transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Kızlar ben 4. Günden beri yapıyorum öylesine ama bu sabah 7. Günüm yaptım 5 dakika sonra hayalet çizgi çıktı.inanamadim bir daha yaptım aynısı çıktı sizce doğruluk payı varmıdır dün kahve akintim gelmişti korkmuştur ya ne diyorsunuz

On ikinci gün bugün dondurulmuş 3. Gün embriyosu inşallah ilaç etkisi değildir ve değerim düşmez kucağıma alırım bebişlerşmi inşallah Rabbim hepimize nasip etsin
Ne ilaciolacak kis dondurulmus seninki catlatma ignesi ne zaman oldunki hamilesin iste iki gun sonra tekrar yaptirican zaten

On ikinci gün bugün dondurulmuş 3. Gün embriyosu inşallah ilaç etkisi değildir ve değerim düşmez kucağıma alırım bebişlerşmi inşallah Rabbim hepimize nasip etsin
Degerin iyi zaten
Neden dusuk biliyomusun 3.gun embriyosu oldugu icin 5. Gun embriyosundan iki gun gec kaliyo ondan

Catlatma ignesi oldunmu canim

Kizlar sabah doktor aradi nasil gidiyor diye adet belirtilerini söyledim ilactanda olabilir test gununu bekle dedi..Simdide psikolog aradi olcak diye düsün negatif düsünme diye noluyo hepsine bugun anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…