transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Ne pis kadınmış. İnşallah hamilesindir Can'ım. Rabbim yüzünü yüzümüzü güldürsün inşallah.

Ne pis kadınmış. İnşallah hamilesindir Can'ım. Rabbim yüzünü yüzümüzü güldürsün inşallah.
Sorma kendisinin eşimden çocuğu var habire bunu söyleyip beni aşağılıyor Allah'ım yüzümü güldürsün yine bir sürü test aldım iki çizgi çıktı 5 gün kalmasına rağmen iki embriyo yerleştirdiler inşallah ikiside tutar Rabbim bende sarılırım bebeğime

Allah o kadını bildiği gibi yapsın. Kimsenin kimseyi aşağılamaya Hakkı yok. Seni kıskanıyordur Can'ım. Sonuçta eski kocasıyla evlendin. İnşallah ikiSi de tutar o da Hasetinden çatlar :)

Kompleksini gösterir.Hamile kalınca ne diyecek ama bulur böyleleri birşey.Bende pazartesi test yapacam karnım Şiş 4. 5 inci gün ve azda olsa dün kasığıma birşeyler saplandı sankı ara ara bacağındaki Ağrı'da azaldı
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Benimde kasıklarım ağrıyor birde çok fena gazım oluyor bugünü saymazsam 31 aralık sabahına sadece 4 gün kaldı Allah hepimizi güldürsün kötüye fırsat vermesin

Allah o kadını bildiği gibi yapsın. Kimsenin kimseyi aşağılamaya Hakkı yok. Seni kıskanıyordur Can'ım. Sonuçta eski kocasıyla evlendin. İnşallah ikiSi de tutar o da Hasetinden çatlar :)
Ben onun çocuğuna öyle güzel bakıyorum ki bilseniz çocuğu tembihliyormuş kötü davran eziyet et diye çocuk gelip ağlıyor annem böyle diyor diye
Öyle seviyorki beni geldiğinde hep sarmaş dolaş benimle babasının yüzüne bile bakmıyor seni çok özledim abla diyor
Böylesi kötü bir kadından Nasıl olmuş bu melek diyorum

Öncelikle icini ferah tut moral cok önemli bende 8 gun arkadaşımın israriyla test yapmıştım silik cizgi çıktı acaip sevindim falan 2 saat sonra yaptım cizgi falan yok kan testi gunune kadar bir daha yapmadım. Kan testi yaptırdım sonuç pozitif 2 gun sonra bir daha yaptirdim keseyi gorduk vs. Ben teste taktim keseyi görmeme ragmen negatif çıkıp durdu. Sonucta ilk gördün ya silik çizgiyi bosver gerisini bebek geliyor İşte hamileliginin tadını çıkar

Maşallah Allah muhabbetinizi bozmasın diyelim o Zaman. Demek ki Nasıl diyaloğunuz varsa çocuk seni özlüyor. Annesinin söylediklerini anlattığına göre seni daha çok seviyor. Ne güzel.

Merhaba kızlar ben 1 haftadir yazamyrm en son Dr gitcm dedim göbek sisi yüzünden ve 1 haftadr hastanede yatyrm odemden cumartesi günü gebelik testini yaptlar 60 çık 9. Gunumdu sukurler olsun değerler arttı 4 5 gün snr keseye bakacaklar bende de hiç bi belirti yoktu ama eer odediniz varsa Dr gidin hemen ben hala yatyrm

Allahım inşallah çok teşekkürler

Kizlar cok heycanliyim 5. Gun emriyosu ve bugun 8. Gun aslinda pazartesi yaptirmam gerekti dayanamayip kan testi yaptirdik simdi 64.48 nasil sizce arastirmalarima gore cok guzel ama ayyy kipir kipirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…