Ayaginin altina yastik al capraz yap kalkmaAma pembe leke olsa panik yapmiyacamda bu korkutuyor napim biraz sakinleştim sağol canım.
En son 65 kiloydumKızlar kaç kilosunuz ? Ben doktorumla sonucum pozıtıf olursa görüşücem ve zaten cok kılom var napmalıyım dıe danısıcagım. Şu iğneler 6 kilo aldırdı bana bu kısacık surede
Ama pembe leke olsa panik yapmiyacamda bu korkutuyor napim biraz sakinleştim sağol canım.
Cnm sende bi belrti varmiİnşallah ya, çok umutlanmadan yine de her türlü sonuca hazırlıklıyım. Ama itiraf edeyim 2 çizgi görmek mutluluk verici. Umarım hepimiz gebe kalırız.
Cnm sende bi belrti varmi
Anldm cnm kısmet herşey bnde de pek bsy yok ama belim agrsi korktyo beniHayır. Ben de ilk günden beri hiçbir belirti yok. Ne lekelenme ne göğüs hassasiyeti. Sadece karnım şişti son bi kaç gündür ödem gibi. O da normal sanırım dünya ilaç içiyoruz.
Canım ben 61 kiloyum bende 2 Kilo kadar aldım.ama bencede tutsun da bebislerimiz hamilelikte dr lâ birlikte hareket ederiz sağlıklı beslenir sağlıklı Kilo alırız .Kızlar kaç kilosunuz ? Ben doktorumla sonucum pozıtıf olursa görüşücem ve zaten cok kılom var napmalıyım dıe danısıcagım. Şu iğneler 6 kilo aldırdı bana bu kısacık surede
Kac kilosun kizzzzzxama ben sizden çoook ki,loluyum arkadaslar
Dr mutlaka sana bir Program verir.ve bence kilon engel olacak olsaydı Kilo verdirirdi sana.sen içini ferah tut .kısmetse ne yapsak yapmasakta,zamanı geldiyse olacak insallahama ben sizden çoook ki,loluyum arkadaslar
200 mu
Sakin ol sakin :)))Bendme bugün 8 ay zor drym yapmamak için test bna bakyo benn teste
Tesekkurler canım darısı tüm isteyenlere insallah :)Hayırlı olsun cnm:)
:)) keseye çağırmadı doktorum 4 ocakta kalp atışına çağırdı insallah sıkıntı çıkmaz yaCanimmm bal o agzin balllll
Gordunmu keseyiiiiiii
Insallah duyarsin o minik minik atisi:)) keseye çağırmadı doktorum 4 ocakta kalp atışına çağırdı insallah sıkıntı çıkmaz ya
Kaçıncı gün embriyosu olduğuna bağlı eğer 5. Embriyosuysa onlar 7. Günde alıyor sonuc. 3. Gün embriyosu olanlar 12. Günde sonuç alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?