Banada bi anfa ter basiyo bi anda usuyorumKizlar bnm 10. Gunum bugun hic belirtim falanda yok ama bugun mutfakta ellrim titredi resmen tansiyonum dusuyor gibi oldu ter basti hemen oturdum dinlendim gecti bu bir belirtimidir sizce 8. Gun test yapmistim bisey cikmamisti
Cnm sen sabahmi yaptın 8. Gun test bide hassas testlerden mi yaptın. .. belki tansiyonun düşmüştür cnm mmmKizlar bnm 10. Gunum bugun hic belirtim falanda yok ama bugun mutfakta ellrim titredi resmen tansiyonum dusuyor gibi oldu ter basti hemen oturdum dinlendim gecti bu bir belirtimidir sizce 8. Gun test yapmistim bisey cikmamisti
@Magnolia29 canım naptın verdin mi kan testi?
Magnolia testin negatifmi çıktıBenim negatif maalesef.Allah sizin yüzünüzü güldürsün
EvetMagnolia testin negatifmi çıktı
Pof üzüldüm yaaa... ıslh bidahaki ne üzme canını tamammi arkadaşım... bide senin evdeki testler pozitifti değilmi
Yok gun icerisinde yapmistim eczanede alinan ucuz testlerdendi. tekrar yapmaya korkuyorum pazartesi test gunu 1 gun kaldi zatenCnm sen sabahmi yaptın 8. Gun test bide hassas testlerden mi yaptın. .. belki tansiyonun düşmüştür cnm mmm
Evet inanmamak lazım. Sonuç sadece 3Pof üzüldüm yaaa... ıslh bidahaki ne üzme canını tamammi arkadaşım... bide senin evdeki testler pozitifti değilmi
Nasil oldu yaaa silik cikmadimi senin testEvet inanmamak lazım. Sonuç sadece 3
Gün içerisinde bazen alına. Sıvı ya bağlı olarak gebelik hormonu seyrele biliyor ben sabah hassas testleeden yaptım pozitif çıktı biraz önce dandik testlerden yaptım sonuç negatif zaten Magnolia dan sonra inancım kalmadı bu testlere...Yok gun icerisinde yapmistim eczanede alinan ucuz testlerdendi. tekrar yapmaya korkuyorum pazartesi test gunu 1 gun kaldi zaten
buda benim eşimde söyledim islh hayal kırıklığı olmaz ya doktorlar boşa diyo sanki yapmayın test evde sonra uzulursunuz diye işte insan dayanamiyoBuda benim hassas testim kizlar vallahi korktumEki Görüntüle 1728609
Kacinci gunun canimbuda benim eşimde söyledim islh hayal kırıklığı olmaz ya doktorlar boşa diyo sanki yapmayın test evde sonra uzulursunuz diye işte insan dayanamiyo
Eki Görüntüle 1728610
Catlatma ignesi ne zaman oldun8. Günüm 29 aralik test gunum
Yarın gece 23:30 da iki hafta olucak....Catlatma ignesi ne zaman oldun
Canim sen ayni hassas testiYarın gece 23:30 da iki hafta olucak....
Senin kaçıncı günde pozitif çıktıki bildiğim kadarıyla 12 günde kandan atılıyor iğnenin etkisi birde etkisi olsa öğlen yapınca da çıkardı 4. Günde çıkardı sanki demi... bir bu sabah çıktı pozitifCanim sen ayni hassas testi
11. Gun yap ve o gune kafar hicbir test yapma vucudunda hala igne etkisi olabilir sasirtmasin bol su ic idrara cik vucudundan hemen at sonra tekrarla cok erken
Canım üzülme tamam mı hayırlısı böyleymiş demek. Ben hep rabbim hayırlı olacaksa olsun diyorum. Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah.Benim negatif maalesef.Allah sizin yüzünüzü güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?