transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Kizlar bnm 10. Gunum bugun hic belirtim falanda yok ama bugun mutfakta ellrim titredi resmen tansiyonum dusuyor gibi oldu ter basti hemen oturdum dinlendim gecti bu bir belirtimidir sizce 8. Gun test yapmistim bisey cikmamisti

Kizlar bnm 10. Gunum bugun hic belirtim falanda yok ama bugun mutfakta ellrim titredi resmen tansiyonum dusuyor gibi oldu ter basti hemen oturdum dinlendim gecti bu bir belirtimidir sizce 8. Gun test yapmistim bisey cikmamisti
Banada bi anfa ter basiyo bi anda usuyorum

Cnm sen sabahmi yaptın 8. Gun test bide hassas testlerden mi yaptın. .. belki tansiyonun düşmüştür cnm mmm

Cnm sen sabahmi yaptın 8. Gun test bide hassas testlerden mi yaptın. .. belki tansiyonun düşmüştür cnm mmm
Yok gun icerisinde yapmistim eczanede alinan ucuz testlerdendi. tekrar yapmaya korkuyorum pazartesi test gunu 1 gun kaldi zaten

Yok gun icerisinde yapmistim eczanede alinan ucuz testlerdendi. tekrar yapmaya korkuyorum pazartesi test gunu 1 gun kaldi zaten
Gün içerisinde bazen alına. Sıvı ya bağlı olarak gebelik hormonu seyrele biliyor ben sabah hassas testleeden yaptım pozitif çıktı biraz önce dandik testlerden yaptım sonuç negatif zaten Magnolia dan sonra inancım kalmadı bu testlere...

Canim sen ayni hassas testi
11. Gun yap ve o gune kafar hicbir test yapma vucudunda hala igne etkisi olabilir sasirtmasin bol su ic idrara cik vucudundan hemen at sonra tekrarla cok erken
Senin kaçıncı günde pozitif çıktıki bildiğim kadarıyla 12 günde kandan atılıyor iğnenin etkisi birde etkisi olsa öğlen yapınca da çıkardı 4. Günde çıkardı sanki demi... bir bu sabah çıktı pozitif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…