Hemen mi çıktı çizgi 10 dk sonrami?Canm ben yaptm çıktı ama 1 saat snra faln di 10 dk içinde de zor görülecek kadr vardı ama belkide ben hayal gorym blmym sevinemiyrm bile
Cnm 10 15 dk içinde ama çok çok hafifti yaHemen mi çıktı çizgi 10 dk sonrami?
Ya alınan sıvı miktarına göre değişebiliyor hani çok sıvı alırsan ve kısa süre önce idrale çıktıysa değişik çıkabilir bence yani sabahki idrale aynı olmaz .Cnm 10 15 dk içinde ama çok çok hafifti ya
Cnm 12 de gttm en son 3 buçuk ta yaptm hiç şu.icmedm o araYa alınan sıvı miktarına göre değişebiliyor hani çok sıvı alırsan ve kısa süre önce idrale çıktıysa değişik çıkabilir bence yani sabahki idrale aynı olmaz .
10 dk snra yarn yne yapcm ama başka test alm dym predictor önerdi arkds heryer kapndi smdi deHemen mi çıktı çizgi 10 dk sonrami?
Anladım bence genede sabahki idralinde daha çok beta vardır ondan..10 dk snra yarn yne yapcm ama başka test alm dym predictor önerdi arkds heryer kapndi smdi de
Bu gece sabah olurmu yaa off yarın test günü heyecan hat safhada kese ne zaman görünür kalp atışı ne senin evde çıktımı canım pozitif
Hayrlsi olsn inşallah ya dualrnzi eksik etmyn canmAnladım bence genede sabahki idralinde daha çok beta vardır ondan..
Hep aklımdasın zaten islh alıcaz haberlerini yarin:)Hayrlsi olsn inşallah ya dualrnzi eksik etmyn canm
İnşallah allah razı olsunHep aklımdasın zaten islh alıcaz haberlerini yarin:)
Ne zman gordn cnmSilikte olsa evet gördüm çift çizgiyi dondurulmuş üçüncü gün embriyosu yarın 12. Gün bakalım kanda ne çıkacak
Silikte olsa evet gördüm çift çizgiyi dondurulmuş üçüncü gün embriyosu yarın 12. Gün bakalım kanda ne çıkacak
Hep aklımdasın zaten islh alıcaz haberlerini yarin:)
Dün ve bugünNe zman gordn cnm
İnşallah hayırlı haberlerimiz olurYarın benim de test günüm. Haberleri paylaşalım
İyi geçlr cnm bu gece benmde şiddetli belm agryo aynı adet olcakmsm gbi adet olurken aşırı sancm olr bnde korkmya basldmKizlar iyi geceler nabersiniz..Ben eczaneye gittim gece gece estrofem bitmisdi aldim, gebelik testine elim gitti ama almadim kendimi aştım resmen test gününü beklicem yada çatlicam meraktan..Korkuyorum negatiften bu arada adet belirtilerim basladi bugun arada gelip gidiyo
Korkma canim yaa nolacak ki..Benim belim agriyo bacaklarim agriyo hep ilaclardan bide fıtik var ondan ama adet agrisini anliyorum karnimda hafif hafif gelip geciyo napim tutmazsada kismet artik..İyi geçlr cnm bu gece benmde şiddetli belm agryo aynı adet olcakmsm gbi adet olurken aşırı sancm olr bnde korkmya basldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?