Allah tamamına erdirsin...Canim tebrikler inşallah kat kat artsin
Ben yaptım sabah 5 te 8. Günüm pozitif çıktı ama sevinemiyirum bile korkudan..Kızlar idrar testi yapan varmı aranizda
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Kızlar testi yaptırdım 181.80 çıktı iyi sanırsam değil mi
Super masallah masallahKızlar testi yaptırdım 181.80 çıktı iyi sanırsam değil mi
On ikinci gün bugün dondurulmuş 3. Gün embriyosu inşallah ilaç etkisi değildir ve değerim düşmez kucağıma alırım bebişlerşmi inşallah Rabbim hepimize nasip etsinSuper masallah masallah
Kacinci gunumdu
Ne ilaciolacak kis dondurulmus seninki catlatma ignesi ne zaman oldunki hamilesin iste iki gun sonra tekrar yaptirican zatenOn ikinci gün bugün dondurulmuş 3. Gün embriyosu inşallah ilaç etkisi değildir ve değerim düşmez kucağıma alırım bebişlerşmi inşallah Rabbim hepimize nasip etsin
Degerin iyi zatenOn ikinci gün bugün dondurulmuş 3. Gün embriyosu inşallah ilaç etkisi değildir ve değerim düşmez kucağıma alırım bebişlerşmi inşallah Rabbim hepimize nasip etsin
Catlatma ignesi oldunmu canimKızlar ben 4. Günden beri yapıyorum öylesine ama bu sabah 7. Günüm yaptım 5 dakika sonra hayalet çizgi çıktı.inanamadim bir daha yaptım aynısı çıktı sizce doğruluk payı varmıdır dün kahve akintim gelmişti korkmuştur ya ne diyorsunuz
Oldum ama baya oldu çünkü yumurtalar topladıktan sonra bir sonraki adetimi bekledik ondan sonra transfer oldu yapilir ayı geçti çatlama iğnesi yapalıCatlatma ignesi oldunmu canim
Tebrikleer..Darısı bize insallahOn ikinci gün bugün dondurulmuş 3. Gün embriyosu inşallah ilaç etkisi değildir ve değerim düşmez kucağıma alırım bebişlerşmi inşallah Rabbim hepimize nasip etsin
Tebrikler şekerim .sağlıkla devam etsin inşallah .gözün aydinKızlar testi yaptırdım 181.80 çıktı iyi sanırsam değil mi
Oooo normalde 14 gun en fazlaOldum ama baya oldu çünkü yumurtalar topladıktan sonra bir sonraki adetimi bekledik ondan sonra transfer oldu yapilir ayı geçti çatlama iğnesi yapalı
Benimde 8.günüm ama bana evdekiler yaptırmıyor test bende bekliyorum .hayırlı olsun canimBen yaptım sabah 5 te 8. Günüm pozitif çıktı ama sevinemiyirum bile korkudan..
Canım çatlatma iğnesinin ustunden 14 gün gectiCatlatma ignesi oldunmu canim
Canim iki gun sonra tekrar deneCanım çatlatma iğnesinin ustunden 14 gün gecti
İnşallah canim Allah hepimizin gönlüne gore versin insallahCanim iki gun sonra tekrar dene
insallah tekrar goreceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?