Benimki dondurulmus canim catlatma olali dort ay olduSenin kaçıncı günde pozitif çıktıki bildiğim kadarıyla 12 günde kandan atılıyor iğnenin etkisi birde etkisi olsa öğlen yapınca da çıkardı 4. Günde çıkardı sanki demi... bir bu sabah çıktı pozitif
amin cnm. Cumlemize ...Benimki dondurulmus canim catlatma olali dort ay oldu
Bende 7. Gun coookkk silik cikti sonra sonra joyulasti
insaalllahhh hamilesin canim aklina takma Rabbim insalkah verir
Ben negatif demedim canim sadece iki gun sonra tekrarla bende ole yaptim transfer gununu sayarsak bugun 12. GunumSenin kaçıncı günde pozitif çıktıki bildiğim kadarıyla 12 günde kandan atılıyor iğnenin etkisi birde etkisi olsa öğlen yapınca da çıkardı 4. Günde çıkardı sanki demi... bir bu sabah çıktı pozitif
Aslında hiç yapmasa iyiydi sanki hep test yapasim geliyorBen negatif demedim canim sadece iki gun sonra tekrarla bende ole yaptim transfer gununu sayarsak bugun 12. Gunum
Iste dayanamiyozki inan beser liradan 8 tane test bide 20 tl ye hassas test aldik 60 tl verdik teste napiyim umutAslında hiç yapmasa iyiydi sanki hep test yapasim geliyor)
Bende 70 tl 4 tane normal 1 tane hassas var yapılmamışIste dayanamiyozki inan beser liradan 8 tane test bide 20 tl ye hassas test aldik 60 tl verdik teste napiyim umut
Bekle canim inan sozumu tut 11. Gun sabah yap Allahin izniyle goreceksin pozitifiBende 70 tl 4 tane normal 1 tane hassas var yapılmamış
Ayyy islh cnmm ... hakkimzda hayırlısı. ...Bekle canim inan sozumu tut 11. Gun sabah yap Allahin izniyle goreceksin pozitifi
Amin İşlhhhh. ...Merhaba ,benimde transferimin 8.günü dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edildi.Beklemek çok zor gerçekten.Dilerim hepimiz olumlu sonuçlar alırız
Allah kucagini doldursun canim insallah hamilesibdirBenimde 31 aralıkta kan testi yapılacak gün geçmiyor içim daralıyor
Bir test yaptım 2 gün evvel iki çizgiydi şimdi tekrar yaptım şimdide hafif silik iki çizgi çıktı
Yapmadan duramıyorum Allah'ım yüzümüzü güldürsün hepimizin
Çok üzülüyorum eşimin eski eşin arkamdan kısır çocuğu olmuyor diye laf ediyor bunları duydukça dahada içim acıyor
Evet inanmamak lazım. Sonuç sad
Canım inanamıyorum.Kan testini tekrarla istersen.idrarda çıkıp da kanda çıkmayan duymamışrımBenim negatif maalesef.Allah sizin yüzünüzü güldürsün
Oluyo ya galiba ben sabah erken den yaptım pozitifti sonra öğlen yaptım negatif pof.Canım inanamıyorum.Kan testini tekrarla istersen.idrarda çıkıp da kanda çıkmayan duymamışrım
Ay canim üzülme ilk denememiydi..Var bundada bi hayır sabredicez napalimBenim negatif maalesef.Allah sizin yüzünüzü güldürsün
yaaaa olur mu çok sağol gerçekten
ben korktum bu sonuçtan
bakıyorum bakıyorum herkes 60-70-100 hcg yazıyor 12./14.günler için
ben 5.gün 230 diyorum belli bi tahaflık var
çok sağol gerçekten
Amin Canım tüm isteyenlere nasip etsin güzel Allah'ımAllah kucagini doldursun canim insallah hamilesibdir
Oluyor demekki canım öğrenmiş oldum..senin kaçıncı günün pekiOluyo ya galiba ben sabah erken den yaptım pozitifti sonra öğlen yaptım negatif pof.
8. Günüm ilk kez sabah erken yaptım oda pozitif çıktıOluyor demekki canım öğrenmiş oldum..senin kaçıncı günün peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?