Yenimi evlisin dusunmedinmii eger ozel degilseyaşımdan dolayı benim bu panik 39 yaş
Ahhhh ahhhh bak ben 9 yildir yolunu gozluyorum
Yenimi evlisin dusunmedinmii eger ozel degilse
Amin canim insallahhYaaa kıyamammm inşaallahhhh olur olacak
ben takip edemedim tam şu an bekliyorsun di mi
idrar yaptın silik çıktı dimi
Hakkinda hayirlisi olsun innsaaalllahhhhh kucagin bebeklerle dolsunyeni evli 1 senelik
Amin canim insallahh
Evet iki gundur silik cikiyo hayirlisi bakalim
Amin canim insallahhhayyyyyy hadi inşaallahhh idrarda görüyorsan kanda da vardır
inşaallah kesede vardır
ayyyyy hadi bakalım Allah nazarlardan saklasın
Zeynep ya ilk testi ya kaçıncı gün yaptinHakkinda hayirlisi olsun innsaaalllahhhhh kucagin bebeklerle dolsun
7. Gun yaptin belli belirsizdi dun daha netlesti yarim saat sonra tekrar yapicam insZeynep ya ilk testi ya kaçıncı gün yaptin
7. Gun sabah idralinlemi yaptın bide 5. Gun emriyosumu seninki7. Gun yaptin belli belirsizdi dun daha netlesti yarim saat sonra tekrar yapicam ins
O zaman cnm sen kesin hamilesindir 5 gün emriyolar 7. Gun kana karışmaya başlıyo beta.. benim 3. Gun emriyosu bu gün 7. Günüm test yaptim bişi çıkmadı ama sabah yapmadım yarın sabaha şu hassas testlerden aldım ondan yapıcam ... senin adına çok sevindim Pozitifler insana umut veriyor...Evet ilk idrarla yaptim 5. Gun 2 tane ins
Insallah dedigin gibidir canimO zaman cnm sen kesin hamilesindir 5 gün emriyolar 7. Gun kana karışmaya başlıyo beta.. benim 3. Gun emriyosu bu gün 7. Günüm test yaptim bişi çıkmadı ama sabah yapmadım yarın sabaha şu hassas testlerden aldım ondan yapıcam ... senin adına çok sevindim Pozitifler insana umut veriyor...
İşte insan dayanamıyor ki yarın 8. Gun islh çıkarda şu kafam rahatlar bir lokmaInsallah dedigin gibidir canim
Sana erken galiba canim iki gun daha bekle
Insallah Allah gonlune gore versinİşte insan dayanamıyor ki yarın 8. Gun islh çıkarda şu kafam rahatlar bir lokma
Neden kaybettin canimKızlar bakın bı tecrubemı paylasıyım ilk tedavimde 10 .gün erken gebelik testi yapmıştım evde kocaman tek çizgi 2 gün boyunca ağladım sızladım 12 gün değerim 303 tü ... su ıdrar testıyle kafa yormayın ya bı gıdıp kan versenıze
Insallah canım ya hep beraber duyarız:)Insallah duyarsin o minik minik atisi
Canm ben yaptm çıktı ama 1 saat snra faln di 10 dk içinde de zor görülecek kadr vardı ama belkide ben hayal gorym blmym sevinemiyrm bileİşte insan dayanamıyor ki yarın 8. Gun islh çıkarda şu kafam rahatlar bir lokma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?