transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

SÖYLEYECEK GÜCÜM YOKKİ ben eblendıgımde cok zayıftım 57 klomene basladıgımdan bugune + 30 oldum neredeyse az kaldı
Ne kadardır tedavi görüyorsun. Hormonlar hersey normal mi .bide canım senin durumun neydi.bende pko var 3 senedir evliyim.hiç korunmadık.hiç hamile kalmadım kendiliğinden 1 seneyi geçti tedavi görüyorum .en sonda işte tup bebek denedik ilk defa .

Oooo 5 . gün için baya yüksek bir değer. İkiz mi yoksa

bişey dicem ikiz annelerde bile 5.gün bu rakam yoküçüz ve dördüz dedilerde
mümkün değil
ya ben sizin sonucu buradan takip edicem inşaallah iyi haber alırsınız
5.gün böyle değer gören hiç olmamış bu sayfalarda

aaaa bilmiyordum ben
kimse bana demedi ama yaaaa
bende dedim ki bu sonuç ne bişey var sandım bende
Ben diycektim ilk gunden beri kalbini kirmak istemedim kizlar dermi acaba dedim ama kimse bilmeyince sende korkma diye soyledim darilmadin demi hakkini helal et

Ben diycektim ilk gunden beri kalbini kirmak istemedim kizlar dermi acaba dedim ama kimse bilmeyince sende korkma diye soyledim darilmadin demi hakkini helal et

yaaaa olur mu çok sağol gerçekten
ben korktum bu sonuçtan
bakıyorum bakıyorum herkes 60-70-100 hcg yazıyor 12./14.günler için
ben 5.gün 230 diyorum belli bi tahaflık var
çok sağol gerçekten

yaaaa olur mu çok sağol gerçekten
ben korktum bu sonuçtan
bakıyorum bakıyorum herkes 60-70-100 hcg yazıyor 12./14.günler için
ben 5.gün 230 diyorum belli bi tahaflık var
çok sağol gerçekten
Bekle tamammi 14. Gununu bak ben 10. Gundeyim yeni yeni idrarimda cikiyo oda silik catlatma ignesi felanda kullanmadim

Bekle tamammi 14. Gununu bak ben 10. Gundeyim yeni yeni idrarimda cikiyo oda silik catlatma ignesi felanda kullanmadim

benim ilk bebeğimde
Keske daha once deseydim ama iste mutsuz olursun diye uzulurdum onun icin vallahi
Rica ederim canim insallah hakkinda hayirlisiyla bebegin olur

herşey için teşekkür ederim ben öyle bi etki olduğunu bilmiyordum ama biraz kızlar çıtlattılar 15 güne anca atılıyor etkisi falan diye bir kısmı 7-10 gün dedi bilmediğim için kafam karıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…