Ne kadardır tedavi görüyorsun. Hormonlar hersey normal mi .bide canım senin durumun neydi.bende pko var 3 senedir evliyim.hiç korunmadık.hiç hamile kalmadım kendiliğinden 1 seneyi geçti tedavi görüyorum .en sonda işte tup bebek denedik ilk defa .SÖYLEYECEK GÜCÜM YOKKİben eblendıgımde cok zayıftım 57 klomene basladıgımdan bugune + 30 oldum neredeyse az kaldı
şöyle 12 aralık toplandı
16 aralık transfer oldu
4.gün oluyor değil mi
Evet 4. Benimki de 4
ayyy size sorayım siz test yaptınız mı
Benim testim yarın. Öğlen gibi sonuç belli olur. 15 inde transfer oldum bende
şimdi ben dayanadım 5.gün test yaptım 230 çıktı acayip di mi
Canim catlatma ignesinin etkisi o icibde hcg hormonu var 5. Gun yaparsan 300 bile cikmasi normal doktorlar bosunami 14 .gun yaptirin diyoşimdi ben dayanadım 5.gün test yaptım 230 çıktı acayip di mi
Oooo 5 . gün için baya yüksek bir değer. İkiz mi yoksa
Canim catlatma ignesinin etkisi o icibde hcg hormonu var 5. Gun yaparsan 300 bile cikmasi normal doktorlar bosunami 14 .gun yaptirin diyo
aaaa bilmiyordum ben
kimse bana demedi ama yaaaa
bende dedim ki bu sonuç ne bişey var sandım bende
Senin artık 8. günde olman lazım. Yarın yaptırırsan gerçek sonucu alırsın bence
Ben diycektim ilk gunden beri kalbini kirmak istemedim kizlar dermi acaba dedim ama kimse bilmeyince sende korkma diye soyledim darilmadin demi hakkini helal etaaaa bilmiyordum ben
kimse bana demedi ama yaaaa
bende dedim ki bu sonuç ne bişey var sandım bende
Bence 9. Gundede cikmaz senin 14 yada 12 yi beklemen laximSenin artık 8. günde olman lazım. Yarın yaptırırsan gerçek sonucu alırsın bence
Ben diycektim ilk gunden beri kalbini kirmak istemedim kizlar dermi acaba dedim ama kimse bilmeyince sende korkma diye soyledim darilmadin demi hakkini helal et
Bekle tamammi 14. Gununu bak ben 10. Gundeyim yeni yeni idrarimda cikiyo oda silik catlatma ignesi felanda kullanmadimyaaaa olur mu çok sağol gerçekten
ben korktum bu sonuçtan
bakıyorum bakıyorum herkes 60-70-100 hcg yazıyor 12./14.günler için
ben 5.gün 230 diyorum belli bi tahaflık var
çok sağol gerçekten
Bekle tamammi 14. Gununu bak ben 10. Gundeyim yeni yeni idrarimda cikiyo oda silik catlatma ignesi felanda kullanmadim
Keske daha once deseydim ama iste mutsuz olursun diye uzulurdum onun icin vallahianladım gerçekten çok teşekkür ederim
gerçekten ama :)
Bekle tamammi 14. Gununu bak ben 10. Gundeyim yeni yeni idrarimda cikiyo oda silik catlatma ignesi felanda kullanmadim
Keske daha once deseydim ama iste mutsuz olursun diye uzulurdum onun icin vallahi
Rica ederim canim insallah hakkinda hayirlisiyla bebegin olur
Kac yildir bekliyorsun ki canim bu kadar sabirsizsin sen bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?