Inşallah böyle devam eder cnm8. Günüm ilk kez sabah erken yaptım oda pozitif çıktı
19 unda transferin yapıldı 19 unda transfer yaptırıp test yaptıran var mıInşallah böyle devam eder cnm
Ne pis kadınmış. İnşallah hamilesindir Can'ım. Rabbim yüzünü yüzümüzü güldürsün inşallah.Benimde 31 aralıkta kan testi yapılacak gün geçmiyor içim daralıyor
Bir test yaptım 2 gün evvel iki çizgiydi şimdi tekrar yaptım şimdide hafif silik iki çizgi çıktı
Yapmadan duramıyorum Allah'ım yüzümüzü güldürsün hepimizin
Çok üzülüyorum eşimin eski eşin arkamdan kısır çocuğu olmuyor diye laf ediyor bunları duydukça dahada içim acıyor
Sorma kendisinin eşimden çocuğu var habire bunu söyleyip beni aşağılıyor Allah'ım yüzümü güldürsün yine bir sürü test aldım iki çizgi çıktı 5 gün kalmasına rağmen iki embriyo yerleştirdiler inşallah ikiside tutar Rabbim bende sarılırım bebeğimeNe pis kadınmış. İnşallah hamilesindir Can'ım. Rabbim yüzünü yüzümüzü güldürsün inşallah.
Allah o kadını bildiği gibi yapsın. Kimsenin kimseyi aşağılamaya Hakkı yok. Seni kıskanıyordur Can'ım. Sonuçta eski kocasıyla evlendin. İnşallah ikiSi de tutar o da Hasetinden çatlar :)Sorma kendisinin eşimden çocuğu var habire bunu söyleyip beni aşağılıyor Allah'ım yüzümü güldürsün yine bir sürü test aldım iki çizgi çıktı 5 gün kalmasına rağmen iki embriyo yerleştirdiler inşallah ikiside tutar Rabbim bende sarılırım bebeğime
Kompleksini gösterir.Hamile kalınca ne diyecek ama bulur böyleleri birşey.Bende pazartesi test yapacam karnım Şiş 4. 5 inci gün ve azda olsa dün kasığıma birşeyler saplandı sankı ara ara bacağındaki Ağrı'da azaldıSorma kendisinin eşimden çocuğu var habire bunu söyleyip beni aşağılıyor Allah'ım yüzümü güldürsün yine bir sürü test aldım iki çizgi çıktı 5 gün kalmasına rağmen iki embriyo yerleştirdiler inşallah ikiside tutar Rabbim bende sarılırım bebeğime
Benimde kasıklarım ağrıyor birde çok fena gazım oluyor bugünü saymazsam 31 aralık sabahına sadece 4 gün kaldı Allah hepimizi güldürsün kötüye fırsat vermesinKompleksini gösterir.Hamile kalınca ne diyecek ama bulur böyleleri birşey.Bende pazartesi test yapacam karnım Şiş 4. 5 inci gün ve azda olsa dün kasığıma birşeyler saplandı sankı ara ara bacağındaki Ağrı'da azaldı
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Ben onun çocuğuna öyle güzel bakıyorum ki bilseniz çocuğu tembihliyormuş kötü davran eziyet et diye çocuk gelip ağlıyor annem böyle diyor diyeAllah o kadını bildiği gibi yapsın. Kimsenin kimseyi aşağılamaya Hakkı yok. Seni kıskanıyordur Can'ım. Sonuçta eski kocasıyla evlendin. İnşallah ikiSi de tutar o da Hasetinden çatlar :)
Benm.ckti 3.gun embriyosuydu cnm 8 9 günde cktikızlar benim 5. gün emriyosu pazartesi test günüm ama biz dayanamicaz yarın akşam test yaptırıcaz.ne dersiniz varsa belli olurmu.bir güncükden bişey olmaz yaa
Benm.ckti 3.gun embriyosuydu cnm 8 9 günde cktikızlar benim 5. gün emriyosu pazartesi test günüm ama biz dayanamicaz yarın akşam test yaptırıcaz.ne dersiniz varsa belli olurmu.bir güncükden bişey olmaz yaa
Benm.ckti 3.gun embriyosuydu cnm 8 9 günde ckti
Senin ne zaman kan testin cnmBelirtileriniz var mıy dı
Öncelikle icini ferah tut moral cok önemli bende 8 gun arkadaşımın israriyla test yapmıştım silik cizgi çıktı acaip sevindim falan 2 saat sonra yaptım cizgi falan yok kan testi gunune kadar bir daha yapmadım. Kan testi yaptırdım sonuç pozitif 2 gun sonra bir daha yaptirdim keseyi gorduk vs. Ben teste taktim keseyi görmeme ragmen negatif çıkıp durdu. Sonucta ilk gördün ya silik çizgiyi bosver gerisini bebek geliyor İşte hamileliginin tadını çıkarBenimde 31 aralıkta kan testi yapılacak gün geçmiyor içim daralıyor
Bir test yaptım 2 gün evvel iki çizgiydi şimdi tekrar yaptım şimdide hafif silik iki çizgi çıktı
Yapmadan duramıyorum Allah'ım yüzümüzü güldürsün hepimizin
Çok üzülüyorum eşimin eski eşin arkamdan kısır çocuğu olmuyor diye laf ediyor bunları duydukça dahada içim acıyor
Maşallah Allah muhabbetinizi bozmasın diyelim o Zaman. Demek ki Nasıl diyaloğunuz varsa çocuk seni özlüyor. Annesinin söylediklerini anlattığına göre seni daha çok seviyor. Ne güzel.Ben onun çocuğuna öyle güzel bakıyorum ki bilseniz çocuğu tembihliyormuş kötü davran eziyet et diye çocuk gelip ağlıyor annem böyle diyor diye
Öyle seviyorki beni geldiğinde hep sarmaş dolaş benimle babasının yüzüne bile bakmıyor seni çok özledim abla diyor
Böylesi kötü bir kadından Nasıl olmuş bu melek diyorum
Evt cokk ackyrdm mesela snra ateş basyrdu kasgmda sürekli agryo duBelirtileriniz var mıy dı
Öncelikle icini ferah tut moral cok önemli bende 8 gun arkadaşımın israriyla test yapmıştım silik cizgi çıktı acaip sevindim falan 2 saat sonra yaptım cizgi falan yok kan testi gunune kadar bir daha yapmadım. Kan testi yaptırdım sonuç pozitif 2 gun sonra bir daha yaptirdim keseyi gorduk vs. Ben teste taktim keseyi görmeme ragmen negatif çıkıp durdu. Sonucta ilk gördün ya silik çizgiyi bosver gerisini bebek geliyor İşte hamileliginin tadını çıkar
Maşallah Allah muhabbetinizi bozmasın diyelim o Zaman. Demek ki Nasıl diyaloğunuz varsa çocuk seni özlüyor. Annesinin söylediklerini anlattığına göre seni daha çok seviyor. Ne güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?