transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Aynen
Korkma canim yaa nolacak ki..Benim belim agriyo bacaklarim agriyo hep ilaclardan bide fıtik var ondan ama adet agrisini anliyorum karnimda hafif hafif gelip geciyo napim tutmazsada kismet artik..
Aynen Cnm agrdn uyuymdm midem bulanyo ateş basyo yanyrm başm agryo bu ne bcm bişey yq doymuyorm.yemege
Korkma canim yaa nolacak ki..Benim belim agriyo bacaklarim agriyo hep ilaclardan bide fıtik var ondan ama adet agrisini anliyorum karnimda hafif hafif gelip geciyo napim tutmazsada kismet artik..

Tutmustur insallah ondandir..Benim agrim fitik agrisi gibi kalca ve bacagimdaki agrida ilk denemeden kalma ya yan etkileri ayri dert..Zaten gecen sefer bekleyememistim 8. Gün test yapmistim negatifi gormustum..test gununden bi gun once de adet olmustum..Belki bu kezde erken adet olurum..

İnşallah olmazsn canm ya inşallah bn yaptm bugün 8.ci gün du ckti ama net.olarak 1 saat snra ckti oda dandik bi marka alms esm sevinemiyrm.bile

İnşallah olmazsn canm ya inşallah bn yaptm bugün 8.ci gün du ckti ama net.olarak 1 saat snra ckti oda dandik bi marka alms esm sevinemiyrm.bile
Ben bugun eczanede bi test gordum labouik mi neydi iliskiden 5 gun sora kesin sonuc yaziyodu 17.50 tl alicaktm sora dedim bekle bi hafta daha simdi aglicam bisurubelki senin testde cikmistir belli olmaz ben hic pozitif gormedigim icin bilemiyorum insallah

İnşallah cnm yarn yne denycm baklm

kızlar benim 5. gün emriyosu pazartesi test günüm ama biz dayanamicaz yarın akşam test yaptırıcaz.ne dersiniz varsa belli olurmu.bir güncükden bişey olmaz yaa

Günaydın kızlar. Gece uyuyamadım karın Ağrı'sından yarın adet günüm inşallah gelmez kırmızılar idrar testine de cesaret edemiyorum ya

Günaydın kızlar. Gece uyuyamadım karın Ağrı'sından yarın adet günüm inşallah gelmez kırmızılar idrar testine de cesaret edemiyorum ya
Canım tup bebek tontemiyledé normal yollada gebe kalsan her ay regli döneminde olan belirtileri yasaya bilirsin menapoza giren kadınlar bile yıllar geçsede o belirtileri yaşıyorlar bu yüzden dert etme bence..

Canım tup bebek tontemiyledé normal yollada gebe kalsan her ay regli döneminde olan belirtileri yasaya bilirsin menapoza giren kadınlar bile yıllar geçsede o belirtileri yaşıyorlar bu yüzden dert etme bence..
Can'ım tedavim boyunca çok pozitiftim şu transfer sonrası evde çok vakit geçirmek sanırım beni biraz yıprattı. Zihnen yoruldum. Test günüm salı. Senin ne Zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…