bişi yok sonradan silik çıktı bu sabah yaptım onda da silik çıktı yarın sabahtan kan testi yaptırcam inşallah sonuç hayırlı olur sanada hatta hepimize hayırlısını versin Rabbim

Umarım sen de güzel haberler verirsin bize. Bu kadar çabanın, fedakarlığın sonunda herkes evladına kavuşur umarım.

Canim benim de 3. Gun embriyosuydu 8. gun senin gibi silik çizgi çıktı:) kanda da şükür gördüm pozitifi darısı sana insallah

Casper,

İnşallah senin gibi olur benim de. Çok zor bir bekleyiş. İnsan sürekli arada kalıyor. Yarın büyük gün bakalım :)

Kizlarr kızlar sarı akintim vardı iki gündüz bugün koyu kahveye döndü napcam 2 damla kadar

Kızlar kaç kilosunuz ? Ben doktorumla sonucum pozıtıf olursa görüşücem ve zaten cok kılom var napmalıyım dıe danısıcagım. Şu iğneler 6 kilo aldırdı bana bu kısacık surede

Kızlar kaç kilosunuz ? Ben doktorumla sonucum pozıtıf olursa görüşücem ve zaten cok kılom var napmalıyım dıe danısıcagım. Şu iğneler 6 kilo aldırdı bana bu kısacık surede

Selam,

Ben 50 kilo ile tedaviye başladım, iğne sürecinde hiç kilo almadım. Transferden sonra 2 kilo aldım oda şişkinlik var biraz ödem gibi. 52 kiloyum şu an transferimin 10. günü. Sen kilonu çok dert etme, ne zayıflar tüp bebekleri tutmuyor. Dikkat etsen yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…